Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Hello guys !!!

Someone already tested this girl??

BOMBONICA SEXI..

vrei sa ai parte de o ora plina de relax si extaz alaturi de o pustoaica sexi frumoasa si adevarata..irina 19 ani..suna-ma si vin la tine sa ne simtim bine..foto reale 100%..discretie

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Daca nu ma insel cumva a mai fost recenzata, poate se gasesc pozele pe la " de evitat".

• Oras:Oradea
  • Oras:Oradea
Postat

mi-e tare cunoscuta, cred ca e vorba de o anumita "Adriana" (asa se numea in trecut)

Cineva spunea pe atunci (parca Hennesy ?) ca e plina de condiloame pe piele (aka o tulpina HPV care se ia foarte usor), deci intra clar la de evitat.

Postat

Salut.pozele sun reale,am fost acum 2 ani la ea in spate la mag Unirii,avea lentile de contact albastre.in prezent mai are o colega cu care apare pe anuntul.

Postat

Salutare Codered...si bine v-am regasit dragi compatrioti :)...D-ra din poze este Irina care a activat la inceputul ''carierei'' langa Tribunalul Mare, pe Unirii ( activau 3 d-re...Anca, Irina si ina una mai grasunica )....serviciile sunt de fast fuck, nimic spectaculos. Mai are cu siguranta un thread pe forum. D-ra despre care am spus ca este plina de condiloame este Alina...blonduta, si ca aspect arata ca dra din poza...slabuta.

Ps: Rog sa na ajute un moderator sa uneasca thread-urile d-rei ! Cu siguranta avea alte nr de tel.

• Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!
Postat

Eu le-as uni, dar tare ma ucide munca de cautare daca n-am un criteriu solid dupa care sa caut. Si eu imi aduc perfect aminte moaca demoisellei si stiu sigur c-a mai fost discutata pe aici si nu tocmai de bine. Pana gasesc topicul vechi unde se vorbea despre ea sau vine o recenzie noua, ramane aici.

Postat
Postat

buna numele meu este Irina...in primul rand nu ma chemat niciodata in alt fel decat Irina.....nu sunt si nici nu am fost vreodata bonlava de absolut nimik de nici un fel de boli kum se scrie despre minee k as avea vreo boala de piele....nu port lentile de contact sun ochii mei.iar ca as presta servicii de fast fuck asta este o parere...serviciile mele sunt oral si normal..nu fac finalizare orala.......fiecare poate sa-si spuna o parere despre cum ma descurc.......sunt o fata zic eu simpatica,comunicativa cu simtul umorului,nu am fite,nu grabesc clientii......nu stiu de ce se scrie asemenea prosti pe forum....sincer sunte-ti niste nesimtiti daca scrieti doar asa pt am face mie reclama proasta si nu sunteti sau ati fost clientii mei...Sunt aici pentru voi cei care vreti sa-mi adresati intrebari....O seara minunata...Irina

• Like 1
Postat

Bine ai venit Irina!

Ar fi bine daca ai detalia un pic serviciile oferite, tarife, locatie si program.

Si ar fi bine de asemenea sa te abtii de la a face comentarii apropos de membrii forumului (ref.: prosti, nesimtiti, etc...). Asta daca vrei sa participi la activitatile de pe forum.

O seara frumoasa!

Postat

am intanlitio pe burebista ..era cu ink o colega Anka...ce sa spun am fost de vreo 2-3 ori la ea este o papusika dulce si jukausa este o pustoaica destul de inteligenta.cu un comportament ff bun si foarte comunicativa....eu vo recomand sincer..nu o sa regretati!!va multumesc si spor la treaba

post-16047-0-44305800-1346782678_thumb.jpg

post-16047-0-48519400-1346782867_thumb.jpg

Vizitator crlstl
Reputație: 0
Postat

si recenzia unde e??!?!!?

incearca sa respecti regulamentul.

merci

Postat

ok imi cer scuze dar nu ma pot abtine sincer..nu-mi sta in caracter ......ca servicii prestez ...sex oral si normal,oralul se poate face si fara prezervativ dar fara finalizare orala(pe corp sau in prezervativ)pretul este de 100 ron 1 finalizare sau 200 ron 1 ora cu 2 finalizari si un masaj de relaxare....0734318352

Vizitator crlstl
Reputație: 0
Postat

wtf?!? Si noi acum ar trebui sa dam navala, nu?

scuze de off topic.

multumesc

Postat

am intanlitio pe burebista ..era cu ink o colega Anka...ce sa spun am fost de vreo 2-3 ori la ea este o papusika dulce si jukausa este o pustoaica destul de inteligenta.cu un comportament ff bun si foarte comunicativa....eu vo recomand sincer..nu o sa regretati!!va multumesc si spor la treaba

La asta ma refer cu reclama! Este interzis sa faci asa ceva. Ai folosit id de messenger [email protected] ?

