Sari la conținut

Outcall Mamaia

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Salut,

Am nevoie de ajutorul forumistilor din Constanța. Suntem in Mamaia pentru 3 zile cu ocazia unei petreceri a burlacilor. Stabilisem deja o deplasare pe post de surpriza pentru sarbatorit dar domnisoara a anulat.

Avem nevoie de o varianta ok de backup pentru maine seara sau Sambata seara. 17 sau 18 iunie.

Mulțumesc in avans!

• Oras:Intre văi
  • Oras:Intre văi
Postat

bravo...ajuta confutaciosi.....doar nu or ramne de coaiele umflate:))))

• Like 1
  • Minus 4
  • Telefon: 0769999999
  • Oras:all
  • Telefon: 0769999999
  • Oras:all
Postat

voi sunteti nascuti in km 4-5? al nehotaratilor?

Salut,

Am nevoie de ajutorul forumistilor din Constanța. Suntem in Mamaia pentru 3 zile cu ocazia unei petreceri a burlacilor. Stabilisem deja o deplasare pe post de surpriza pentru sarbatorit dar domnisoara a anulat.
Avem nevoie de o varianta ok de backup pentru maine seara sau Sambata seara. 17 sau 18 iunie.
Mulțumesc in avans!

• Minus 3
  • Oras:Mangalia
  • Oras:Mangalia
Postat

Pana la urma ce ai facut? Ma intereseaza si pe me pt saptamana viitoare.

Doua fete care sa faca outcall ori sa mergem noi intr-o locatie cu mai multe viespii.

Ideea e ca nu as vrea pe stilul clasic, futut si gata ci mai degraba sa si incalzeasca atmosfera, un dans etc.

Domnilor, ceva recomandari??

• Oras:Doar deplasari
Postat

Pana la urma ce ai facut? Ma intereseaza si pe me pt saptamana viitoare.

Doua fete care sa faca outcall ori sa mergem noi intr-o locatie cu mai multe viespii.

Ideea e ca nu as vrea pe stilul clasic, futut si gata ci mai degraba sa si incalzeasca atmosfera, un dans etc.

Domnilor, ceva recomandari??

Eu dar prețul este cam piperat după părerea domnilor ! Mai am și o colega și dețin și locatie

• Oras:constanta
Postat

Eu dar prețul este cam piperat după părerea domnilor ! Mai am și o colega și dețin și locatie

Heeeey!

Omul nu e pe clasic....adica futut si gata! Mai vrea d-alea: streptease,gfe,sampanie....

Si in plus, tu esti cu circuit inchis... :(

Vizitator cenzurat
Reputație: 0
Postat

blonda aia e colega ta ?

Postat

Cat e?

Postat

Bai, sa fie vreo 400-450!

Dar vezi ca ora sa fie ora si sa si faca ceva de banii astia!;)

• Like 1
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Si sa nu deie dreaq sai zici civa di tini..ka porma vini si tipa in gura mari toati intimitatili tali acilea !

;)

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Salut!

Multumesc de ajutor lui @cenzurat. Din pacate nu s-a concretizat nimic.

Vorbisem din timp cu Diana (masaj erotic Diana) si isi daduse acceptul, insa ne-a lasat balta cu o zi inainte.

Apoi am incercat recomandarile colegului, am incercat si la un salon. Si degeaba. Ideea e ca deplasare fac doar la hotel, iar noi stateam in apartament in regim hotelier.

Dezamagitoare oferta din Constanta / Mamaia. Poate era prea la inceputul sezonului sau nu am avut noi noroc.

Postat

Salut!

Multumesc de ajutor lui @cenzurat. Din pacate nu s-a concretizat nimic.

Vorbisem din timp cu Diana (masaj erotic Diana) si isi daduse acceptul, insa ne-a lasat balta cu o zi inainte.

Apoi am incercat recomandarile colegului, am incercat si la un salon. Si degeaba. Ideea e ca deplasare fac doar la hotel, iar noi stateam in apartament in regim hotelier.

Dezamagitoare oferta din Constanta / Mamaia. Poate era prea la inceputul sezonului sau nu am avut noi noroc.

Dacă sunai unde trebuie :))

Postat

Dacă sunai unde trebuie :))

are si nick82 mandria lui! :)))

te-ai intrebat? poate vrea CIM!;)

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.