Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2016 Postat Iunie 15, 2016 hai toată romania să se pișe pe mine ... Acum mă ceamă catalindicu și sunt tot același gunoi ramsaybulanu sau lastcâcatunicorn Stimabile, chiar devii penibil... Ai facut deja o manie, o psihoza pentru sus-numitii. Ceea ce faci tu e o gugumanie... 1
rozkendra_ Reputație: 1 Postat Iunie 15, 2016 Oras:ce te fute grija? Oras:ce te fute grija? Postat Iunie 15, 2016 oooooooooooo sal roziko,ce faci draga,nu vezi ca ploua,fara caciulitza? )) asa imii place miie, ce te fute grija pe tiine? poateti trag una siti crap bostanul
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 15, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 15, 2016 oooooooooooo sal roziko,ce faci draga,nu vezi ca ploua,fara caciulitza? ))cand oare scriu si ma exprim eu de maxim 3 clase primare? mai inversez litere mai omit litere in graba,dar chiar si asa. daca imi iau timpul necesar scriu frumos si bogat lexicalobesedatii tb ignorati, nu sa le canti in strunaeu una nu vorbesc cu tarani tristi
ynelcryss Reputație: -95 Postat Iunie 15, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Iunie 15, 2016 asa imii place miie, ce te fute grija pe tiine? poateti trag una siti crap bostanulete nu aveam ce face si ma bagai si eu in seama ))) ps-bostanii nu mi s-au copt ca a fost frig,peste vreo doua saptamani ))) 1
ynelcryss Reputație: -95 Postat Iunie 15, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Iunie 15, 2016 haii sa meo tragii iar la cur fara caciulita, promiit ca de data asta no sa plangnu stiu care are doar trei clase,citeste ce ai scris 1
rozkendra_ Reputație: 1 Postat Iunie 15, 2016 Oras:ce te fute grija? Oras:ce te fute grija? Postat Iunie 15, 2016 ete nu aveam ce face si ma bagai si eu in seama ))) ps-bostanii nu mi s-au copt ca a fost frig,peste vreo doua saptamani ))) as vria si io un gangbang, cat mar costa?is urata si vorbesc muult si prost, dar asi plati extra, ca am bani de la mama
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 15, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 15, 2016 nu stiu care are doar trei clase,citeste ce ai scris))tu nu vezi mah ca e un alt cont cu avataru meu?vb cu clona si te ceryti cu mine? 1
ynelcryss Reputație: -95 Postat Iunie 15, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Iunie 15, 2016 cand oare scriu si ma exprim eu de maxim 3 clase primare? mai inversez litere mai omit litere in graba,dar chiar si asa. daca imi iau timpul necesar scriu frumos si bogat lexicalobesedatii tb ignorati, nu sa le canti in strunaeu una nu vorbesc cu tarani tristi nu stiu care da dovada de taranism acum,ma da sunt taran recunosc spre deosebire de altii care nu au curajul sa recunoasca 1
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iunie 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 15, 2016 haii sa meo tragii iar la cur fara caciulita, promiit ca de data asta no sa plang ești prea strâmtă acolo
rozkendra_ Reputație: 1 Postat Iunie 15, 2016 Oras:ce te fute grija? Oras:ce te fute grija? Postat Iunie 15, 2016 nu stiu care da dovada de taranism acum,ma da sunt taran recunosc spre deosebire de altii care nu au curajul sa recunoasca mai covrigarule, iti crap capul daca mai ma frecisi nu patesc nik ca am adeverinta de diliufuckoff, ca il chem pe day sa te futa in cur, ca oriicum ii place
ynelcryss Reputație: -95 Postat Iunie 15, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Iunie 15, 2016 ))tu nu vezi mah ca e un alt cont cu avataru meu?vb cu clona si te ceryti cu mine? hahaha scuze )))) 1 1
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iunie 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 15, 2016 batem tot,covoare,presuri,neveste,copii,vecini,amante,amantii nevestelor,numai pe elvetieni nu )))eu oricum am sa ma uit la el maine ca diseara am treaba )))ca sa spun si eu o parere nici nu batem nici nu castigam ))),nu avem cu cine,asta e lot de divizia secunda,sincer si fara suparare,atat timp cat a devenit o afacere sportul in general,nu ai cum sa ai rezultate bune,inainte jucatorii plecau afara dupa 28-29 de ani, acum cum a avut un joc bunicel si nu i s-a uscat cerneala pe buletin,gata domnule mare vedeta,echipe mari il cauta si ajunge sa faca hemoroizi de atat stat pe banca,asta in cel mai bun caz,ca multi nu mai prind nici lotul echipelor,si sunt "n" cazuricand se va schimba mentalitatea patronilor de club atunci vom emite pretentii,dar cum majoritatea patronilor sunt parveniti si penali,e foarte departe luminita din capatul tuneluluiAsa ca hai sa nu ne mai imbatam cu apa rece,mergem la maream ca are un vin bun ))) Pauză sau Final X
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 15, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 15, 2016 nu stiu care da dovada de taranism acum,ma da sunt taran recunosc spre deosebire de altii care nu au curajul sa recunoascamah unu care si-a facut clona la contul meu si vorbeste urat cu tine si mi-a furat poza te face in fel si chip ,dar tu tot pe mine rozkendra ma citezi si te certi cu mine. nu vezi mah ca eu sunt mov la culoare ca de obicei si taranul trist care mi-a furat pa e cont gri de ucenic? )))al drq cand te certi cu clona tot pe mine ma citezi wtf
rozkendra_ Reputație: 1 Postat Iunie 15, 2016 Oras:ce te fute grija? Oras:ce te fute grija? Postat Iunie 15, 2016 mah unu care si-a facut clona la contul meu si vorbeste urat cu tine si mi-a furat poza te face in fel si chip ,dar tu tot pe mine rozkendra ma citezi si te certi cu mine. nu vezi mah ca eu sunt mov la culoare ca de obicei si taranul trist care mi-a furat pa e cont gri de ucenic? )))al drq cand te certi cu clona tot pe mine ma citezi wtf stai, fa toanto, fara jignirii de-acumasau te creziii tare ca imbracii maieuri puturoase?
