rebela Reputație: 828 Postat August 11, 2016 Oras:Bucuresti sect 6 Oras:Bucuresti sect 6 Partajează Postat August 11, 2016 Stati liniștiți ca nu ma afecteaza în nici un fel. 2 Link spre comentariu
mario83 Reputație: -387 Postat August 11, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 11, 2016 Alina e o fata de treaba. 3 Link spre comentariu
rebela Reputație: 828 Postat August 12, 2016 Oras:Bucuresti sect 6 Oras:Bucuresti sect 6 Partajează Postat August 12, 2016 Link spre comentariu
rebela Reputație: 828 Postat August 12, 2016 Oras:Bucuresti sect 6 Oras:Bucuresti sect 6 Partajează Postat August 12, 2016 toti taranii au venit la Bucuresti sa fie taximeTRISTI ! sa incerce sa pacaleasca clientii si sa incalce legislatia rutiera la greu ! Link spre comentariu
just_me_4u Reputație: 106 Postat August 16, 2016 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat August 16, 2016 Alina este o fata extraordinara atat ca și comportament și ca servicii și absolut tot. Atata timp cât știi sa fiii un domn cu ea și ea te va trata ca atare și sigur vei pleca mulțumit. Eu abia aștept sa am din nou drum pe la Buc sa o vizitez din nou. Te pup Alina 1 Link spre comentariu
infarctus Reputație: 0 Postat August 16, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 16, 2016 buna alina. am vazut toate pozele si am placut foarte mult pe tine. tu aratı foarte sincer si sexy. vreu vin la tine dar intereb ceva. 1ora jumate si cu alte phantasies, example sex cu sexy haine or costume, si ma enteresaza tu fac swallow or finalizare pe fata pe gura? scuza am scris cam deschis rusine (sunt strain am venit romania 3 lun nainte) Link spre comentariu
just_me_4u Reputație: 106 Postat August 17, 2016 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat August 17, 2016 Nu crezi ca e mult mai bn sa o suni și sa o întrebi toate aceste detalii??? 1 Link spre comentariu
infarctus Reputație: 0 Postat August 18, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 18, 2016 da mai bine sa suni si intereb. scuza numai am incercat poate ea scris ceva hot Link spre comentariu
laury Reputație: 24071 Postat August 18, 2016 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat August 18, 2016 buna alina. am vazut toate pozele si am placut foarte mult pe tine. tu aratı foarte sincer si sexy. vreu vin la tine dar intereb ceva. 1ora jumate si cu alte phantasies, example sex cu sexy haine or costume, si ma enteresaza tu fac swallow or finalizare pe fata pe gura? scuza am scris cam deschis rusine (sunt strain am venit romania 3 lun nainte)Esti inscris din sept 2014, dar ai venit acum 3 luni in romania. HmmmmDe unde venit tu? 5 Link spre comentariu
pasiune9011 Reputație: 134 Postat August 18, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 18, 2016 Radem - glumim!Futem - platim!Si doamna merita o pula pe cinste!!!!Toate cele bune moldoveancooo!! 1 Link spre comentariu
infarctus Reputație: 0 Postat August 18, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 18, 2016 Esti inscris din sept 2014, dar ai venit acum 3 luni in romania. HmmmmDe unde venit tu?Da prima data am venit din 2014 in romania. am stat 3 lun si intorc. am venit din turcia antalya Link spre comentariu
klass4u Reputație: 14 Postat August 30, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 30, 2016 Lucrezi astazi ? Link spre comentariu
rebela Reputație: 828 Postat Septembrie 5, 2016 Oras:Bucuresti sect 6 Oras:Bucuresti sect 6 Partajează Postat Septembrie 5, 2016 Buna dimineata dragilor. Link spre comentariu
rebela Reputație: 828 Postat Septembrie 5, 2016 Oras:Bucuresti sect 6 Oras:Bucuresti sect 6 Partajează Postat Septembrie 5, 2016 Am si eu o rugaminnte la voi nu mai dati mesaj aici pe pagina.Sunati ma pe telefon s au sms multumesc. Link spre comentariu
rebela Reputație: 828 Postat Septembrie 15, 2016 Oras:Bucuresti sect 6 Oras:Bucuresti sect 6 Partajează Postat Septembrie 15, 2016 3 Link spre comentariu
colorado sukaru Reputație: 1011 Postat Septembrie 15, 2016 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Partajează Postat Septembrie 15, 2016 Eşti rebelă ?În pat Link spre comentariu
