Sari la conținut

România - Elveția

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

hai toată romania să se pișe pe mine ... Acum mă ceamă catalindicu și sunt tot același gunoi ramsaybulanu sau lastcâcatunicorn

Stimabile, chiar devii penibil... Ai facut deja o manie, o psihoza pentru sus-numitii. Ceea ce faci tu e o gugumanie...

• Like 1
  • Oras:ce te fute grija?
Postat

oooooooooooo sal roziko,ce faci draga,nu vezi ca ploua,fara caciulitza? :)))

asa imii place miie, ce te fute grija pe tiine? poateti trag una siti crap bostanul

• Oras:worldwide
Postat

oooooooooooo sal roziko,ce faci draga,nu vezi ca ploua,fara caciulitza? :)))

cand oare scriu si ma exprim eu de maxim 3 clase primare? mai inversez litere mai omit litere in graba,dar chiar si asa. daca imi iau timpul necesar scriu frumos si bogat lexical

obesedatii tb ignorati, nu sa le canti in struna

eu una nu vorbesc cu tarani tristi 

• Oras:amanta
Postat

asa imii place miie, ce te fute grija pe tiine? poateti trag una siti crap bostanul

ete nu aveam ce face si ma bagai si eu in seama :))))

ps-bostanii nu mi s-au copt ca a fost frig,peste vreo doua saptamani :))))

• Minus 1
Postat

haii sa meo tragii iar la cur fara caciulita, promiit ca de data asta no sa plang

nu stiu care are doar trei clase,citeste ce ai scris

• Minus 1
Postat

ete nu aveam ce face si ma bagai si eu in seama :))))

ps-bostanii nu mi s-au copt ca a fost frig,peste vreo doua saptamani :))))

as vria si io un gangbang, cat mar costa?

is urata si vorbesc muult si prost, dar asi plati extra, ca am bani de la mama

Postat

nu stiu care are doar trei clase,citeste ce ai scris

:)))tu  nu vezi mah ca e un alt cont cu avataru meu?

vb cu clona si te ceryti cu mine?  :laugh2  :laugh2

• Like 1
Postat

cand oare scriu si ma exprim eu de maxim 3 clase primare? mai inversez litere mai omit litere in graba,dar chiar si asa. daca imi iau timpul necesar scriu frumos si bogat lexical

obesedatii tb ignorati, nu sa le canti in struna

eu una nu vorbesc cu tarani tristi 

nu stiu care da dovada de taranism acum,ma da sunt taran recunosc spre deosebire de altii care nu au curajul sa recunoasca

• Minus 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

haii sa meo tragii iar la cur fara caciulita, promiit ca de data asta no sa plang

ești prea strâmtă acolo

Postat

nu stiu care da dovada de taranism acum,ma da sunt taran recunosc spre deosebire de altii care nu au curajul sa recunoasca

mai covrigarule, iti crap capul daca mai ma freci

si nu patesc nik ca am adeverinta de diliu

fuckoff, ca il chem pe day sa te futa in cur, ca oriicum ii place

Postat

:)))tu  nu vezi mah ca e un alt cont cu avataru meu?

vb cu clona si te ceryti cu mine?  :laugh2  :laugh2

hahaha scuze :)))))

• Like 1
  • Minus 1
Postat

batem tot,covoare,presuri,neveste,copii,vecini,amante,amantii nevestelor,numai pe elvetieni nu :))))

eu oricum am sa ma uit la el maine ca diseara am treaba :))))

ca sa spun si eu o parere nici nu batem nici nu castigam :)))),nu avem cu cine,asta e lot de divizia secunda,sincer si fara suparare,atat timp cat a devenit o afacere sportul in general,nu ai cum sa ai rezultate bune,inainte jucatorii plecau afara dupa 28-29 de ani, acum cum a avut un joc bunicel si nu i s-a uscat cerneala pe buletin,gata domnule mare vedeta,echipe mari il cauta si ajunge sa faca hemoroizi de atat stat pe banca,asta in cel mai bun caz,ca multi nu mai prind nici lotul echipelor,si sunt "n" cazuri

cand se va schimba mentalitatea patronilor de club atunci vom emite pretentii,dar cum majoritatea patronilor sunt parveniti si penali,e foarte departe luminita din capatul tunelului

Asa ca hai sa nu ne mai imbatam cu apa rece,mergem la maream ca are un vin bun :))))

