Afriq Reputație: 1265 Postat Iulie 3, 2012 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 3, 2012 Atentie! Nu se refera la cazurile in care seful vrea sa ne-o traga!!! Eu era cat pe ce sa fiu prins exact inainte de postarea asta Din ciclul pozitiilor sexuale... hai sa vedem ce si cum putem sa facem la servici... pe mese, pe scaune, birouri, pe unde apucam ! ArestataBărbatul îi strânge femeii gleznele, cu genunchii, şi îi imobilizează şi braţele. Din această poziţie, penetrarea este ideală pentru sexul anal. Bărbatul preia conducerea cu totul, iar femeia se lasă pradă plăcerii. RoabaO poziţie care nu mai are nevoie de prezentări. Această variantă, cu femeia sprijinită de scaun, e mult mai comodă. Femeia deasupraO singură denumire, o mie de posibilităţi. Doar că de data aceasta, femeia stă şi mai deasupra, căci bărbatul e urcat pe o comodă. Puteţi improviza poziţia şi pe două scaune-taburet lipite. Oricum, senzaţia că vă aflaţi "la înălţime" vă va spori plăcerea. Dans în poalăCe poate fi mai plăcut după ce i-ai făcut un număr de striptease (aşa cum te pricepi tu, acasă nu îţi cere nimeni diplomă de dansatoare) decât să te îndrepţi către el, care te priveşte rezemat de un scaun, şi să continui dansul cu spatele la el?! Efectul şi rezultatul sunt garantate... Maestrul leneşUn scaun oferă pentru multe poziţii posibilitatea de a le efectua mai uşor. Maestrul, poziţie prezentată la secţiunea "îndrăzneţi", e uşurată, aşadar, dacă în decor apare şi un taburet. Astfel, bărbatului îi va fi mai uşor să îşi ţină partenera... MenghinaBărbatul trebuie să desfacă genunchii foarte mult, pentru a permite intrarea partenerei. Ea se sprijină cu palmele de genunchii lui, pentru a putea efectua scurte mişcări sus-jos. Este foarte stimulantă pentru ambii parteneri. SclavulSuccesul poziţiei constă în flexibilitatea femeii, care trebuie să desfacă foarte mult picioarele. Va fi ajutată de bărbat, care îi poate săruta şi desface gambele atât cât doreşte... ArculFemeia trebuie doar să se aşeze foarte bine, căci nu se poate mişca apoi prea uşor. Trebuie să se lase purtată de dorinţa masculină... Cow-GirlŞtiţi poziţia, dar de data aceasta trebuie să staţi pe un dulap. O să vedeţi că vă veţi simţi mult mai bine, putând să vă sprijiniţi unul din picioare pe un sertar, ca şi cum aţi sta într-o şa. Pe aripile vântuluiE, de fapt, poziţia "scăunelului", dar pentru că partenerii chiar stau pe scăunel, i-am spus altfel. E foarte important, pentru mai mult suspans, ca femeia să nu se sprijine cu mâinile de partener, ci să se lase "dirijată" de el... Angajatul fidelPentru o partide de sex pe fugă, eventual la birou, e suficient doar un scaun. Femeia poate să-şi ridice fusta, va fi uşor dacă e una scurtă. Bărbatul are ceva de muncă, dar trebuie să demonstreze că se descurcă, mai ales dacă a fost votat "angajatul anului". CocostârculNimic mai simplu pentru ea. Stă pe o parte, urcată pe o comodă. Mobila nu trebuie să fie prea înaltă, pentru ca partenerul, sprijinit într-un picior, să o poată penetra pe la spate. PompaNu uita să sprijini scaunul de un perete, pentru că ai nevoie de mare stabilitate. E o poziţie bună atât pentru penetrarea de la spate, cât şi pentru sexul anal. Broscuţa În loc de nufăr, femeia stă aşezată pe un dulăpior, o comodă, iar bărbatul o penetrează de la spate sau anal. Are nevoie de putere în picioare şi multă... flexibilitate. BurghiulStând cu genunchii uşor îndoiţi, bărbatul poate efectua nu doar mişcări sus-jos, ci şi mişcări circulare, menite s-o facă pe partenera lui să scoată cele mai tari ţipete de plăcere... Turnul EiffelDin această poziţie, femeia se simte mai semeaţă şi mai adorată poate chiar decât celebrul Turn Eiffel. De aici şi denumirea. Iar orgasmul va fi de zile mari! FuziuneO poziţie foarte relaxantă, dar şi profundă, în acelaşi timp, pentru ambii parteneri. Puteţi pune pe corpul de mobilă şi un material lucios, astfel încât alunecarea partenerei să fie firească, iar ea să nu se rănească pe spate... VâslaşiiÎncă o poziţie ideală pentru sexul anal. Dar pentru că ambii parteneri au puţină flexibilitate în mişcare, vor trebui să-şi găsească ritmul comun, împingându-se unul pe altul înainte-înapoi. NimfaPentru că nu mai are punct de sprijin şi îşi lasă corpul în voie, aşezată în poala bărbatului, femeia e precum o adevărată nimfă. Dar bărbatului îi va trebui putere în braţe, pentru a-i coordona mişcările. Căţeluşul leneşDecât să stea sprijinită şi în mâini, şi în picioare, femeia se poate sprijini doar în coate, pe şezutul unui scaun. Aşadar, va avea bazinul mai sus şi, pentru ca penetrarea să fie la fel de profundă ca la poziţia "căţeluşul", va trebui să ridice unul dintre picioare. sursa Link spre comentariu
Vizitator don mihai Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2012 Partajează Postat Iulie 3, 2012 my name is PASTE!COPY -PASTE la serviciu decat SEFU FACE SEX! restul .....sunt fututi. Link spre comentariu
Afriq Reputație: 1265 Postat Iulie 3, 2012 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iulie 3, 2012 @don mihai: sa inteleg o urma de sarcasm in postarea ta? Am zis de la bun inceput sa is preluate, si am mentionat si sursa de unde le-am luat... Link spre comentariu
Vizitator don mihai Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2012 Partajează Postat Iulie 3, 2012 no offense .poate ca a fost o urma de sarcasm in post gandind ce partide de "sex" am uneori la serviciu. Link spre comentariu
Vizitator Raffaello Reputație: 0 Postat Iulie 7, 2012 Partajează Postat Iulie 7, 2012 @Afriq , foarte interesante pozitiile prezentate de tine . Am practicat sexul la serviciu ( si nu ma refer la cel zilnic , de rutina , cu seful ) , insa recunosc faptul ca nu am ajuns la performanta sa incerc atatea pozitii . E drept ca studiindu-le mi-am dat seama ca unele sunt cam incomode pt mine , nu ma omor dupa unele pozitii care sa-mi puna in valoare flexibilitatea sau performantele de gimnast ( pe care sincer nu le am ) , insa pe de alta parte nici nu sunt prezentate aici toate posibilitatile in care poti face sex la serviciu .Sexul la serviciu ( cel putin pt mine )este foarte incitant . Iar ca pozitii ... depinde de spatiul in care se desfasoara activitatea si de mobilierul din zona. Nu trebuie sa fii pretentios , ci doar inventiv . Poti folosi scaun , fotoliu , masa de birou , taburet , rafturi , sau chiar in picioare langa perete .. Dar ce iese ... uau.. ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum