Sari la conținut

0734049574 - Alina moldoveanca, Dr.Taberei

Postări Recomandate

• Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti

Alina este o fata extraordinara atat ca și comportament și ca servicii și absolut tot. Atata timp cât știi sa fiii un domn cu ea și ea te va trata ca atare și sigur vei pleca mulțumit. Eu abia aștept sa am din nou drum pe la Buc sa o vizitez din nou. Te pup Alina

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

buna alina. 

am vazut toate pozele si am placut foarte mult pe tine. tu aratı foarte sincer si sexy.

vreu vin la tine dar intereb ceva. 1ora jumate si cu alte phantasies, example sex cu sexy haine or costume, si ma enteresaza tu fac swallow or finalizare pe fata pe gura?

scuza am scris cam deschis rusine :) (sunt strain am venit romania 3 lun nainte)

Link spre comentariu
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles

buna alina.

am vazut toate pozele si am placut foarte mult pe tine. tu aratı foarte sincer si sexy.

vreu vin la tine dar intereb ceva. 1ora jumate si cu alte phantasies, example sex cu sexy haine or costume, si ma enteresaza tu fac swallow or finalizare pe fata pe gura?

scuza am scris cam deschis rusine :) (sunt strain am venit romania 3 lun nainte)

Esti inscris din sept 2014, dar ai venit acum 3 luni in romania. Hmmmm

De unde venit tu?

• Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am avut norocul sa trec astazi pe la Alina. Scriu norocul pt ca am avut tentative esuate (nesincronizare programe) iar astazi Alina a avut niste mesteri prin casa si nu si-a facut nicio programare..deci am fost chiar singurul pe ziua de azi.

Prezentat in locatia deja cunoscută cu o cutie de Rafaello (sunt printre preferatele ei asa ca, daca sunteti neinspirati, cu astea nu dati gres).

Având o afinitate pentru Milfete pot sa afirm ca mi-a plăcut cum arata Alina. Pt cei care au însă o problema cu milfele dar se ambitioneaza sa meargă la ele doar ca sa judece aspectul fizic si sa polueze topicul lor, mai bine nu va duceti la ea.

Daca va interesează însă strict serviciile oferite, Alina este o alegere inteleapta.

Mi-a facut plăcere sa discut cu ea la o tigare..doua :)

Câinele e simpatic foc si f cuminte.

Pe scurt..dus eu..dus Alina. Întâlnit in pat..sarutari pe piept..cerut balonas (nu accept ON chiar daca nu sufăr prezervativele.

Oral bun, slabe tendinte de deep (iar eu chiar nu o am mare)..dar bun..sustinut..trecut la LOT..f plăcut înăuntrul ei..cald si bine. Miscari de bazin..cand si-a dat seama ca refer mai soft s-a aplecat peatemine si m-a luat in brate. O senzatie f placuta..zici ca esti in pat cu prietena/ sotia.

Pus capra si continuat asa profitând de privelistea fundului ei frumos pana la finalizare. Finalizare pe corp..fiind statut am stropit-o binisor dar m-am oferit sa o curat cu serverele si sa o spăl pe spate.

O noua tigare, conversatie placuta..realizat ca trecuse ora asa ca am renuntat la nr doi.

Imbratisat, pupat si plecat.

Pt mine a fost o experienta f placuta.

Merita investitia.

Note (nu uitati ca sunt subiective)

Oral - 8. Prea hard pt mine si cu niscaiva manute :)

normal - 9

Aspect fizic - 8

Gfe - 9

Locatie - 7-8(baie curata, geluri de dus, papuci, prosop cam mic dar curat)

Cadou - 150 lei

De revenit ? - cu siguranta

De recomandat ? Da

Multumesc Alina !

• Like 4
Link spre comentariu

Unde vezi tu ca are colega?

A avut mai demult si trecator, ultimele postari nu mai arata ca ar avea colega

doamna 41 ani, ofer companie intima de calitate domnilor generosi si discreti, nu rasp. la nr. privat dr taberei, Bd. Timisoara, daca iti plac pozele suna-ma, kiss, Alina, am si colega 31 ani, kiss Alina,

ultima modificare facuta pe 25 august.. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...