Pauză sau Final X

Postat

mah unu care si-a facut clona la contul meu si vorbeste urat cu tine si mi-a furat poza te face in fel si chip ,dar tu tot pe mine rozkendra ma citezi si te certi cu mine. nu vezi mah ca eu sunt mov la culoare ca de obicei si taranul trist care mi-a furat pa e cont gri de ucenic? :))))

al drq cand te certi cu clona tot pe mine ma citezi wtf  :laugh2  :laugh2

Postat

mah unu care si-a facut clona la contul meu si vorbeste urat cu tine si mi-a furat poza te face in fel si chip ,dar tu tot pe mine rozkendra ma citezi si te certi cu mine. nu vezi mah ca eu sunt mov la culoare ca de obicei si taranul trist care mi-a furat pa e cont gri de ucenic? :))))

stai, fa toanto, fara jignirii de-acuma

sau te creziii tare ca imbracii maieuri puturoase?

Postat

Pauză sau Final X

sincer ma uit la fotbal ca la un sport,am incetat de mult sa mai fiu un microbist infocat,nu ma incalzeste nici ca bat nici ca mananca bataie,nu platesc ei salarii, taxe, impozite in locul meu,asa ca e treaba lor ce fac

Daca bat felicitari,daca pierd capul sus si mai departe,eu le urez bafta

• Like 1
  • Minus 1
Postat

stai, fa toanto, fara jignirii de-acuma

sau te creziii tare ca imbracii maieuri puturoase?

de-te drq de nevorbit crezi ca arunc mai mult de20 de secunde de atentie pt un fraier?

am uitat sa te bag in lista de ignore my bad, latra singur

ratatule get a job, a life poate asa se uita dracu careva la tine si nu mai faci obsesii pt un nickname

• Like 1
Postat

am vazut ma,eu am vazut poza ta :)))) nu m-am uitat si ce fel de membru este :))))

• Like 1
  • Minus 1
Postat

de-te drq de nevorbit crezi ca arunc mai mult de20 de secunde de atentie pt un fraier?

am uitat sa te bag in lista de ignore my bad, latra singur

ratatule get a job, a life poate asa se uita dracu careva la tine si nu mai faci obsesii pt un nickname

tu vb mai pitzipoanca rapanoasa

estii pe forumul asta zii si noapte, cand pla mea te mai futii si tu sau sa te speli, ca de munca e clar nu poate fi vb

auf wiedersehn!

Postat

am vazut ma,eu am vazut poza ta :)))) nu m-am uitat si ce fel de membru este :))))

:))) era funny ca ma citai pe  mine corect de fiecare data sa ma certi cu tot ce zicea fraierica latrache

• Like 1
Postat

tu vb mai pitzipoanca rapanoasa

estii pe forumul asta zii si noapte, cand pla mea te mai futii si tu sau sa te speli, ca de munca e clar nu poate fi vb

auf wiedersehn!

hahaha,am trait sa o vad si p"asta,rozika se cearta cu.... rozika :))))),vezi ca motanul isi freaca mainile ca a avut dreptate :))))

• Minus 1
Postat

:))) era funny ca ma citai pe  mine corect de fiecare data sa ma certi cu tot ce zicea fraierica latrache

rade prost de un alt prost

ma doaree capul cand vad toate astia

Postat

am ramas asa cand am vazut  ca vb asa cu mine,ma intrebam cu ce te-am suparat:)))

• Like 1
  • Minus 1
Postat

hahaha,am trait sa o vad si p"asta,rozika se cearta cu.... rozika :))))),vezi ca motanul isi freaca mainile ca a avut dreptate :))))

mottanu se face ca nu-mi vede raportele si s-a tirat delogat fara a bana clona

poate rozkendra freaca si ea palmele si se face absenta vreo saptamana sa vezi atunci  aritmii pisicesti

• Like 1
Postat

sincer ma uit la fotbal ca la un sport,am incetat de mult sa mai fiu un microbist infocat,nu ma incalzeste nici ca bat nici ca mananca bataie,nu platesc ei salarii, taxe, impozite in locul meu,asa ca e treaba lor ce fac

Daca bat felicitari,daca pierd capul sus si mai departe,eu le urez bafta

Eu bag si la pariuri :)

Postat

Eu bag si la pariuri :)

la cate aranjamente sunt in ziua de azi......englezii aveau deja rezultatele.oare de ce?

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...