Sari la conținut

ANDRA MEGA MALL - 0737504793

Postări Recomandate

• Telefon: 0737504793
  • Oras:bucuresti zona megamall
  • Disponibila
  • Disponibila

Buna pacatosilor,ma puteti gasi in aceasta joi incepand cu ora 13:30-21:00❤️

Programarile se fac cu minim o ora inainte la nr de telefon din titlu sau sms🙃doar pt ziua in curs.

IMG_9451.jpeg

• Inimioara 7
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

🔞Hello gents,astazi sunt la “birou” pana la ora 20:30ultima programare
Programarile se pot face prin: SMS/apel telefonic,neconfirmarea lor cu o ora inainte duce la anulare‼️
Va pupacesc,o zi frumoasa💋

IMG_1637.jpeg

• Inimioara 6
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Buna fainilor,sambata aceasta sunt la “birou” pana  la ora 19:30(18:30 ultima programare)💋💋

Va rog sa va informati inainte de a stabili o intalnire. Toate detaliile necesare sunt mentionate aici si sunt de actualitate 🔞

Va pup si va doresc un weekend relaxant!  :inlovee

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Hello futaciosi sunt disponibila pentru intalniri pana la ora 21:00❤️

Programarile se fac cu minim o ora inainte😉.Va pup si va astept cu drag💋💋

0️⃣7️⃣3️⃣7️⃣5️⃣0️⃣4️⃣7️⃣9️⃣3️⃣

IMG_4350.jpeg

• Like 3
  • Mersi 1
  • Inimioara 6
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Buna dimineata futacilor, Dupa mai multe incercari fara succes de a ajunge la Andra , ieri am profitat de plecarea voastra in minivacanta si am reusit sa prind o programare. Cunoscand-o pe Andra, de ceva ani, mereu mi s-a parut nedrept cumva ca nu are asa multe recenzii ca alte fete.  Am mai fost la cateva fete din top , dar in afara de Maia, nimeni nu se poate compara cu ea. De la atitudine, la inteligenta, la felul in care arata si pana la placerea de a face sex, Andra este de nota 10. Stimatilor, Andra este o profesoara de sex, una de nota 10. Daca fetele din bransa ar fi destepte, ar trebui sa o plateasca sa le fie mentor. In business, orice antreprenor incepator,  care are putina minte, isi ia un mentor. Si asta e un business si ca sa faca bani adevarati si sa nu ajunga sa aiba nevoie de droguri ca sa treaca zilele, fetele ar trebui sa apeleze la Andra. De asemenea, ar putea fi un bun terapeut sexual pentru noi futacii. Femeia asta fantastica  te citeste din prima secunda si te face sa te simti minunat in fiecare clipa petrecuta alaturi de ea. Cred ca am scutit un an de terapie sexuala in o ora cu Andra. Futalailor, insusi faptul ca suntem pe acest forum indica fara putinta de tagada ca toti avem nevoie de un terapeut sexual. Nu ma astept sa ma intelega toata lumea, dar stiu ca sunt multi baieti destepti care citesc ce am scris in cheia potrivita. Nu inseamna ca e ceva in neregula cu noi, dar sigur avem niste schelete in dulap, mai mici sau mai mari. N-am sa va repet cat de bine face ON,  o face cu placere, se simte, se vede... se constata olfactiv, pentru cine are nas si probabil reuseste sa o duca in starea de excitatie. Barbatii adevarati, pentru care placerea femeii este cel putin la fel de importanta cu placerea proprie stiu ca femeile degaja un anumit miros, placut ... ca un drog pentru mine. Ma innebuneste efectiv. Am avut aceasta placere doar cu cateva partenere in viata, de aici din top in afara de Andra din Bucuresti doar  cu Maia imi fluturau narile ca un drapel in vant puternic, de la mirosul acela sublim.  Am mai simtit acest miros cu o superba domnisoara brasoveanca, pe care am intalnit-i in Sibiu, dar ea facea doar masaj, cu GFE din plin. Si cam atat. Poate  e vina mea, ca simt asa rar. NP de exceptie si el, GFE la superlativ. Limbajul corpului si zgomotele guritei ei m-au  facut sa ma simt dorit. Cand a simtit ca sunt aproape de final, m-a strans de brate transmitandu-mi ca ea nu e gata si ca isi doreste mai mult, fapt ce mi-a placut la nebunie. Futalai, nu ratati asa ceva pentru nimic in lume. Nu cred ca in Bucuresti exista asa ceva, nu dupa ce Maia s-a retras. Oare, e bine, Maia? Stiti careva? Stiu ca aspectul nordic al Andrei, faptul ca este destul de inalta, trup de miss fitness, tunsoarea, firea ei directa  etc.  pe unii dintre voi ii poate intimida. Aveti rabdare. Discutati cu ea si va sti sa va dezinhibe. Veti pleca de la ea mai incarcati de energie decat ati plecat de oriunde pana acum, desi va veti descarca exploziv inainte sa va lase sa plecati. :) Andra este de 10 + .   Multumesc Andra!   

