rebela Reputație: 828 Postat Martie 15, 2018 Oras:Bucuresti sect 6 Oras:Bucuresti sect 6 Partajează Postat Martie 15, 2018 Good morning. Link spre comentariu
rebela Reputație: 828 Postat Martie 19, 2018 Oras:Bucuresti sect 6 Oras:Bucuresti sect 6 Partajează Postat Martie 19, 2018 Buna dimineața. Link spre comentariu
daniel2012 Reputație: 576 Postat Martie 19, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Martie 19, 2018 Alina, vezi ca in poze fata nu e blurata... Link spre comentariu
rebela Reputație: 828 Postat Martie 19, 2018 Oras:Bucuresti sect 6 Oras:Bucuresti sect 6 Partajează Postat Martie 19, 2018 Da știu nu-i nimic. Link spre comentariu
rebela Reputație: 828 Postat Martie 22, 2018 Oras:Bucuresti sect 6 Oras:Bucuresti sect 6 Partajează Postat Martie 22, 2018 😘😘😘 1 Link spre comentariu
curios123 Reputație: 51 Postat Martie 22, 2018 Partajează Postat Martie 22, 2018 Cum mă aștepți să vin și eu? Link spre comentariu
john_sheppard Reputație: -29 Postat Martie 26, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 26, 2018 pai pentru ca esti tu jalnica, chiar retardata mintal as spune...Retardat mintal esti tu ;) Mamicuta ta nu a avut parte de pula buna cand te-a conceput. 1 1 Link spre comentariu
rebela Reputație: 828 Postat Aprilie 3, 2018 Oras:Bucuresti sect 6 Oras:Bucuresti sect 6 Partajează Postat Aprilie 3, 2018 Buna dimineața.Pentru cei ce vor să mă viziteze astăzi mă găsiți după ora 10.00Și voi lucra pină la 17.00Pupici. Link spre comentariu
funnydog Reputație: -8 Postat Aprilie 3, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 3, 2018 Buna dimineața.ce ciuma esti!!! hidoasa si retardata. 2 Link spre comentariu
funnydog Reputație: -8 Postat Aprilie 3, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 3, 2018 Retardat mintal esti tu ;) Mamicuta ta nu a avut parte de pula buna cand te-a conceput. tu esti cacatul din curu ratatei si retardatei.... labagiu prost ce esti. 1 Link spre comentariu
flaviusadrianus Reputație: 214 Postat Aprilie 3, 2018 Oras:BUH Oras:BUH Partajează Postat Aprilie 3, 2018 Salutare confrati,Nu vreau sa supar pe nimeni dar hai sa ne concentram pe recenziile doamnelor ca de aia am venit aici.Sa ne injuram se poate oriunde. Link spre comentariu
start_free Reputație: 93 Postat Aprilie 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 4, 2018 monica nici un semn? Link spre comentariu
john_sheppard Reputație: -29 Postat Aprilie 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 4, 2018 tu esti cacatul din curu ratatei si retardatei.... labagiu prost ce esti.labagiu esti tu ma taran retardat ce esti. Link spre comentariu
funnydog Reputație: -8 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 6, 2018 labagiu esti tu ma taran retardat ce esti. excrementule, de prost ce esti iti fuge de sila si veceul de sub cur cand te caci... ai vazut femei la viata ta cum am castigat eu la loto milioane de euro... 1 Link spre comentariu
scorpionul Reputație: 1954 Postat Aprilie 7, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 7, 2018 Paste fericit alaturi de cei dragi! 1 Link spre comentariu
rebela Reputație: 828 Postat Aprilie 11, 2018 Oras:Bucuresti sect 6 Oras:Bucuresti sect 6 Partajează Postat Aprilie 11, 2018 Mulțumesc frumos.Am avut un paste minunat. Link spre comentariu
marius.ion Reputație: 405 Postat Aprilie 11, 2018 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Partajează Postat Aprilie 11, 2018 Deci dacă ai avut un paste minunat, ai bateriile încărcate!ðŸ˜â¤ï¸â¤ï¸â¤ï¸â¤ï¸â¤ï¸â¤ï¸ 2 Link spre comentariu
marius.ion Reputație: 405 Postat Aprilie 11, 2018 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Partajează Postat Aprilie 11, 2018 Deci dacă ai avut un paste minunat, ai bateriile încărcate!ðŸ˜â¤ï¸â¤ï¸â¤ï¸â¤ï¸â¤ï¸â¤ï¸ 2 Link spre comentariu