Postat

Hi, am vizitat Irina 3 ori în locații diferite, în ultimul an. Daca iti place domnișoară și fete mici, atunci ar trebui să vizitați. Ei fata este frumos și prietenos. Îmi place să stau cu ea. Ea este mic, cred 1m50 1m55-. Am platit 150 Ron pentru 2 fin. Orală (NEP): 8; Normal: 8 GFE: 7.A doua rundă ea nu este prea mult interesat de partea orală, ea se grabeste prea mult acolo. Îi place să se masturbeze, de asemenea, ea, care este interesant. Îi place atingeri reciproce. Overal, cu 3 vizite, pot să spun că este o persoană drăguță și prietenoasă. Imi place sa merg cu ea. Prietenul ei este Anka, ea este un pic mai în vârstă și un pic mai mult, cu volum, nu am fi cu ea încă. Acestea sunt situate în apropiere de Alba Iulia pătrat într-o mare studio de 1 camera. Locul de amplasare este relativ curată și prosoape proaspete sunt: 7. Săpunuri și totul la dispoziție.

Concluzie: Bine, dacă vă place fetele tinere, mici și slab. Mă voi întoarce.

• Like 2
Postat

Anka si Irina sa mutat la zona Strada Palatul Justitiei

Postat

PAPUSA SEXI

03 October 11:50

0734318352

diferita prin stil, frumusete si eleganta, te invit alaturi de mine intr-un ambient placut pentru a petrece impreuna momente de tandrete, incendiare si relax, nu ezita sa ma ai, (caut colega); [email protected]

http://anuntulerotic...ale/papusa-sexi

post-39112-0-18225100-1349333565_thumb.jpg

post-39112-0-83511400-1349333840_thumb.jpg

post-39112-0-35385100-1349333853_thumb.jpg

post-39112-0-61784700-1349333865_thumb.jpg

Cum naiba i-a scapat tipa aceasta lu @chuck nu stiu ........................ era stilul sau

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Am fost la domnisoara in cauza de trei ori. Prima oara in anul 2009, cand atunci declara ca are 18 ani (la prima vedere cred ca avea 15 - 16) si se numea Anka. Avea numarul de telefon 0730457873. Si aceasta prima intalnire a fost cea mai buna. Locatia era undeva vis-a-vis de Cocor. La acea vreme cred ca nu avea prea multa experienta. Atunci am beneficiat de oral neprotejat, FK, 69 si finalizare normala in prezervativ. La a doua vizita, dupa aproximativ 2 ani, undeva prin 2011, am gasit-o pur intamplator la rond la Alba Iulia. Ca servicii si prestatie a fost jalnica. Oral protejat, fara 69, fara FK, finalizare doar in prezervativ ( nu pe sani, nu pe corp ). Am zis ca poate era prost dispusa si asa ca doua luni mai tarziu m-am riscat din nou, si prost am facut. S-a repetat ceea ce "vroiam" sa mi se confirme. Pacat ca e draguta, foarte slim, cam larguta in pasarica. Daca ar fi fost mai orientata spre multumirea clientului ar fi avut foarte multe de castigat. Pot sa o recomand doar celor care prefera genul teen si skinny, si celor care nu cauta GFE ci doar un fast fuck cu genul lor de fata preferat.

Dau Note pentru ultimele doua intalniri (2011):

GFE: 0

Fata: 8.5

Corp: 10 ( imi plac teen si skinny )

Oral: 3

Normal: 6

Sper sa fi fost de folos. Spor la toate!

• Like 2
Postat

Am chemat-o si eu acum 1 an. nu stiu daca avea locatie

dar eu am chemat-o acasa la mine.

Fata este ok, se implica dar nu este vre-o nimfomana inebunita dupa p*#@.

A venit in cam 45-50 de minute de cand am sunat-o

E fata din poze , dragutica dar nu o frumusete.

Face oral neprotejat destul de bun, nu prea stie sa dea limbi pe oo.nota 8.

Nu accepta finalizare orala sau pe fata, dar accepta pe corp sau pe fund.

Am platit 200 roni pe 2 finalizari orale... Nu imi pare rau de bani dar nu cred ca o s-o mai caut.

Overall un 7 din 10 dar cam scump avand in vedere alte oferte la banii astia.

• Like 2

Postat

Aleu maica acum un an zici .............................. creste creasta la cocos si gaina se apuca de facut oua intr-un an ......... dar facand o recenzie regulamentara te apreciez cu un +1 pct pentru incurajare, dar vrem si noi experiente mai recente. No Offence please ..

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...