Sari la conținut

Daria ++ 0728985882

Vizitator cenzurat

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Lucreaza de doua zile in acest domeniu ,o confundati sigur . Este colega mea ,intr-adevar si este venita de departe .

:))))))))))))) 

• Like 2
  • Minus 2
  • Oras:constanta
Postat

:))))))))))))) [/quotede ce razi fato? Ca lucreaza doar de 2 zile in domeniu? :)

Postat

Serviciile descrise sunt ale dariei ,am amintit doar ca este colega cu tine și citește ce am spus despre locație. Și mie mi s-a părut ca este începătoare dar Cum colegi mai vechi au spus ca o cunosc m-am abtinut sa spun ca e începătoare. Tot în recenzie am spus ca voiam sa vin la tine dar semăna cu o vecina. Acum poate o sa spui ca nici operație nu are sau ca nu are dinții galbeni , nu? Rostul recenziile este sa arătăm adevărul nu sa-l băgăm sub preș. Și în alta ordine de idei nu sunt epilat dar sunt ras în permanenta , iar dus am făcut ca altfel nu vedeam baia frumoasa curata dar cu un prosop ud în ea. Așa ca citește mai atent și nu interveni în locul altcuiva.

Da ,are cezariana si petele pe corp ,de la niste problemee de sanatate ... Ai venit la ea ,era de datoria ei sa te serveasca cu un prosop proaspat spalat . Eu proaoapele le iau din sifonier sau de la uscat ,nu este treaba mea cum isi trateaza ea clientii si nu ,nu mai estee coolega cu mine . Niciodata nu o sa bagam adevarul sub pres ,nu e treaba mea cum arata sau ce servicii presteaza . Eu am crezut ca te.referi la mine cu petele si m-ai bagat in ceata . Este greseala mea ,am inteles gresit recenzia ta ..
  • Oras:Intre văi
  • Oras:Intre văi
Postat

Stiu ,dar nu stiu de cand are aceste anunturi..

..pai anunturile lea postat GUVIDELE

Postat

:))))))))))))) [/quotede ce razi fato? Ca lucreaza doar de 2 zile in domeniu? :)

pai si acum 2 ani cand a lucrat cu mine , tot de 2 zile era in domeniu :)))))))))) cum sa nu razi ?!

• Like 5
  • Minus 2
Postat

Probabil...pusi cap la cap...minutili di futut in 2 ani, nu fak moi mult di 2 zili ! :))))

• Like 2
Postat

Probabil...pusi cap la cap...minutili di futut in 2 ani, nu fak moi mult di 2 zili ! :))))

de ce nu pot edita??

• Like 2
  • Minus 2
Postat

NU stu fataaa..da nu ti strofoca..so prins lumili ka ie veche fata. Iera civa di capu iei ? Ka daka ie in aceiasi oala ku Studinta Perviersa..ie clara treaba. Moi bini pi centura ! ;)

Postat

NU stu fataaa..da nu ti strofoca..so prins lumili ka ie veche fata. Iera civa di capu iei ? Ka daka ie in aceiasi oala ku Studinta Perviersa..ie clara treaba. Moi bini pi centura ! ;)

prefer sa nu-mi dau cu parerea ... asteptam recenzii !! 

• Like 4
  • Minus 2
Postat

da . au plecat din apartamentul in  care stateau cu mine ,  si sau mutat  impreuna cateva luni din spusele Studentei .. " Aschia nu sare departe de trunchi " .. :)

• Like 3
  • Minus 2
Postat

pai si acum 2 ani cand a lucrat cu mine , tot de 2 zile era in domeniu :)))))))))) cum sa nu razi ?!

Eu am un principiu: spalata e ca si noua! Èšiplă! 😂

Poate ca si ea zice la fel!

Postat

Ia ziciti mah baeti..nu va plasi voua feti ka Andreea, Cassy, Corina..si ievident io..cari va ajuta acilea ku lamuriri ?

:))))))

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Daca nu vrei sa-ti dai cu parerea atunci e clar :)
  • Like 1
Postat

Poi iera clara treaba di cind o intervinit prima oara ! :))))

Moi clara ka Clara igiena impecabila ! :))))

• Like 2
Postat

nu este treaba mea cum isi trateaza ea clientii si nu ,nu mai estee coolega cu mine . Niciodata nu o sa bagam adevarul sub pres ,nu e treaba mea cum arata sau ce servicii presteaza .

Dragutaa, nu ie kear asa !

Dak un baiet, un client, vini la coliega ta di cuib si ia teapa..tu kear crezi ka mai revini iel vreodata inapoi pientru tini ? Trebe sa fi foarti atienta ci coliega iti aliegi, ka o tepara, intrun cuib, strica tot cuibu...ie contagioasa treba !

Asa ka, dak nu vrei sa fi tepara, nu te asocia ku tepare ! ;)

• Like 1
Postat

Dragutaa, nu ie kear asa !

Dak un baiet, un client, vini la coliega ta di cuib si ia teapa..tu kear crezi ka mai revini iel vreodata inapoi pientru tini ? Trebe sa fi foarti atienta ci coliega iti aliegi, ka o tepara, intrun cuib, strica tot cuibu...ie contagioasa treba !