rebela Reputație: 828 Postat Aprilie 12, 2018 Oras:Bucuresti sect 6 Oras:Bucuresti sect 6 Partajează Postat Aprilie 12, 2018 Buna dimineața.Astăzi voi lucra pină la ora 17.00 ultima progranare.Și voi incepe la ora 10.00Va pup.😘😘😘 Link spre comentariu
dandannn Reputație: 233 Postat Aprilie 12, 2018 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Aprilie 12, 2018 Buna dimineața.Astăzi voi lucra pină la ora 17.00 ultima progranare.Și voi incepe la ora 10.00Va pup.Poza poate prea cuminte! Sa remarcam totusi finetea si frumusetea gleznelor pursange! 1 Link spre comentariu
rebela Reputație: 828 Postat Aprilie 13, 2018 Oras:Bucuresti sect 6 Oras:Bucuresti sect 6 Partajează Postat Aprilie 13, 2018 Puțin mai obraznică.😘😘😘 3 Link spre comentariu
rebela Reputație: 828 Postat Aprilie 13, 2018 Oras:Bucuresti sect 6 Oras:Bucuresti sect 6 Partajează Postat Aprilie 13, 2018 😘ðŸ˜ðŸ˜˜ 2 Link spre comentariu
rebela Reputație: 828 Postat Aprilie 13, 2018 Oras:Bucuresti sect 6 Oras:Bucuresti sect 6 Partajează Postat Aprilie 13, 2018 ðŸ˜ðŸ˜ŽðŸ˜ 1 Link spre comentariu
dldandan Reputație: 515 Postat Aprilie 13, 2018 Partajează Postat Aprilie 13, 2018 stimata doamna, cu tot respectul si consideratia, la cat de buna esti la varsta pe care o ai, tare as vrea sa o intalnesc pe fica-ta, daca ai una.pot doar sa ma gandesc ca fura gandurile multor barbati la cat de frumoasa si buna e :)si daca o ai, sa iti traiasca si sa fie sanatoasao zi minunata! Link spre comentariu
19anonimous90 Reputație: 35 Postat Aprilie 14, 2018 Partajează Postat Aprilie 14, 2018 O sa las o scurta recenzie, ca asa am promis, chiar daca a trecut ceva timp. Cateva saptamani in urma am decis sa vizitezi doamna, pe baza recenziilor pozitive. Si, de asemenea, am avut o mare curiozitate referitoare la o experienta cu cineva mai in varsta ca mine. Programat la telefon, apoi sincronizat prin sms, am ajuns la Alina. Locatia destul de departe (a mentionat un coleg adresa, mai devreme), insa apartamentul este unul imens si destul de curat, as zice. La usa m-a intalnit Alina, o doamna foarte joviala, inalta, imbracata intr-o rochita. Am stat un pic de vorba si mi-am dat seama ca in fata mea sta o persoana cu foarte mult bun simt, care incearca sa te faca sa te simti bine. Dupa scurta discutie ne-am mutat in dormitor. Eu la dus, apoi ea la dus, si a inceput distractia. Alina arata foarte bine la corp dar, totusi, varsta se vede. Primul numar m-a terminat cu un oral cu CIM, destul de bun as zice. Scena nr 2 a inceput cu un pic de imbratisari si tentative convingatoare de GFE din partea ei iar apoi am cazut de acord ca e timpul si sa ne mai futem. Ea deasupra, apoi eu deasupra, apoi pe la spate si am terminat. Nu am fost grabit deloc. Ma batea gandul sa mai iau un numar dar nu am vrut sa fiu un chin pentru doamna si nici eu nu am vrut sa obosesc prea mult. M-am spalat, m-am imbracat, am mai stat un pic de vorba si abia la sfarsit i-am pus banii pe masa (fara sa mi-i ceara), 150 de RON. Locatie: 8. Destul de departe dar Alina a creat conditiile necesare sa te simti ca acasa. GFE: nu notez fiindca am refuzat tacit aceste servicii. Scuze Alina, dar am venit sa ne-o tragem, nu sa ne giugiulim :) Oral: Lent, placut si umed. Nota 9, inclusiv pentru CIM Normal: 8-9, nimic iesit din calea afara dar a fost bine. Este deschisa la propuneri si nu comenteaza. Aspect: Imi este cam greu sa fiu obiectiv la acest capitol. Felul in care arata la varsta pe care o are se situeaza undeva intre 8 si 9. Daca o compari cu o fatuca tanara, nu trebuie sa faci acest lucru. Nu o sa gasiti vreo Adriana Lima acolo dar o sa gasiti o femeie cu un corp frumos, care este invers proprortional cu varsta Atitudine: 10. Este o femeie geniala. Incearca sa te simti cand de bine posibil. Concluzie: merita vizitata dar este cam departe. p.s Nu mai fiti tarani si nu comentati urat pe forum. Ea citeste toate aceste recenzii si o afecteaza injuriile, insa are bunul simt sa nu va raspunda. Alina te pup. 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum