Sari la conținut

VisTantric vs Rozkendra  

63 membri au votat

1. 1. Pe cine ati fute daca ati avea de ales?

2. 2. Pe cine ati paria intr-o paruiala VisTantric vs Rozkendra?

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

am zeci de conversatii in ult luni pana sa mi se ia de tot in urma comportamentului sau in care ii spuneam sa ma lase in pace definitiv ca nu e el  de mine si se agita ca fraieru ca ba da! si ca vom fi si vom drege , ca ne potrivim (not)bla  bla

pune-le aici

• Like 1
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

am zeci de conversatii in ult luni pana sa mi se ia de tot in urma comportamentului sau in care ii spuneam sa ma lase in pace definitiv ca nu e el de mine si se agita ca fraieru ca ba da! si ca vom fi si vom drege , ca ne potrivim (not)bla bla

tu lasa-l pe pisicuts ca nu trebuie sa il discuti pe altul si mai bine spune daca ti-ai scos gargaunii din cap si te potolesti?

Tu alegi cine e de tine, însă acest sentiment nu garantează si nu obligă ca altcineva sa-si mute trairile sau intenția după fusta ta. Cu mintea ta poți face orice.
  • Like 6
  • Minus 4
  • Oras:worldwide
Postat

Când dă cineva quote la discuțiile tale, trebuie sa o facă cu permisiunea ta?

per say nu. dar odata ca spun ca nu in face placere sa discut cu cineva si il rog ii cer sa ma lase in pace e civilizat sa imi fie respectata dorinta. asta se aplica si in cazul tau. nu te plac si am sinceritatea si deschiderea sa ti-o spun in fata. ti-am zis-o civilizat  prima data pe topicul tau clarissa unirii. dupa repetitie de n ori nu mai exrimi la fel de cizilizat poate ca totusi nu-s papagal si nu dau copy paste.o zi buna

Postat

pune-le aici

nu am publicat niciodata pmuri /smsuri de la persoanele cu care am fost conectata odata emotional.

nu-s ca tristul asta sarac sa imi spuna ca are sentimente pt mine si apoi sa ne vanda intimitatea pt niste clickuri

mi-e nu o sa imi fie niciodata asa foame

tu raspun de pt tine. te potolesti au ba?

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

per say nu. dar odata ca spun ca nu in face placere sa discut cu cineva si il rog ii cer sa ma lase in pace e civilizat sa imi fie respectata dorinta. asta se aplica si in cazul tau. nu te plac si am sinceritatea si deschiderea sa ti-o spun in fata. ti-am zis-o civilizat prima data pe topicul tau clarissa unirii. dupa repetitie de n ori nu mai exrimi la fel de cizilizat poate ca totusi nu-s papagal si nu dau copy paste.o zi buna

Dragă... si daca nu ma placi, tre' sa te copiez sau nu?
  • Like 6
  • Minus 4
  • Oras:Back home
Postat

per say nu. dar odata ca spun ca nu in face placere sa discut cu cineva si il rog ii cer sa ma lase in pace e civilizat sa imi fie respectata dorinta. asta se aplica si in cazul tau. nu te plac si am sinceritatea si deschiderea sa ti-o spun in fata. ti-am zis-o civilizat  prima data pe topicul tau clarissa unirii. dupa repetitie de n ori nu mai exrimi la fel de cizilizat poate ca totusi nu-s papagal si nu dau copy paste.o zi buna

Roz darling ... cine te-a suparat ?

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Dragă... si daca nu ma placi, tre' sa te copiez sau nu?

Donsoara visule ... copiaza si dumneata pa cine te place, nu ? 

• Like 1
  • Minus 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Roz darling ... cine te-a suparat ?

Oricine dorește ea☺
  • Like 6
  • Minus 4
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Daca îmi dă voie☺
Postat

Tu alegi cine e de tine, însă acest sentiment nu garantează si nu obligă ca altcineva sa-si mute trairile sau intenția după fusta ta. Cu mintea ta poți face orice.

odata ce stie ca nu imidoresc prezenta lui ca imi provoca neplacere si disconfort ar putea sa ma lase in pace. la fel ai putea si tu.

compania de-a cu sila nu se poate. mie ori imi face placere sa fac ceva ori nu. sunt f ferma si nu simt nevoia sa ma prefac ca sa par draguta. nu-s fake si sunt f selectiva cu personajele online sau face to face care imi populeaza viata.

la un raspuns imi manci timp. timp pe care prefer sa il investesc intr-o alta persoana cu care ma simt bine :)

Postat

exactly. sa ma lase in pace femeia asta. nu am nimic cu ea, nu o dusmanesc sau gen. dar nu o plac. simplu

nu imi doresc socializare cu ea. si nici cu pisicuts

ce faci scrat?

Postat

odata ce stie ca nu imidoresc prezenta lui ca imi provoca neplacere si disconfort ar putea sa ma lase in pace. la fel ai putea si tu.

compania de-a cu sila nu se poate. mie ori imi face placere sa fac ceva ori nu. sunt f ferma si nu simt nevoia sa ma prefac ca sa par draguta. nu-s fake si sunt f selectiva cu personajele online sau face to face care imi populeaza viata.

la un raspuns imi manci timp. timp pe care prefer sa il investesc intr-o alta persoana cu care ma simt bine :)

vistantric vrea cu mine, am dovezi

Postat

exactly. sa ma lase in pace femeia asta. nu am nimic cu ea, nu o dusmanesc sau gen. dar nu o plac. simplu

ce faci scrat?

Ma uit pa acilisa, beau o Veltins si ciugulesc ... Godiva

post-165502-0-67480000-1466255970_thumb.jpg

• Like 1
  • Minus 2
Postat

pai ia-o pe ea atunci , ai mai si votat-o :laugh2

ce conteaza ca ea e un maxim 6  si eu un 9+(cel putin daca imi cauti nod in papura), ca nu mi se citeste munca de pe camp pe chip, ci am trasaturi nobile,si ca nu-s baba. ca-s exclusivista si very limited edition nu 3 la 10 lei pardon 300 ora. si ca nu imi obtin popularitatea aratand pizda si cur la toti, ca le pastrez pt barbbatul meu

ai votatat-o ea te vrea sa va fie de bine. luati-va!

PS ce parere ai daca postez fix acum, fix aici o poza nud extrem de explicita si cu zoom maxim pe partile esentiale? :)

Postat

pai ia-o pe ea atunci , ai mai si votat-o :laugh2

ce conteaza ca ea e un maxim 6  si eu un 9+(cel putin daca imi cauti nod in papura), ca nu mi se citeste munca de pe camp pe chip, ci am trasaturi nobile,si ca nu-s baba

ai votatat-o ea te vrea sa va fie de bine. luati-va!

Roz darling, uite io te-am votat pa tine la ambele intrebari ... !!!  :138x

• Like 1
  • Minus 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Iti mananc timp, îți tin companie si ne treziram prietene peste noapte... Cunosti foarte bine ce e acela un sentiment de prietenie: când ii spui zeiței tale sau pomului in ce mod sa-si facă plăcerile sau cât de sus sa-si crească un nou ram. Când intr-adevăr preferi sa-ti petreci timpul plăcut, e bine sa te superi si sa spui multora ca ei sunt cauza si nu au nici o sansa de recuperare. Peste noapte m-am trezit în cârcă cu suficiente greseli si acuzații care nu au nici o legătură cu interacțiunea dintre noi doua. Cum concluzionezi?...
Postat

Ma uit pa acilisa, beau o Veltins si ciugulesc ... Godiva

da si mie. o vreau pe aia verde, nu te atinge de ea :)))

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ai gasit ceva?...
Postat

da si mie. o vreau pe aia verde, nu te atinge de ea :)))

:laugh2  :laugh2  :laugh2  ... app, pa aia am mancat-o prima, ca e cu fistic si cea mai belea dan toata cutia !!!

Is prea departe Roz, dar ti-as da cu placere !

• Like 1
  • Minus 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

ce faci scrat?

La mine ai gasit ca nu ma placi, dar la pisicut ce definesti ca principal fiind in simplu contact dintre voi?
Postat

Iti mananc timp, îți tin companie si ne treziram prietene peste noapte... Cunosti foarte bine ce e acela un sentiment de prietenie: când ii spui zeiței tale sau pomului in ce mod sa-si facă plăcerile sau cât de sus sa-si crească un nou ram. Când intr-adevăr preferi sa-ti petreci timpul plăcut, e bine sa te superi si sa spui multora ca ei sunt cauza si nu au nici o sansa de recuperare. Peste noapte m-am trezit în cârcă cu suficiente greseli si acuzații care nu au nici o legătură cu interacțiunea dintre noi doua. Cum concluzionezi?...

nu suntem prietene femeie. Doamneeeee

nu te cunosc si crede-ma nu ma cunosti!!! plus imi pari o parvenita si phony,o prefacuta genul de femeie care se pisiceste sau face pe nebuna sa manipuleze in timp ce pe la spate iti infige dalta. plus infumurare si nesimtire fara fond real dupa ce ai fost dragut cu ea, prinde tupeu si din taranca de la izvor printre corcodusi cu spini se crede deodata nimfo doar ca a supt niste cotoare.mare blazere ai.am un instinct f bun si puternic la oameni. si chiar daca nu ai fi asa (mari indoieli) tot esti obositoare si iritanta.

si mple i don't like you

let me be!

Postat

La mine ai gasit ca nu ma placi, dar la pisicut ce definesti ca principal fiind in simplu contact dintre voi?

vezi-ti de lunbgul nasului si nu te ocupa tu de ce am avut de imparti cu pisicuts

hai paaaaaaaaaaaaaaaa

Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2  ... app, pa aia am mancat-o prima, ca e cu fistic si cea mai belea dan toata cutia !!!

Is prea departe Roz, dar ti-as da cu placere !

tradare uooooooo :laugh2

Postat

tradare uooooooo :laugh2

Nu-i tradare, cand vin prin Bucale promit sa-ti aduc una verde ... parol ! 

• Like 1
  • Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...