Asa ka, dak nu vrei sa fi tepara, nu te asocia ku tepare ! ;)

Este perfect logic ce spui ,dar daca ea isi trateazs clientii intr-un anume fel in cuibusor ...nu am de unde sa stiu .
  • Oras:around
Postat

ioana , esti proaspata mamica , dupa cum vad in poze, felicitari daca e asa , totusi iti spun si eu acelasi lucru pe care ti-l spun si altii , e foarte important cu cine imparti locatia , te poate urca sau cobori .

• Like 2
  • Minus 3
Postat

ioana , esti proaspata mamica , dupa cum vad in poze, felicitari daca e asa , totusi iti spun si eu acelasi lucru pe care ti-l spun si altii , e foarte important cu cine imparti locatia , te poate urca sau cobori .

Da ,sunt mamica ,am avut si proobleme de sanatate si dde aceea am luat in greutate mai mult ,cum am un suflet bun ,am ales sa ofer un ajutor ,dar din recenzii vad ca nu a-ti prea fost multumiti de serviciile,igiena si prestanta ei ..
  • Like 2
Postat

stai linistita ,ioana ,sint destui barbati printre utilizatori care inteleg prin ce ai trecut si spre surprinderea ta , la fel de multi care isi doresc  sa te viziteze.

nu pune boticul la comentariile ironice sau rautacioase la adresa ta si mai ales nu te descuraja .

fa-ti un plan de bataie , incearca sa devi transparenta , rezolva o locatie decenta unde te poti simti in largul tau , evita sa raspunzi la postarile malitioase  si mai ales nu te lasa influentata de situatie.

chiar am vrut sa postez si eu un comentariu atunci cind am vazut noile preturi la care lucrezi , nestiind motivul pentru care te-ai hotarit sa reduci tariful .

clientii vor aparea , de asta nu trebuie sa iti faci griji , dar lasa pozele vechi la o parte , promoveaza-te cu pozele actuale  pentru a nu induce in erorea pe cei care vin la tine in speranta de a gasi o fata de 50 kg,ofera-le ce ai tu mai bun si cu timpul , daca te straduiesti , silueta iti va reveni , sinii pot fi reparati si totul va fi ca la inceput .

• Like 2
  • Minus 2
Postat

stai linistita ,ioana ,sint destui barbati printre utilizatori care inteleg prin ce ai trecut si spre surprinderea ta , la fel de multi care isi doresc  sa te viziteze.

nu pune boticul la comentariile ironice sau rautacioase la adresa ta si mai ales nu te descuraja .

fa-ti un plan de bataie , incearca sa devi transparenta , rezolva o locatie decenta unde te poti simti in largul tau , evita sa raspunzi la postarile malitioase  si mai ales nu te lasa influentata de situatie.

chiar am vrut sa postez si eu un comentariu atunci cind am vazut noile preturi la care lucrezi , nestiind motivul pentru care te-ai hotarit sa reduci tariful .

clientii vor aparea , de asta nu trebuie sa iti faci griji , dar lasa pozele vechi la o parte , promoveaza-te cu pozele actuale  pentru a nu induce in erorea pe cei care vin la tine in speranta de a gasi o fata de 50 kg,ofera-le ce ai tu mai bun si cu timpul , daca te straduiesti , silueta iti va reveni , sinii pot fi reparati si totul va fi ca la inceput .

Iti multumesc pentru sfat dragul meu ,am invatat cu timpul ca oamenii sunt foarte rai ,vrand sa te traga in jos . M-am ridicat mereu,in orice situatie . Sunt persoane care au cunoscut-o pe Ioana si inainte si dupa nastere ,sunt aceeasi ,doar cu caateva kg in plus din cauza problemelor grave de sanatate si multa forta si vointa . Pentru a slabi ,fac mult efort de a reusi ,si intr-o zi am sa-mi depasesc propiile limite . Sunt constienta de kg in plus si de faptul ca organismul meu a luat o intorsatura ,de aceea aam scazut si pretul . M-i se pare normal sa fie asa ,sa nu fim mitocani... In curand ,adevarata Ioana revine ,pana atunci ,lasam timpul sa treaca .
  • Like 1
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Sunt persoane care au cunoscut-o pe Ioana si inainte si dupa nastere ,sunt aceeasi ,doar cu caateva kg in plus din cauza problemelor grave de sanatate si multa forta si vointa . Pentru a slabi ,fac mult efort de a reusi ,si intr-o zi am sa-mi depasesc propiile limite . Sunt constienta de kg in plus si de faptul ca organismul meu a luat o intorsatura ,de aceea aam scazut si pretul . M-i se pare normal sa fie asa ,sa nu fim mitocani... In curand ,adevarata Ioana revine ,pana atunci ,lasam timpul sa treaca .

Felicitari pentru bebe si sa fie intr-un ceas bun! Mult succes in noul demers si sa ai parte de o vara cat mai frumoasa si reusita! :)

• Telefon: 0768601405
  • Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :)
  • Disponibila
  • Telefon: 0768601405
  • Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :)
  • Disponibila
Postat

Felicitări pentru bebe şi felicitări ție ! Când devii mamă,nu încetezi a fii femeie,clar ! Maternitatea ,alăptatul îți modifică un pic corpul, dar cu ambiție şi perseverență reuşeşti să depăşeşti inconvenientele! Iar forța.pe care ți-o dă bebele...hmmmm...e de necontestat! Ai să te miri cât de repede trece "greul"-în toate formele.lui ! Succes , baftă şi putere multă !

• Like 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.