Sari la conținut

România - Elveția

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

la cate aranjamente sunt in ziua de azi......englezii aveau deja rezultatele.oare de ce?

de bulangii ce sunt ei

• Oras:ce te fute grija?
  • Oras:ce te fute grija?
Postat

mottanu se face ca nu-mi vede raportele si s-a tirat delogat fara a bana clona

poate rozkendra freaca si ea palmele si se face absenta vreo saptamana sa vezi atunci  aritmii pisicesti

sa dea domnul!

dar nu mai cred de mult in miinuni, unde pla sa mergi tu? cine te ia si ce sa faca cu tiine?

boala grea grandomania asta, ai incercat socuri electrice?

• Like 1
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
Postat

Pauză sau Final X

Slovacia castiga sau este iar un egal?
Vizitator
Reputație: 0
Postat

mottanu se face ca nu-mi vede raportele si s-a tirat delogat fara a bana clona

poate rozkendra freaca si ea palmele si se face absenta vreo saptamana sa vezi atunci  aritmii pisicesti

Poate era doar logat...nu cred ca o face cu intentie....:(

Sau poate s-a inrait 

• Like 2
  • Oras:worldwide
Postat

Poate era doar logat...nu cred ca o face cu intentie.... :(

Sau poate s-a inrait 

a fost cuminte, dar in numele dracilor trecuti am simtit eu sa ii ard o scatoalca virtuala peste ceafa.

si el sa imi puna o piedica apoi. vedea-i-as coada si urechile piftie sa vedem daca imi mai da ghionturi virtuale daca-l tai ca pe purcei

Vizitator
Postat

a fost cuminte, dar in numele dracilor trecuti am simtit eu sa ii ard o scatoalca virtuala peste ceafa.

si el sa imi puna o piedica apoi. vedea-i-as coada si urechile piftie sa vedem daca imi mai da ghionturi virtuale daca-l tai ca pe purcei

=))  :laugh2 piftie? 

• Like 2
Vizitator
Postat

putina shiiiaa :D

vrei si tu? :P

Iacsss....cred ca este singurul fel de mancare pe care nici nu vreau sa il vad ....se face numai din gheare,copite de porc si urrechi  :laugh2 ....si mai e si rece,gelatinos si cu usturoi.....se mai si misca  :cry2

Postat

Iacsss....cred ca este singurul fel de mancare pe care nici nu vreau sa il vad ....se face numai din gheare,copite de porc si urrechi  :laugh2 ....si mai e si rece,gelatinos si cu usturoi.....se mai si misca  :cry2

mie-mi place.

las ca pt tine salvez din  Bogdanel un copan si iti fac fripturica :))))

• Oras:Pe Pula
Postat

mie-mi place.

rozkendra e proastaaaaaaaaaaaaaaaa

si urataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

si nesuferitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

si dezgustatoareeeeeeeeeeeeee

si nu as futeo nici pe totii bani din lumeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Vizitator
Postat

mie-mi place.

:laugh2 imi ajunge o saptamana

• Like 2
Postat

ce faci, chucky?

teai intors in bucuresti? se mai poate anal fara preze, ca anult trecut?

Postat

:laugh2  :laugh2

io vreau sa-i manc ficatei si inima trase la tigaie

vezi iar s-a tirat la lautari si la futut si mi-a lasat stalkeru sa turbeze obsedat de mine si sa imi respire mie aeru. si ma mai si citeaza de parca citesc ce scrie cand dupa o replica e in ignore :))

@psihopatule daca te plictisesti foloseste-te de timpul dedicat tinutului dupa fusta mea sa-ti ameliorezi viata. hai ca poti griveiash

Postat

:laugh2  :laugh2

io vreau sa-i manc ficatei si inima trase la tigaie

vezi iar s-a tirat la lautari si la futut si mi-a lasat stalkeru sa turbeze obsedat de mine si sa imi respire mie aeru. si ma mai si citeaza de parca citesc ce scrie cand dupa o replica e in ignore :))

@psihopatule daca te plictisesti foloseste-te de timpul dedicat tinutului dupa fusta mea sa-ti ameliorezi viata. hai ca poti griveiash

am ziis eu bine ca esti cu capu, pai tocmaii ai demonstrat ca citesti

si chiar cred ca incepi sa ma placii

dami nr tau de telefon si cine stie ...

Vizitator
Postat

Tu si cu vrajitoarea cea rea care voia sa ii manance inima albei ca zapada  :laugh2

• Like 2
Vizitator
Postat

Romania - Elvetia 

2              1

Ar fi bine.Daca o luam pe coaja,ne facem bagajele.Bine,cred ca nici n-au despachetat,autocarul e inca pe avarii....vedem la ora 20.45...plecam sau mai stam?

• Oras:București
  • Oras:București
Postat

Ar fi bine.Daca o luam pe coaja,ne facem bagajele.Bine,cred ca nici n-au despachetat,autocarul e inca pe avarii....vedem la ora 20.45...plecam sau mai stam?

Plecam.
Postat

Tu si cu vrajitoarea cea rea care voia sa ii manance inima albei ca zapada  :laugh2

eu vreau si ficatelu cu marar ca-s mai pofticioasa  :laugh2

• Oras:ARK OF THE COVENANT
  • Oras:ARK OF THE COVENANT
Postat

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Vizitator
Postat

Mai dau unu in rep. a II-a ;) (oare tot din penalty ?, ar fi prea tare :laugh2 :laugh2 )

Pana acum suntem singura echipa de la Euro 2016 care beneficiaza de penalty-uri :) :laugh2 :laugh2 ;)

• Like 1

• Oras:sub pamanat srl
  • Oras:sub pamanat srl
Postat

A urlat vecinul cand au dat astia gol de m-am speriat. Am iesit afara, am crezut ca i-a luat casa foc ceva. Tembelul si-a scos televizorul in curte si urla ca disperatul.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...