rebela Reputație: 828 Postat Septembrie 15, 2016 Oras:Bucuresti sect 6 Oras:Bucuresti sect 6 Partajează Postat Septembrie 15, 2016 Vino si incearca-ma. 1 Link spre comentariu
pulifrici3 Reputație: 110 Postat Septembrie 15, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 15, 2016 Rebela e putin spus, este de nedescris in pat ! Te pup Alina (jos) ! 1 Link spre comentariu
rebela Reputație: 828 Postat Septembrie 15, 2016 Oras:Bucuresti sect 6 Oras:Bucuresti sect 6 Partajează Postat Septembrie 15, 2016 Rebela e putin spus, este de nedescris in pat ! Te pup Alina (jos) ! Link spre comentariu
ronin13 Reputație: 282 Postat Septembrie 29, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 29, 2016 Am avut norocul sa trec astazi pe la Alina. Scriu norocul pt ca am avut tentative esuate (nesincronizare programe) iar astazi Alina a avut niste mesteri prin casa si nu si-a facut nicio programare..deci am fost chiar singurul pe ziua de azi. Prezentat in locatia deja cunoscută cu o cutie de Rafaello (sunt printre preferatele ei asa ca, daca sunteti neinspirati, cu astea nu dati gres). Având o afinitate pentru Milfete pot sa afirm ca mi-a plăcut cum arata Alina. Pt cei care au însă o problema cu milfele dar se ambitioneaza sa meargă la ele doar ca sa judece aspectul fizic si sa polueze topicul lor, mai bine nu va duceti la ea. Daca va interesează însă strict serviciile oferite, Alina este o alegere inteleapta. Mi-a facut plăcere sa discut cu ea la o tigare..doua Câinele e simpatic foc si f cuminte. Pe scurt..dus eu..dus Alina. Întâlnit in pat..sarutari pe piept..cerut balonas (nu accept ON chiar daca nu sufăr prezervativele. Oral bun, slabe tendinte de deep (iar eu chiar nu o am mare)..dar bun..sustinut..trecut la LOT..f plăcut înăuntrul ei..cald si bine. Miscari de bazin..cand si-a dat seama ca refer mai soft s-a aplecat peatemine si m-a luat in brate. O senzatie f placuta..zici ca esti in pat cu prietena/ sotia. Pus capra si continuat asa profitând de privelistea fundului ei frumos pana la finalizare. Finalizare pe corp..fiind statut am stropit-o binisor dar m-am oferit sa o curat cu serverele si sa o spăl pe spate.O noua tigare, conversatie placuta..realizat ca trecuse ora asa ca am renuntat la nr doi. Imbratisat, pupat si plecat.Pt mine a fost o experienta f placuta. Merita investitia. Note (nu uitati ca sunt subiective)Oral - 8. Prea hard pt mine si cu niscaiva manute normal - 9Aspect fizic - 8Gfe - 9Locatie - 7-8(baie curata, geluri de dus, papuci, prosop cam mic dar curat)Cadou - 150 lei De revenit ? - cu sigurantaDe recomandat ? Da Multumesc Alina ! 4 Link spre comentariu
rebela Reputație: 828 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:Bucuresti sect 6 Oras:Bucuresti sect 6 Partajează Postat Octombrie 4, 2016 Bună 😚😚😚 4 Link spre comentariu
latin123 Reputație: 2 Postat Octombrie 24, 2016 Partajează Postat Octombrie 24, 2016 buna draga mea.. cateva informatii despre colega ta??? daca intrati amandoua cu un barbat..?? tarif?? te pup Link spre comentariu
john_sheppard Reputație: -29 Postat Octombrie 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 24, 2016 buna draga mea.. cateva informatii despre colega ta??? daca intrati amandoua cu un barbat..?? tarif?? te pupUnde vezi tu ca are colega?A avut mai demult si trecator, ultimele postari nu mai arata ca ar avea colega Link spre comentariu
latin123 Reputație: 2 Postat Octombrie 24, 2016 Partajează Postat Octombrie 24, 2016 Unde vezi tu ca are colega?A avut mai demult si trecator, ultimele postari nu mai arata ca ar avea colegadoamna 41 ani, ofer companie intima de calitate domnilor generosi si discreti, nu rasp. la nr. privat dr taberei, Bd. Timisoara, daca iti plac pozele suna-ma, kiss, Alina, am si colega 31 ani, kiss Alina, ultima modificare facuta pe 25 august.. Link spre comentariu
rebela Reputație: 828 Postat Octombrie 25, 2016 Oras:Bucuresti sect 6 Oras:Bucuresti sect 6 Partajează Postat Octombrie 25, 2016 Nu am postat eu asa ceva nu mai am colega de doi ani cam asa. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum