Sari la conținut

VisTantric vs Rozkendra  

63 membri au votat

1. 1. Pe cine ati fute daca ati avea de ales?

2. 2. Pe cine ati paria intr-o paruiala VisTantric vs Rozkendra?

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

:)

Ar fi frumos sa putem avea o doua sansa la prima impresie

Sunt de aceeasi părere. Insistenta lui... este cea care m-a descurajat. Bănuiesc ca era ca orice bărbat... nerăbdător.
  • Minus 1
  • Oras:Emerald City
Postat

Sunt de aceeasi părere. Insistenta lui... este cea care m-a descurajat. Bănuiesc ca era ca orice bărbat... nerăbdător.

A reusit totusi sa-ti capteze atentia, ar merita un bonus pentru asta macar ;)

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

A reusit totusi sa-ti capteze atentia, ar merita un bonus pentru asta macar ;)

Eh... era cam sigur de bonus pentru ca altfel nu ar fi uzat de forța sa. Ciudat a fost... ceea ce mi s-a părut apoi după prima noastra interacțiune. Părea în urmatoarea etapa... ca nu o mai facea doar pentru el, părea ca vrea sa atraga atenția. Bănuiesc ca în toată treaba pot sa sesizez un nucleu în discuții, caci altfel nu-mi mai pasă si risc sa mint... din orice.

• Minus 1
Postat

Eh... era cam sigur de bonus pentru ca altfel nu ar fi uzat de forța sa. Ciudat a fost... ceea ce mi s-a părut apoi după prima noastra interacțiune. Părea în urmatoarea etapa... ca nu o mai facea doar pentru el, părea ca vrea sa atraga atenția. Bănuiesc ca în toată treaba pot sa sesizez un nucleu în discuții, caci altfel nu-mi mai pasă si risc sa mint... din orice.

Apropo, cum actioneaza vistantric cand vrea sa atraga atentia cuiva?:)

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu stiu... am pierdut aceasta etapă, în adolescență. M-am mutat intr-un mic oras, care a inceput sa fiarbă cat am locuit acolo. Apoi după doi ani am plecat în Bruxelles... si acolo aceeasiatenție, fara nici un efort din partea mea. În Cannes coasta de azur a fost la fel, am locuit trei ani... si când deschideam si eu gura sa spun ceva se lasa o tăcere in jurul meu de îmi venea sa fug. În România, când ies singura pe strada incerc sa ma îmbrac cât mai simplu, caci zici ca am o mie de tentacule risipite în jur. Asta cu tentaculele este vorba unui fost iubit, care a facut observația când luam masa la restaurant. Poate parea apăsătoare atâta atentie, dar cu timpul am observat cum oamenii isi schimba instant atitudinea în prezența mea, ca un fel de armoniere... si este placut.

• Minus 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

S-o scurtez eu-are lipici :)

• Oras:Somewhere
  • Oras:Somewhere
Postat

La munte... în grădina unui vecin. M-a invitat la o cafea. Mi-a spus ca m-a observat si ca a aflat ca mi-am închiriat singură cabana si ca vrea sa il învăț cate ceva despre singurătate.

L-am luat nepregatit ieri. Credea ca eram plecata in Vâlcea încă de dimineață. Eu de fapt... mi-am lungit dimineața în dus, apoi l-am prins ca iesise la râu si era gol chiar acolo unde e apa mai caldă. Ce zici... Nu reusesc inca sa inteleg pentru ce mi-a plătit toată distracția...

Pana la urma, despre cati vecini vorbim?

Sau iarasi ai inceput sa incurci fanteziile cu realitatea? :slap2

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

In Romania nu prea ma avant sa satisfac fantezii pentru ca se sta prea mult de vorba in prealabil, se lasa prea putin timp pentru ceea ce este natural in procesul psihic prin care o fantezie se indeplineste si se trece cu prea mare usurinta la dominare, existand asa riscul pierderii oricarui farmec. Asa ca... mi-am stabilit intalniri pe Valcea, am mers cu familia in munti la ape termale, apoi ne-am strans mai multi in Sibiu la o nunta in familie. Stiam amândoi ca vom aparea la nunta... totul era pentru ca familia sa nu stie ce sa fac. Plus ca eu mi-am luat liber cu ideea de a avea o vacanta prelungită. Nu stiam daca am sa ma descurc cu cheltuielile pentru mofturile mele si el stia asta. Si a profitat...
  • Minus 1
Postat

fiindca se observa ca esti "american" iti spun: she rambles

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Măi😅
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Aaaaa, era sa uit, am si marele avantaj ca sunt simpatic si fara sa beau !

asa ti-a zis rozendra cand erai caprun la ea ?  =))

Vizitator pustiu84
Postat

Graciously, if I may add.... :)

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

asa ti-a zis rozendra cand erai caprun la ea ? =))

Nu te rog... nu-mi sparge micul cerculet de vis. Mândră Kendra zis ca e un om cuminte.
  • Minus 1
  • Oras:Lost in the wind
Postat

asa ti-a zis rozendra cand erai caprun la ea ?  =))

Cand am chef de vorba te contactez eu pe fix !

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Cand am chef de vorba te contactez eu pe fix !

Killbill13- gândeste... amândoi sub semnul 13, crezi ca stam de vorbă!? Justițiarul nici nu imaginează ce ii voi face daca răspunde pozitiv cereri mele. Nu stiu voi doi cum interactionati, nu am observat încă aceasta posibilitate...
  • Minus 1
Postat

Killbill13- gândeste... amândoi sub semnul 13, crezi ca stam de vorbă!? Justițiarul nici nu imaginează ce ii voi face daca răspunde pozitiv cereri mele. Nu stiu voi doi cum interactionati, nu am observat încă aceasta posibilitate...

Sa te lamuresc, exista doua posibilitati la mine, interactionez in limtele decentei sau deloc, in plus nu ma intereseaza ce cu cine au de impartit !

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Sa te lamuresc, exista doua posibilitati la mine, interactionez in limtele decentei sau deloc, in plus nu ma intereseaza ce cu cine au de impartit !

Am observat, dar eu ti-am zis si ieri noapte intr-un comentariu... ca țin cont de efectele interacțiunii dintre oameni. Sunt constientă ca îmi afisez vorbele in asa fel incât sa nu fiu luata in serios deoarece vreau ca ideile mele sa treaca neobservate.
  • Minus 1
Postat

Am observat, dar eu ti-am zis si ieri noapte intr-un comentariu... ca țin cont de efectele interacțiunii dintre oameni. Sunt constientă ca îmi afisez vorbele in asa fel incât sa nu fiu luata in serios deoarece vreau ca ideile mele sa treaca neobservate.

Pai si eu tin cont, dar, nah am niste pareri si nu am de gand sa le expun, sa faca fiecare cum il coafeaza !

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Pai si eu tin cont, dar, nah am niste pareri si nu am de gand sa le expun, sa faca fiecare cum il coafeaza !

Exact☺
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Graciously, if I may add.... :)

Vânător de vise😠Drăguț
  • Minus 1
Postat

In Romania nu prea ma avant sa satisfac fantezii pentru ca se sta prea mult de vorba in prealabil, se lasa prea putin timp pentru ceea ce este natural in procesul psihic prin care o fantezie se indeplineste

Multumesc mult pentru pont :laugh2

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Multumesc mult pentru pont :laugh2

😥
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...