Sari la conținut

VisTantric vs Rozkendra  

63 membri au votat

1. 1. Pe cine ati fute daca ati avea de ales?

2. 2. Pe cine ati paria intr-o paruiala VisTantric vs Rozkendra?

Postări Recomandate

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

tu esti prost sau nu-ntelegi nu ma mai citezi. barfeste-ma daca e cum ti-e firea fara  sa te adresezi direct. 

nu vreau sa vb cu tine deloc. nu pe topice, nu in pm nu in email. nu te plac. nu te respect. nu vreau sa am de-a face cu oameni ca tine

nu vrei sa pricepi ori iti place sa fii constant respins, care e problema ta??? ti-ai avut sansa, ai pierdut-o . degeaba atarni ca o pizda dupa mine si 3-4 din  5 postari ale tale sunt cu si despre rozkendra ca nu. nu se poate. nu concep sa vb nici urat, nici civilizat, nici random cu tine

vrei sa ma lasi in pace sau incepi ca orice stalker de aici sa te tii dupa fusta mea si sa vb numa de mine? de ce nu ma lasi in pace odata ce ti-am zis ca nu vreau sa vorbesc cu tine?

si nici nu te pot baga in lista de ignore ca nu e permisiunea sa blochezi admini si imi tot vin notificari de la tine si ma indispui.

du-te tare 

rozkendra suge ce-atarna

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Păi... rozkendra, tu chiar crezi ca jignirile tale demonstrează gelozia ta? Te aperi inutil...

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Rozkendra si vistandric sa faca show lesbi

Nu este moultitouch...
  • Oras:Locatie
  • Oras:Locatie
Postat

Ma simt important deodata ...

Rozkendra tocmai mi-a verificat profilul, desi tot zice de cateva zile ca ma ignora.

Drinks for everyone! :laugh2

• Minus 2
  • Oras:worldwide
Postat

rozkendra suge ce-atarna

crap de ciuda ca nu am posibilitatea sa te blochez si ma tot poti cita

potoleste-te drq si lasa-m,a in pace daca ai stricat asa lucrurile intre noi ca nu te suport nici macar amical ca imi vine sa te fut in cur cu un dildo gigant si un gura cu un toc dupa ce am umblat pe strazi sa mi le cureti

daca nu te potolesti si ma lasi piublic toate mailurile(cu zecile) in care iti dadeam cu flit si tu insistai la mine pana te iertam . sa vada lumea ce lache si plange pizda esti. atarnai dupa pizda mea si turbai daca nu-ti vb o zi. dupa o zi de time out cum iti scriam in maxim 2 minute te aratai dand fericit din codita. nu e problema mea ca esti dependent de mine. trateaza-te. niciodata nu ai stiut sa nu iti repeti greselile am avut mereu aceleasi discutii si m-ai tratat rau public si pribvat. nu te mai suport. habar nu ai ce inseamna comunicarea sanatoasa sau sa relationezi normal autistul dracului. si dependenta ta e bolnovicioasa. vezi ca nu sunt cola

lasa-ma taran prost care imi publici tu mie conversatiile personale cand jobul lui de admin ar presupune o conduita profesionala

jet pe fata ta

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

mi se rupe de tine si excitarile tale. eu nu ma excit sa devin material de laba pt toti labarii unii grasi libidinosi, altii mosi cu corp zbarcit altii de-a dreptul jegosi din munci sarace in care urla ninjuraturi 9 vb din 10 si miros a bere ieftina

eu ,ma excit sa imi pozez pizda umeda eventual sa ii trimit un filmulet in timpul orgasmului cu sau fara squirt cum a primit day ca sa-l incit pana ma ocup live de el.pt barbatul iubit pe care l-am ales cu mare grija, nu pt orice libidinos

dar nu e treaba ta ce imi place mie

nu imi placi din niciun punct de vedere. ca femeie esti neatragatoare. nu ca nu frumoasa. nu esti o femeie atragatoare punct. si imi plac femeile la nivel de admiratie. o femeie frumoasa este mereu mai frumoasa decat un barbat frumos prin orme

tu esti trecuta se vede pe fata ta.   la chip pari de la tara, nu ca e o rusine, dar ai chipul ala iesftin de duzina.ochii sunt frumosi

ai fundul mare dar tesit, cumva pt marimea lui este turtuit nu e tuguiat bombat. ai sani ai drq de mici zici ca-s o legatura de cirese. picioarele nu-s urate. dar nici cele m mai bune.stai ok. as minti sa spun ca esti o femeie urata, dar frumoasa nu esti. si atractiva nu esti.nu pt mine si pe langa privirea schizo cand vrei sa ai privire provocatoare in fotografii te uiti cumva bovin si pare ca esti lovita de insolatie. esti buna de o tura doua si atat mai ales ca vad ca nu stai rau la recenzii. dar destul. nu te compara cu mine ca nu esti genul de femeie care sa o iubesti la nebunie , sa disperi dupa ea, sa nu poti trece peste ea, sa nu poti trai fara ea. ori fi tu poate asa cu vreun iubit al tau, te priveste si pana una alta esti curva. deci mergi de tras. de unu poate odata de altu poagte odata in fiecare luna

si nu-mi place personalitatea ta si cum iti intuiesc eu caracteru

si pt ca tot vb cu mine cand ti-am zis ca nu vreau sa vb cu tine si insisti ca un scaiete de iar m-ai indispus te bag acu in  lista de ignore ca vb singura definitiv

Crezi ca day este un bărbat bun de iubit?
Postat

nu

ce plm te bagi tu? te iubesti tu cu day?

iubesc ce vreau eu, nu ce vrei tu!

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Crezi ca day este un bărbat bun de iubit?

Poti incerca sa ii sugi pula....daca il prinzi  :laugh2

• Like 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Poti incerca sa ii sugi pula....daca il prinzi :laugh2

Te-ai prins tu zici?
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

ce plm te bagi tu? te iubesti tu cu day?

iubesc ce vreau eu, nu ce vrei tu!

Aici zice corect.
Postat

Poti incerca sa ii sugi pula....daca il prinzi  :laugh2

daca nu e cu mine. ca altfel generoasa fiin d i-o trimit babei taiata intr-un borcan cadou sa il deguste zilnic

stai sa vezi ce ma infig eu si in day. la orice cearta face circ pe forum nu poate pastra dracii doar intre noi 2

Vizitator
Postat

Te-ai prins tu zici?

Este peste puterea mea de intelegere sa inteleg raspunsul tau :pope

• Like 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Si mi-a dat si o stea la profil :laugh2

Tot ca dovada ca ii sunt total indiferent :slap2

Perfect... rozkendra merita acum o adiere usoara a vântului în preajma sa. Cu condiția ca atunci când vine seara sa găsească un copac în care sa se urce.
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Este peste puterea mea de intelegere sa inteleg raspunsul tau :pope

Mereu asa zici😕
Vizitator
Postat

Mereu asa zici

Si tu mereu faci pe proasta 

Hai pa 

• Like 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

daca nu e cu mine. ca altfel generoasa fiin d i-o trimit babei taiata intr-un borcan cadou sa il deguste zilnic

stai sa vezi ce ma infig eu si in day. la orice cearta face circ pe forum nu poate pastra dracii doar intre noi 2

Dracii cui?
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Hai pa

Prostia cui?
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Suntem egale la păruială... aiurea! Eu nu am o fire agresivă chiar dacă am forță... sau tocmai de aceea. M-a contrariat în schimb afirmația rozkendrei când a spus ca ea... doar când începe altcineva un atac, devine agresivă. Ma întrebam daca ea poate sa realizeze ce este acela un atac, ca de începerea actului în sine doar terorizează.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Suntem egale la păruială... aiurea! Eu nu am o fire agresivă chiar dacă am forță... sau tocmai de aceea. M-a contrariat în schimb afirmația rozkendrei când a spus ca ea... doar când începe altcineva un atac, devine agresivă. Ma întrebam daca ea poate sa realizeze ce este acela un atac, ca de începerea actului în sine doar terorizează.

• Oras:Pe mine nu ma vrea nimeni :(
Postat

Hai pa 

da tu chiiar iesti proasta, vipo

naspa sa fi tu

Postat

crap de ciuda ca nu am posibilitatea sa te blochez si ma tot poti cita

potoleste-te drq si lasa-m,a in pace daca ai stricat asa lucrurile intre noi ca nu te suport nici macar amical ca imi vine sa te fut in cur cu un dildo gigant si un gura cu un toc dupa ce am umblat pe strazi sa mi le cureti

daca nu te potolesti si ma lasi piublic toate mailurile(cu zecile) in care iti dadeam cu flit si tu insistai la mine pana te iertam . sa vada lumea ce lache si plange pizda esti. atarnai dupa pizda mea si turbai daca nu-ti vb o zi. dupa o zi de time out cum iti scriam in maxim 2 minute te aratai dand fericit din codita. nu e problema mea ca esti dependent de mine. trateaza-te. niciodata nu ai stiut sa nu iti repeti greselile am avut mereu aceleasi discutii si m-ai tratat rau public si pribvat. nu te mai suport. habar nu ai ce inseamna comunicarea sanatoasa sau sa relationezi normal autistul dracului. si dependenta ta e bolnovicioasa. vezi ca nu sunt cola

lasa-ma taran prost care imi publici tu mie conversatiile personale cand jobul lui de admin ar presupune o conduita profesionala

jet pe fata ta

cum bre, si motani dau diin coada? eu credeam ca cateiii fac astea

da pe tiine cin tia futut in cur de iesti asa suparata pe viiata si pe ceilalti membrii?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...