Sari la conținut

VisTantric vs Rozkendra  

63 membri au votat

1. 1. Pe cine ati fute daca ati avea de ales?

2. 2. Pe cine ati paria intr-o paruiala VisTantric vs Rozkendra?

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ce mai face vecinul?;)

L-am luat nepregatit ieri. Credea ca eram plecata in Vâlcea încă de dimineață. Eu de fapt... mi-am lungit dimineața în dus, apoi l-am prins ca iesise la râu si era gol chiar acolo unde e apa mai caldă. Ce zici... Nu reusesc inca sa inteleg pentru ce mi-a plătit toată distracția...
  • Minus 1
  • Oras:Locatie
  • Oras:Locatie
Postat

L-am luat nepregatit ieri. Credea ca eram plecata in Vâlcea încă de dimineață. Eu de fapt... mi-am lungit dimineața în dus, apoi l-am prins ca iesise la râu si era gol chiar acolo unde e apa mai caldă. Ce zici... Nu reusesc inca sa inteleg pentru ce mi-a plătit toată distracția...

Frumos. Si dupa aia ati stat de vorba, ati citit, ati admirat natura, ati jucat sah, ati luat cina impreuna ... dupa care el a mers la casa lui si tu la a ta. :innocent

• Minus 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Frumos. Si dupa aia ati stat de vorba, ati citit, ati admirat natura, ati jucat sah, ati luat cina impreuna ... dupa care el a mers la casa lui si tu la a ta. :innocent

Nu ai inteles... eu ieri aveam chef sa fac sex, si stiam ca-l prind singur la râu. Când e în vacanță... ii place ca în unele dimineți sa se balaceasca in apa rece a râului si sa pipăie pe sub stîncile din apa, după peste. Nu stiu cum face dar mereu aduce pentru grătar trei-patru pastravi sănătoși. Când eram la vârsta de vreo 17 ani, în acelasi râu... tot el ma învăța cum sa simt prin apă ascunzisurile pestelui. Dar spuneam ca ieri, tot asa... ne-am apropiat, sa il cunosc mai bine, ca de-a lungul timpului nu prea am avut ocazia, si daca e un sejur plătit de el... îmi fac treaba. M-am mai apropiat, m-am simtit bine... dar pentru sex mi-am petrecut a doua parte a zilei la Vâlcea. Cu el nu am avut nici de data aceasta parte... sper sa ma rupă bine înainte sa plec în Bucuresti.
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Pescuitul salmonidelor cu mana e braconaj :)

Cica... e particica lui.
  • Minus 1
  • Oras:Pe langa pat
Postat

Macar are niste deprinderi sanatoase: sa bijbaie cu mana in locuri ascunse si umede

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Macar are niste deprinderi sanatoase: sa bijbaie cu mana in locuri ascunse si umede

Nu stiu cât de sanatos e pentru el sa ma țină asa. Poate si-a plătit doar sa aibă parte de prezența mea... inițial ma chema doar când iesea cu partenerii lui de afaceri, seara prin Sibiu. Apoi, nu stiu ce a fost cu el de mi-a plătit cheltuielile pe întreaga vacanță.
  • Like 6
  • Minus 13
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Poate nu ii place sa curete pastrav(u)

Ii place sa facă sex, mi-a spus soția sa.
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Si ei nu?

😂 Ma tem ca da...

Am mai avut parte de un cuplu cu astfel de cerințe... în strainatate. Nici pana în ziua de astăzi nu am inteles ce voiau de la mine, ma simțeam ca o... virgină în preajma lor. Bine măcar... ca ma pricep sa prind o idee despre care ar putea sa fie fantezia acelor momente.

• Minus 1
Postat

Iti face bine aerul de munte, te exprimi extrem de elocvent

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

tu i-ai confirmat sotiei lui?

Am raspuns deja acestei nelamuriri. Soția lui pare sa nu aibă nevoie chiar de o... confirmare. Cu siguranță este vorba doar de o fantezie... Banii alocați acestui moft al lor îmi confirma observația făcută. Daca voiau sex, la cat de nebuni am auzit ca sunt... ar fi stabilit alt loc de intalnire, în nici un caz la munte.
  • Minus 1
Postat

Dar ce, la munte nu sunt paturi (suficient de mari pentru 3)?

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Dar ce, la munte nu sunt paturi (suficient de mari pentru 3)?

Ma gândeam eu ca sunt prea naivă... dar ce altfel de asteptări sa am de la mine in asa situatii! Atâta punere in scenă... doar pentru sex! Nu au pretenții prea mari, gandeste-te...
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Sau ai tu asteptari prea mari?

Nu formez asa ceva...
  • Minus 1
  • Oras:Best Place On Earth
  • Oras:Best Place On Earth
Postat

Ei spuneau ca la inceput a fost o singura fiinta, care era si femeie si barbat, dar intr-o zi un zeu s-a suparat si i-a despartit, iar de atunci femeia si barbatul se tot cauta pentru a reveni la starea initiala, de o singura faptura.

(scuze pentru eventualele erori, am citit acum multi ani despre subiectul asta)

Salutare, zici ca e ceva vreme de cand ai lecturat asta, imi permit sa vin cu o completare: e vorba de o teorie din "Banchetul" lui Platon, mai exact discursul lui Aristofan, conform caruia la inceput pe Pamant traiu trei fiinte compuse din barbat/barbat, femeie/femeie si barbat/femeie. Invidios pe perfectiunea lor, Zeus i-a impartit in jumatate, iar restul e exact asa cum ai spus si tu, adica cele doua jumatati se cauta una pe alta toata viata pentru a reface fiinta perfecta de la inceputuri.

Surpriza placuta unele dialoguri pe forumul asta :hihat

• Like 5
  • Minus 4
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Hai si afla...;)

Nu stiu daca este prea devreme pentru tine, dar mi-e tare teamă din ceea ce voi afla cautand prin... mintea ta. De fapt... nu stiu ce trebuie sa-mi faci încât sa uit cum te-ai purtat cand ai intrat prima oară în vorba cu mine. Sper sa se schimbe prima impresie. Totuși dincolo de prima impresie, ma întreb cum de-mi oferi tu totul asa... pe tava.
  • Minus 1

• Oras:Emerald City
  • Oras:Emerald City
Postat

Nu stiu daca este prea devreme pentru tine, dar mi-e tare teamă din ceea ce voi afla cautand prin... mintea ta. De fapt... nu stiu ce trebuie sa-mi faci încât sa uit cum te-ai purtat cand ai intrat prima oară în vorba cu mine. Sper sa se schimbe prima impresie. Totuși dincolo de prima impresie, ma întreb cum de-mi oferi tu totul asa... pe tava.

:)

Ar fi frumos sa putem avea o doua sansa la prima impresie

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...