Sari la conținut

VisTantric vs Rozkendra  

63 membri au votat

1. 1. Pe cine ati fute daca ati avea de ales?

2. 2. Pe cine ati paria intr-o paruiala VisTantric vs Rozkendra?

Postări Recomandate

• Oras:bucharest
  • Oras:bucharest
Postat

"Gabriella24 a răspuns

Buna! Deci cand am vazut aceasta intrebare m-a cam apucat zambitul care mai apoi s-a transformat intr-un raset. Voiam sa trec nepasatoare pe langa aceasta intrebare DAR nu am putut face asta deoarece imi dau seama ce problema mare exista aici. Acum sa raspund la intrebare.Deci daca iubita se lasa pipaita de iubit nu inseamna ca este curva(este curva daca se lasa pipaita de la primele intalniri)daca dupa o perioada in care este dovedit ca exista sentimente si nu doar placere fizica, ca si interes atunci iubitul simte nevoia sa isi pipaie iubita deoarece considera ca aceasta este "a lui" si poate sa o simta si sa o cunoasca fizic. Daca iubitul o pipaie de la primele intalniri... este dur sa spun dar da, ESTE OBSEDAT(si nu are decat interes la fata in cauza). Este normal ca cei doi iubiti sa se pipaie cat de des simt ei ca este nevoie deoarece iti explicam... este acel sentiment "de posesie" fata de persoana iubita(SENTIMENTUL APARE, REPET, DOAR CAND EXISTA SENTIMENTE CURATE DE DRAGOSTE SI ATUNCI NIMIC NU ESTE ANORMAL). Sper ca te-am ajutat. Paa :*."

Deci,nu ca m-ai ajutat...Dar m-ai si lamurit referitor la unele aspecte ale vietii.Viata nu e ce pare.Viata are multe aspecte,intelesuri,ramuri.

Pierderea capacității de a-ți făuri visuri e ireversibilă. Iar cât încă le avem, avem impresia că se vor ține singure după noi pentru când va fi timp și loc. Visul are nevoie de lesă.

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Deci,nu ca m-ai ajutat...Dar m-ai si lamurit referitor la unele aspecte ale vietii.Viata nu e ce pare.Viata are multe aspecte,intelesuri,ramuri.

Pierderea capacității de a-ți făuri visuri e ireversibilă. Iar cât încă le avem, avem impresia că se vor ține singure după noi pentru când va fi timp și loc. Visul are nevoie de lesă.

Textul este gasit pe net, si eram curioasă doar daca rezonează cineva cu ceea ce comunica aceea domnisoara.
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ce domnisoara?

Care a scris textul luat de pe net. De ce întrebi?
  • Minus 1
  • Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr
  • Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr
Postat

Se mai fute cineva sau o ardem doar pe net?

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Ok,am votat si eu.

La babardeala pe Vis.Fata are o presa destul de mare,plus ca-i calma in vorba.

La bumbaceala Kendra.Aici ea are presa mare.Plus ca-i amuzant sa vezi o femeie cum injura ca la usa cortului :))

• Oras:Emerald City
Postat

Vistantric+winehouse=love?

Oare o sa vedem scris pe banci in parcuri, scris asta?

Mi-am facut un consult la inima, iar cardiologul mi-a zis ca e perfect normala si ca nu a vazut nici urma de iubire in ea.

• Like 1
  • Minus 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

In urma consultului nici la mine nu s-a gasit nici un strop de iubire, si când ma gândesc ca toata viața am învățat sa iubesc...

• Minus 1
  • Oras:Lost in the wind
Postat

Iubirea e chestie inventata de evrei, sa si-o traga gratis !

Postat

In urma consultului nici la mine nu s-a gasit nici un strop de iubire, si când ma gândesc ca toata viața am învățat sa iubesc...

Iubirea e ca o capcana. Cand apare ii vedem doar luminile, nu si umbrele.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Iubirea e chestie inventata de evrei, sa si-o traga gratis !