• Like 2
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 4 ore, galantom a spus:

Buna dimineata futacilor, Dupa mai multe incercari fara succes de a ajunge la Andra , ieri am profitat de plecarea voastra in minivacanta si am reusit sa prind o programare. Cunoscand-o pe Andra, de ceva ani, mereu mi s-a parut nedrept cumva ca nu are asa multe recenzii ca alte fete.  Am mai fost la cateva fete din top , dar in afara de Maia, nimeni nu se poate compara cu ea. De la atitudine, la inteligenta, la felul in care arata si pana la placerea de a face sex, Andra este de nota 10. Stimatilor, Andra este o profesoara de sex, una de nota 10. Daca fetele din bransa ar fi destepte, ar trebui sa o plateasca sa le fie mentor. In business, orice antreprenor incepator,  care are putina minte, isi ia un mentor. Si asta e un business si ca sa faca bani adevarati si sa nu ajunga sa aiba nevoie de droguri ca sa treaca zilele, fetele ar trebui sa apeleze la Andra. De asemenea, ar putea fi un bun terapeut sexual pentru noi futacii. Femeia asta fantastica  te citeste din prima secunda si te face sa te simti minunat in fiecare clipa petrecuta alaturi de ea. Cred ca am scutit un an de terapie sexuala in o ora cu Andra. Futalailor, insusi faptul ca suntem pe acest forum indica fara putinta de tagada ca toti avem nevoie de un terapeut sexual. Nu ma astept sa ma intelega toata lumea, dar stiu ca sunt multi baieti destepti care citesc ce am scris in cheia potrivita. Nu inseamna ca e ceva in neregula cu noi, dar sigur avem niste schelete in dulap, mai mici sau mai mari. N-am sa va repet cat de bine face ON,  o face cu placere, se simte, se vede... se constata olfactiv, pentru cine are nas si probabil reuseste sa o duca in starea de excitatie. Barbatii adevarati, pentru care placerea femeii este cel putin la fel de importanta cu placerea proprie stiu ca femeile degaja un anumit miros, placut ... ca un drog pentru mine. Ma innebuneste efectiv. Am avut aceasta placere doar cu cateva partenere in viata, de aici din top in afara de Andra din Bucuresti doar  cu Maia imi fluturau narile ca un drapel in vant puternic, de la mirosul acela sublim.  Am mai simtit acest miros cu o superba domnisoara brasoveanca, pe care am intalnit-i in Sibiu, dar ea facea doar masaj, cu GFE din plin. Si cam atat. Poate  e vina mea, ca simt asa rar. NP de exceptie si el, GFE la superlativ. Limbajul corpului si zgomotele guritei ei m-au  facut sa ma simt dorit. Cand a simtit ca sunt aproape de final, m-a strans de brate transmitandu-mi ca ea nu e gata si ca isi doreste mai mult, fapt ce mi-a placut la nebunie. Futalai, nu ratati asa ceva pentru nimic in lume. Nu cred ca in Bucuresti exista asa ceva, nu dupa ce Maia s-a retras. Oare, e bine, Maia? Stiti careva? Stiu ca aspectul nordic al Andrei, faptul ca este destul de inalta, trup de miss fitness, tunsoarea, firea ei directa  etc.  pe unii dintre voi ii poate intimida. Aveti rabdare. Discutati cu ea si va sti sa va dezinhibe. Veti pleca de la ea mai incarcati de energie decat ati plecat de oriunde pana acum, desi va veti descarca exploziv inainte sa va lase sa plecati. :) Andra este de 10 + .   Multumesc Andra!   

