Sari la conținut

ANDRA MEGA MALL - 0737504793

Postări Recomandate

• Telefon: 0737504793
  • Oras:bucuresti zona megamall
  • Disponibila
  • Disponibila

Buna dragii mei azi sunt disponibila pentru programari de la ora 16;30 -22!Va pup si va astept :girly  :girly 

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

VA ASTEPT AZI PANA LA ORA 21, SUNATI INAINTE PT PROGRAMARI   

:callyou    0737 504 793            :callyou           :girly ANDRA          :girly

:felatie       :doggystyle       :fuck       :tittyfuck       :stiletto        :feet       :atm       :69 

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Buna dimineata dragii mei futaciosi ma gasiti la birou incepand cu ora 12!!Va pup si va doresc un inceput de saptamana minunat. :hug1  :girly  :hug1  :girly 

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Buna baieti azi sunt pana la ora 22;00.Programari telefonic,sms sau pm.Va pup si va astept 0737 504 793!!

Link spre comentariu
  • Oras:Konohagakure
  • Oras:Konohagakure

Am fost si eu in vizita pe la Andra si pot spune ca am avut parte de o primire deosebita. A fost ceva aparte fata de alte locuri. Aici chiar m-am simtit binevenit. M-a intampinat cu caldura, intelegere si promptitudine. Chiar daca, la un moment dat, trage linie, o face cu atata profesionalism, incat nu te poti simti prost deloc. Detaliul care m-a impresionat cel mai tare a fost faptul ca, intors de la baie, cand urma sa dau jos si restul hainelor, am vazut, asezat pe scaun, tricoul impaturit frumos.

Serviciile au fost de calitate. Se simte ca pune pasiune in ceea ce face, si asta te face sa te relaxezi si sa te bucuri de moment. Singurul meu regret este ca nu saruta.

N-as putea da note, pentru ca e vorba de subiectivismul si asteptarile fiecaruia. Pentru mine, per total, a fost de nota -10. (minusul este pentru ca nu saruta si asta te face sa te poticnesti un pic)

• Like 3
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Am fost si eu in vizita pe la Andra si pot spune ca am avut parte de o primire deosebita. A fost ceva aparte fata de alte locuri. Aici chiar m-am simtit binevenit. M-a intampinat cu caldura, intelegere si promptitudine. Chiar daca, la un moment dat, trage linie, o face cu atata profesionalism, incat nu te poti simti prost deloc. Detaliul care m-a impresionat cel mai tare a fost faptul ca, intors de la baie, cand urma sa dau jos si restul hainelor, am vazut, asezat pe scaun, tricoul impaturit frumos.

Serviciile au fost de calitate. Se simte ca pune pasiune in ceea ce face, si asta te face sa te relaxezi si sa te bucuri de moment. Singurul meu regret este ca nu saruta.

N-as putea da note, pentru ca e vorba de subiectivismul si asteptarile fiecaruia. Pentru mine, per total, a fost de nota -10. (minusul este pentru ca nu saruta si asta te face sa te poticnesti un pic)

Multumesc frumos pentru cuvintele frumoase .Te pup

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Pai cum sa nu revin eu la tine, cand ne spui si "buna seara" ? :)

Cu drag Bubutz oricand te astept!   :hug1  :girly

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Va doresc o zi frumoasa tuturor,azi sunt disponibila pentru programari pana la ora 21;00!Va pup dulce :hug1  :girly 

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Tuturor va doresc o sambata seara minunata!Ma gasiti la birou maine incepand cu ora 12!kiss

Link spre comentariu

• Disponibila
  • Disponibila

Buna dimineata futaciosi ,va doresc o saptamana  reusita si plina de extaz!Ma gasiti la birou incepand cu ora 12!Va astept cu drag

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...