Si eu care ma gândeam ca acest fapt... de a invata sa iubesc, a fost pentru a-mi explicita mai pe-ndelete contactele sexuale.
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Iubirea e ca o capcana. Cand apare ii vedem doar luminile, nu si umbrele.

Parca noi suntem cei fara de pată... Iubirea e spațiul ideal in care sa ne spălăm de orice... ideal.
  • Minus 1
Postat

Si eu care ma gândeam ca acest fapt... de a invata sa iubesc, a fost pentru a-mi explicita mai pe-ndelete contactele sexuale.

Pot vorbi de iubire vis-a-vis de persoane cu care nu se pune problema de asa ceva aka rude apropiate ! Unde este implicat sexul accept maxim pasiune, ca in fapt e doar un instinct ! Calitatea/tehnica se invata, ca geografia, istoria samd !

Postat

Parca noi suntem cei fara de pată... Iubirea e spațiul ideal in care sa ne spălăm de orice... ideal.

Hmm ... conform unui concept din mitologia greaca, cei care se indragostesc sunt in cautarea partilor lipsa din ei insisi.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Pot vorbi de iubire vis-a-vis de persoane cu care nu se pune problema de asa ceva aka rude apropiate ! Unde este implicat sexul accept maxim pasiune, ca in fapt e doar un instinct ! Calitatea/tehnica se invata, ca geografia, istoria samd !

Calitate si instinct... si intre ele se strecoară fara sa-ti crezi ochiilor primul murmur necunoscut al iubiri. Un murmur ca o melodie, o auzi venind din depărtări si nu stii de unde vine. Ii cauti sursa in tot si toate si nu exista cunoastere mai mare ca aceasta...
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Hmm ... conform unui concept din mitologia greaca, cei care se indragostesc sunt in cautarea partilor lipsa din ei insisi.

Da, iubirea recupereaza ceea ce timpul ne fură...
  • Minus 1
Postat

Da, iubirea recupereaza ceea ce timpul ne fură...

Ei spuneau ca la inceput a fost o singura fiinta, care era si femeie si barbat, dar intr-o zi un zeu s-a suparat si i-a despartit, iar de atunci femeia si barbatul se tot cauta pentru a reveni la starea initiala, de o singura faptura.

(scuze pentru eventualele erori, am citit acum multi ani despre subiectul asta)

Postat

Calitate si instinct... si intre ele se strecoară fara sa-ti crezi ochiilor primul murmur necunoscut al iubiri. Un murmur ca o melodie, o auzi venind din depărtări si nu stii de unde vine. Ii cauti sursa in tot si toate si nu exista cunoastere mai mare ca aceasta...

Exact din motivul asta nu beau alcool, evit chestiile care te impiedica sa gandesti rational ! :)

Aaaaa, era sa uit, am si marele avantaj ca sunt simpatic si fara sa beau !

Postat

Ei spuneau ca la inceput a fost o singura fiinta, care era si femeie si barbat, dar intr-o zi un zeu s-a suparat si i-a despartit, iar de atunci femeia si barbatul se tot cauta pentru a reveni la starea initiala, de o singura faptura.

Eu stiu varianta B, erau ambii barbati si le-au fost ascunse sculele cu promisiunea ca acela care o gaseste primul o sa ramana barbatul, celalalt fiind femeia ! Finalul e cam asa: unul a gasit-o, celalalt o cauta si azi !

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Daca inventez o legendă in acest moment este ca cei doi vor sa se rupă din raiul unei singure făpturi... tocmai pentru sa se poată iubi.
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Exact din motivul asta nu beau alcool, evit chestiile care te impiedica sa gandesti rational ! :)

Aaaaa, era sa uit, am si marele avantaj ca sunt simpatic si fara sa beau !

Singura piedică în calea rațiunii poate sa fie decat... propria voință.
  • Minus 1

Postat

Singura piedică în calea rațiunii poate sa fie decat... propria voință.

Tu clar n-ai vazut niciodata stirile de la ora 5 ! :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...