Multumesc frumos pentru vizita si pt cuvintele frumoase.Te pup

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

14:00-20:00(ultima programare)

Programari la telefon/sms cu  minim o ora inainte la numarul:0737504793🫦

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Hello guys ,sunt de gasit pana la ora  21:00 🔞iar pentru programari va rog sa ma sunati sau sms la nr din titlu.Detaliile despre servicii si preturi le gasiti in semnatura sau profil iar programarile se confirma cu o ora inainte.💋
O zi frumoasa va doresc tuturor💋

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

🔞🔞13:30-20:00🔞🔞 

Programari cu minim o ora inainte pentru ziua in curs🤓.O zi frumoasa la fel ca voi va doresc🌈❤️si:Dont forget to smile💋😉

IMG_6068.jpeg

• Like 2
  • Inimioara 5
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Hello guys.Ajung la birou in jurul orei 14:30 si voi fi pana la ora 21:00😘

Pentru a stabili o programare, va rog sa ma contactati telefonic/sms la :0737504793
Pentru ca numarul persoanelor care cer detalii, a crescut desi eu lucrez de ani de zile doar cu forumul,va rog sa va informati inainte de a suna/scrie. Toate detaliile de aici, sunt de actualitate! 

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Buna dragilor,ma puteti gasi in aceasta sambata in intervalul 16:00-20:00❤️

Programarile se fac cu minim o ora inainte la nr de telefon din titlu sau sms🙃doar pt azi🔞

Va pup si va doresc un weekend relaxant!  :inlovee

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
1 oră în urmă, oliverescu a spus:

esti o fata deosebita din toate punctele de vedere 😚

Multumesc frumos😘

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 34 minute, fishubr a spus:

Hei am observat ca printre serviciile tale se enumera si edging la ora, se refera la control orgasm nu? 

Cu cât ești mai excitat, cu atât teoretic ai un orgasm mai puternic. Ei bine, asta face edging-ul: amână plăcerea până când nu mai poate fi amânată.😉

• Like 2
  • Inimioara 2
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

❤️13:30-17:00❤️

🌈 🔞Happy sunday 🤓

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Buna futaciosi‼️😀😘
😁Astazi ma gasiti incepand cu ora 1️⃣3️⃣:3️⃣0️⃣-2️⃣0️⃣:0️⃣0️⃣ ,programari telefonic sau sms cu minim o ora inainte.O saptamana reusita 💋💋‼️

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Buna dragilor,ma gasiti astazi pana la ora 21:00:inlovee.Pentru programari va rog sa ma sunati sau sms la nr din titlu.Va pupacesc si va doresc o zi usoara💋:ellao

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

🔞🔞13:00-20:00🔞🔞 

Pentru programari va rog sa ma sunati sau sms la nr din titlu cu minim o ora inainte si pentru ziua in curs😉

IMG_4233.jpeg

• Like 2
  • Mersi 1
  • Inimioara 3
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Buna domnii mei,ma puteti gasi in aceasta joi incepand cu ora 13:30-21:00❤️

Programarile se fac cu minim o ora inainte la nr de telefon din titlu sau sms🙃doar pt azi🔞

🔞

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Buna dragilor. 
Pentru programari : SMS/apel telefonic la numarul 0737504793 incepand cu ora  15:00-21:00❤️❤️

🔞In perioada 30.08-6.09 si 10.09-17.09 voi fi in vacanta‼️🔞

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Buna domnii mei,in aceasta duminica sunt in intervalul 14:00-18:30💋

Programarile se fac cu minim o ora inainte la telefon sau sms:0737504793

🔞In perioada 30.08-6.09 si 10.09-17.09 voi fi in vacanta‼️🔞

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Buna ziua domnilor. Sunt la birou pana la 21:00 :inlovee

Pentru vizite : apel/sms la numarul afisat in titlu cu minim o ora inainte💋

Neconfirmarea cu o ora inainte, duce la anularea vizitei😉

Va pup si va doresc o saptamana cu spor💋

🔞In perioada 30.08(miercuri)-6.09 si 10.09-17.09 voi fi in vacanta‼️🔞

• Inimioara 1
Link spre comentariu

• Disponibila
  • Disponibila

Buna dragii mei si o zi plina de racoare va doresc💋

Ma gasiti in intervalul 14:30-19:00 apoi voi reveni undeva in data de 7.09 pentru cateva zile dar va voi anunta aici😘😘.Va pupacesc!!

74b62f51-f295-43df-a61f-2e326f961a35.jpeg

• Like 1
  • Inimioara 6
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   1 member and 1 guest

• Creează nouă...