daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iunie 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 15, 2016 la cate aranjamente sunt in ziua de azi......englezii aveau deja rezultatele.oare de ce? de bulangii ce sunt ei
ynelcryss Reputație: -95 Postat Iunie 15, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Iunie 15, 2016 de ce nu pot activa mesageria din p.m.? 1
rozkendra_ Reputație: 1 Postat Iunie 15, 2016 Oras:ce te fute grija? Oras:ce te fute grija? Postat Iunie 15, 2016 mottanu se face ca nu-mi vede raportele si s-a tirat delogat fara a bana clonapoate rozkendra freaca si ea palmele si se face absenta vreo saptamana sa vezi atunci aritmii pisicesti sa dea domnul!dar nu mai cred de mult in miinuni, unde pla sa mergi tu? cine te ia si ce sa faca cu tiine?boala grea grandomania asta, ai incercat socuri electrice? 1
vistantric Reputație: -3413 Postat Iunie 15, 2016 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iunie 15, 2016 Pauză sau Final X Slovacia castiga sau este iar un egal?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2016 Postat Iunie 15, 2016 mottanu se face ca nu-mi vede raportele si s-a tirat delogat fara a bana clonapoate rozkendra freaca si ea palmele si se face absenta vreo saptamana sa vezi atunci aritmii pisicesti Poate era doar logat...nu cred ca o face cu intentie.... Sau poate s-a inrait 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 15, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 15, 2016 Poate era doar logat...nu cred ca o face cu intentie.... Sau poate s-a inrait a fost cuminte, dar in numele dracilor trecuti am simtit eu sa ii ard o scatoalca virtuala peste ceafa.si el sa imi puna o piedica apoi. vedea-i-as coada si urechile piftie sa vedem daca imi mai da ghionturi virtuale daca-l tai ca pe purcei
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2016 Postat Iunie 15, 2016 a fost cuminte, dar in numele dracilor trecuti am simtit eu sa ii ard o scatoalca virtuala peste ceafa.si el sa imi puna o piedica apoi. vedea-i-as coada si urechile piftie sa vedem daca imi mai da ghionturi virtuale daca-l tai ca pe purcei piftie? 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 15, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 15, 2016 piftie? putina shiiiaa vrei si tu?
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iunie 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 15, 2016 Slovacia castiga sau este iar un egal? Bate fără probleme 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2016 Postat Iunie 15, 2016 putina shiiiaa vrei si tu? Iacsss....cred ca este singurul fel de mancare pe care nici nu vreau sa il vad ....se face numai din gheare,copite de porc si urrechi ....si mai e si rece,gelatinos si cu usturoi.....se mai si misca
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 15, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 15, 2016 Iacsss....cred ca este singurul fel de mancare pe care nici nu vreau sa il vad ....se face numai din gheare,copite de porc si urrechi ....si mai e si rece,gelatinos si cu usturoi.....se mai si misca mie-mi place.las ca pt tine salvez din Bogdanel un copan si iti fac fripturica )))
rozkeendra Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2016 Oras:Pe Pula Oras:Pe Pula Postat Iunie 15, 2016 mie-mi place.las ca pt tine salvez din Bogdanel un copan si iti fac fripturica ))) rozkendra e proastaaaaaaaaaaaaaaaasi urataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasi nesuferitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasi dezgustatoareeeeeeeeeeeeeesi nu as futeo nici pe totii bani din lumeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2016 Postat Iunie 15, 2016 mie-mi place.las ca pt tine salvez din Bogdanel un copan si iti fac fripturica ))) imi ajunge o saptamana 2
rozkeendra Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2016 Oras:Pe Pula Oras:Pe Pula Postat Iunie 15, 2016 imi ajunge o saptamanace faci, chucky?teai intors in bucuresti? se mai poate anal fara preze, ca anult trecut?
crazyfucker Reputație: 235 Postat Iunie 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 15, 2016 Romania - Elvetia 2 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 15, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 15, 2016 imi ajunge o saptamana io vreau sa-i manc ficatei si inima trase la tigaievezi iar s-a tirat la lautari si la futut si mi-a lasat stalkeru sa turbeze obsedat de mine si sa imi respire mie aeru. si ma mai si citeaza de parca citesc ce scrie cand dupa o replica e in ignore ) @psihopatule daca te plictisesti foloseste-te de timpul dedicat tinutului dupa fusta mea sa-ti ameliorezi viata. hai ca poti griveiash
rozkeendra Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2016 Oras:Pe Pula Oras:Pe Pula Postat Iunie 15, 2016 io vreau sa-i manc ficatei si inima trase la tigaievezi iar s-a tirat la lautari si la futut si mi-a lasat stalkeru sa turbeze obsedat de mine si sa imi respire mie aeru. si ma mai si citeaza de parca citesc ce scrie cand dupa o replica e in ignore ) @psihopatule daca te plictisesti foloseste-te de timpul dedicat tinutului dupa fusta mea sa-ti ameliorezi viata. hai ca poti griveiasham ziis eu bine ca esti cu capu, pai tocmaii ai demonstrat ca citestisi chiar cred ca incepi sa ma placiidami nr tau de telefon si cine stie ...
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2016 Postat Iunie 15, 2016 Tu si cu vrajitoarea cea rea care voia sa ii manance inima albei ca zapada 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2016 Postat Iunie 15, 2016 Romania - Elvetia 2 1 Ar fi bine.Daca o luam pe coaja,ne facem bagajele.Bine,cred ca nici n-au despachetat,autocarul e inca pe avarii....vedem la ora 20.45...plecam sau mai stam?
azazel 13 Reputație: 765 Postat Iunie 15, 2016 Oras:București Oras:București Postat Iunie 15, 2016 Ar fi bine.Daca o luam pe coaja,ne facem bagajele.Bine,cred ca nici n-au despachetat,autocarul e inca pe avarii....vedem la ora 20.45...plecam sau mai stam?Plecam.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 15, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 15, 2016 Tu si cu vrajitoarea cea rea care voia sa ii manance inima albei ca zapada eu vreau si ficatelu cu marar ca-s mai pofticioasa
l y n x Reputație: 1615 Postat Iunie 15, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Iunie 15, 2016 gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool
del rey Reputație: 3954 Postat Iunie 15, 2016 Oras:Comuna cu Tramvai Oras:Comuna cu Tramvai Postat Iunie 15, 2016 Dadură gol 1-0
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2016 Postat Iunie 15, 2016 Mai dau unu in rep. a II-a (oare tot din penalty ?, ar fi prea tare :laugh2 ) Pana acum suntem singura echipa de la Euro 2016 care beneficiaza de penalty-uri :laugh2 1
xoxo xoxo Reputație: 5 Postat Iunie 15, 2016 Oras:sub pamanat srl Oras:sub pamanat srl Postat Iunie 15, 2016 A urlat vecinul cand au dat astia gol de m-am speriat. Am iesit afara, am crezut ca i-a luat casa foc ceva. Tembelul si-a scos televizorul in curte si urla ca disperatul. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum