Sari la conținut

0734049574 - Alina moldoveanca, Dr.Taberei

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

labagiu esti tu ma taran retardat ce esti. 

excrementule, de prost ce esti iti fuge de sila si veceul de sub cur cand te caci... ai vazut femei la viata ta cum am castigat eu la loto milioane de euro... 

• Minus 1
Link spre comentariu

stimata doamna, cu tot respectul si consideratia, la cat de buna esti la varsta pe care o ai, tare as vrea sa o intalnesc pe fica-ta, daca ai una.

pot doar sa ma gandesc ca fura gandurile multor barbati la cat de frumoasa si buna e :)

si daca o ai, sa iti traiasca si sa fie sanatoasa

o zi minunata!

Link spre comentariu

O sa las o scurta recenzie, ca asa am promis, chiar daca a trecut ceva timp. Cateva saptamani in urma am decis sa vizitezi doamna, pe baza recenziilor pozitive. Si, de asemenea, am avut o mare curiozitate referitoare la o experienta cu cineva mai in varsta ca mine. 

Programat la telefon, apoi sincronizat prin sms, am ajuns la Alina. Locatia destul de departe (a mentionat un coleg adresa, mai devreme), insa apartamentul este unul imens si destul de curat, as zice. La usa m-a intalnit Alina, o doamna foarte joviala, inalta, imbracata intr-o rochita. Am stat un pic de vorba si mi-am dat seama ca in fata mea sta o persoana cu foarte mult bun simt, care incearca sa te faca sa te simti bine. Dupa scurta discutie ne-am mutat in dormitor. Eu la dus, apoi ea la dus, si a inceput distractia. Alina arata foarte bine la corp dar, totusi, varsta se vede. Primul numar m-a terminat cu un oral cu CIM, destul de bun as zice. Scena nr 2 a inceput cu un pic de imbratisari si tentative convingatoare de GFE din partea ei iar apoi am cazut de acord ca e timpul si sa ne mai futem. Ea deasupra, apoi eu deasupra, apoi pe la spate si am terminat. 

Nu am fost grabit deloc. Ma batea gandul sa mai iau un numar dar nu am vrut sa fiu un chin pentru doamna si nici eu nu am vrut sa obosesc prea mult. M-am spalat, m-am imbracat, am mai stat un pic de vorba si abia la sfarsit i-am pus banii pe masa (fara sa mi-i ceara), 150 de RON.

Locatie: 8. Destul de departe dar Alina a creat conditiile necesare sa te simti ca acasa.

GFE: nu notez fiindca am refuzat tacit aceste servicii. Scuze Alina, dar am venit sa ne-o tragem, nu sa ne giugiulim :)

Oral: Lent, placut si umed. Nota 9, inclusiv pentru CIM

Normal: 8-9, nimic iesit din calea afara dar a fost bine. Este deschisa la propuneri si nu comenteaza.

Aspect: Imi este cam greu sa fiu obiectiv la acest capitol. Felul in care arata la varsta pe care o are se situeaza undeva intre 8 si 9. Daca o compari cu o fatuca tanara, nu trebuie sa faci acest lucru. Nu o sa gasiti vreo Adriana Lima acolo dar o sa gasiti o femeie cu un corp frumos, care este invers proprortional cu varsta

Atitudine: 10. Este o femeie geniala. Incearca sa te simti cand de bine posibil.

Concluzie: merita vizitata dar este cam departe. 

p.s Nu mai fiti tarani si nu comentati urat pe forum. Ea citeste toate aceste recenzii si o afecteaza injuriile, insa are bunul simt sa nu va raspunda. 

Alina te pup.

• Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...