ynelcryss Reputație: -95 Postat Iunie 15, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Iunie 15, 2016 Pauză sau Final Xsincer ma uit la fotbal ca la un sport,am incetat de mult sa mai fiu un microbist infocat,nu ma incalzeste nici ca bat nici ca mananca bataie,nu platesc ei salarii, taxe, impozite in locul meu,asa ca e treaba lor ce facDaca bat felicitari,daca pierd capul sus si mai departe,eu le urez bafta 1 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 15, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 15, 2016 stai, fa toanto, fara jignirii de-acumasau te creziii tare ca imbracii maieuri puturoase?de-te drq de nevorbit crezi ca arunc mai mult de20 de secunde de atentie pt un fraier?am uitat sa te bag in lista de ignore my bad, latra singurratatule get a job, a life poate asa se uita dracu careva la tine si nu mai faci obsesii pt un nickname 1
ynelcryss Reputație: -95 Postat Iunie 15, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Iunie 15, 2016 mah unu care si-a facut clona la contul meu si vorbeste urat cu tine si mi-a furat poza te face in fel si chip ,dar tu tot pe mine rozkendra ma citezi si te certi cu mine. nu vezi mah ca eu sunt mov la culoare ca de obicei si taranul trist care mi-a furat pa e cont gri de ucenic? )))al drq cand te certi cu clona tot pe mine ma citezi wtf am vazut ma,eu am vazut poza ta ))) nu m-am uitat si ce fel de membru este ))) 1 1
rozkendra_ Reputație: 1 Postat Iunie 15, 2016 Oras:ce te fute grija? Oras:ce te fute grija? Postat Iunie 15, 2016 de-te drq de nevorbit crezi ca arunc mai mult de20 de secunde de atentie pt un fraier?am uitat sa te bag in lista de ignore my bad, latra singurratatule get a job, a life poate asa se uita dracu careva la tine si nu mai faci obsesii pt un nickname tu vb mai pitzipoanca rapanoasaestii pe forumul asta zii si noapte, cand pla mea te mai futii si tu sau sa te speli, ca de munca e clar nu poate fi vbauf wiedersehn!
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 15, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 15, 2016 am vazut ma,eu am vazut poza ta ))) nu m-am uitat si ce fel de membru este ))))) era funny ca ma citai pe mine corect de fiecare data sa ma certi cu tot ce zicea fraierica latrache 1
ynelcryss Reputație: -95 Postat Iunie 15, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Iunie 15, 2016 tu vb mai pitzipoanca rapanoasaestii pe forumul asta zii si noapte, cand pla mea te mai futii si tu sau sa te speli, ca de munca e clar nu poate fi vbauf wiedersehn!hahaha,am trait sa o vad si p"asta,rozika se cearta cu.... rozika )))),vezi ca motanul isi freaca mainile ca a avut dreptate ))) 1
rozkendra_ Reputație: 1 Postat Iunie 15, 2016 Oras:ce te fute grija? Oras:ce te fute grija? Postat Iunie 15, 2016 )) era funny ca ma citai pe mine corect de fiecare data sa ma certi cu tot ce zicea fraierica latrache rade prost de un alt prostma doaree capul cand vad toate astia
ynelcryss Reputație: -95 Postat Iunie 15, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Iunie 15, 2016 )) era funny ca ma citai pe mine corect de fiecare data sa ma certi cu tot ce zicea fraierica latracheam ramas asa cand am vazut ca vb asa cu mine,ma intrebam cu ce te-am suparat:))) 1 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 15, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 15, 2016 hahaha,am trait sa o vad si p"asta,rozika se cearta cu.... rozika )))),vezi ca motanul isi freaca mainile ca a avut dreptate )))mottanu se face ca nu-mi vede raportele si s-a tirat delogat fara a bana clonapoate rozkendra freaca si ea palmele si se face absenta vreo saptamana sa vezi atunci aritmii pisicesti 1
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iunie 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 15, 2016 sincer ma uit la fotbal ca la un sport,am incetat de mult sa mai fiu un microbist infocat,nu ma incalzeste nici ca bat nici ca mananca bataie,nu platesc ei salarii, taxe, impozite in locul meu,asa ca e treaba lor ce facDaca bat felicitari,daca pierd capul sus si mai departe,eu le urez bafta Eu bag si la pariuri
ynelcryss Reputație: -95 Postat Iunie 15, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Iunie 15, 2016 Eu bag si la pariuri la cate aranjamente sunt in ziua de azi......englezii aveau deja rezultatele.oare de ce? 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum