ul amelia Reputație: 10212 Postat Iulie 1, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 1, 2016 Bagamias lindiku...nu moi am bulini di verdi Codule...nici pientru tini, nici pientru Temu ! Da las ca sie ancarca din nou bulinili...la fel ca coitili...ma rivansiez io ! 2 2 Link spre comentariu
roxi roxana Reputație: 2968 Postat Iulie 1, 2016 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Partajează Postat Iulie 1, 2016 roxana - bomboana!am tot schimbat pm-uri de ceva timp, iar aseara astrele s-au pozitionat favorabil pentru noi (sau macar pentrumine).eram intr-o pasa proasta, ceva probleme personale si totusi mi-am zis in gand: vorba aia...cica vino sa te scap destres! )sunat, programat, indrumat de la geam, vazut face to face!apartament modern mobilat, cu AC in dotare! nu eram in apele mele, chitit pe sex, dar pana la urma s-a intamplat!mi-am dorit o companie placuta si asta am avut!roxana-pustoaica de 20-si ceva anisori, da, cea din poze, cu "tetierele" la purtator, vorbareata, glumeata,inteligenta, naturala! am fumat, am baut racoritoare, ne-am balacit, ne-am giugiulit!La corp nu este pe gustul meu, dar repet, nu eram chitit pe sex! dupa ceva tatonari, cheful a venit si nu amregretat nicio secunda! sex oral neprotejat de nota 9, tente de deep, umed. oral eu-ei, ii place, te mangaie, tetrage de par (daca ai:)) ), se umezeste natural. normal protejat, eu peste ea, se vede ca ii place, contre, etc.finalizat repede, umplut prezervativul -locatie 10-aspect fata 9 corp 8, repet-dupa gusturile mele-igiena 10-oral 9, normal -prea scurt sa pot nota. sau....nota 3 pentru mine -gfe 9,5 dar cu siguranta la urmatoarele intalniri va creste.-anal - la o urmatoare intalnire, sa fiu si eu in "apele mele"cadou 150 + ceva dulce, pentru o ora, o finalizare si ceva povestioare care m-au facut sa mai uit de probleme.10q RR, sper sa ne revedem ca vara e lunga RECOMAND, in special celor care prefera fetele cu forme rubensiene dar si celor care vor calitate la un pret corect!SPOR! Mulțumesc mult pentru recenzie. Te mai aștept cu drag 1 Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Iulie 1, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Iulie 1, 2016 Bagamias lindiku...nu moi am bulini di verdi Codule...nici pientru tini, nici pientru Temu ! Da las ca sie ancarca din nou bulinili...la fel ca coitili...ma rivansiez io ! ia-ti d-alea rosii!) ca ai vazut deliapisii sau pisiiii ca nu stie cu tastele....ea mi-a dat! si eu mor de ciuda ca nu imi merge afacerea! mooor! on topic: RR si eu te pup 2 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Iulie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 1, 2016 roxana - bomboana!am tot schimbat pm-uri de ceva timp, iar aseara astrele s-au pozitionat favorabil pentru noi (sau macar pentrumine).eram intr-o pasa proasta, ceva probleme personale si totusi mi-am zis in gand: vorba aia...cica vino sa te scap destres! )sunat, programat, indrumat de la geam, vazut face to face!apartament modern mobilat, cu AC in dotare! nu eram in apele mele, chitit pe sex, dar pana la urma s-a intamplat!mi-am dorit o companie placuta si asta am avut!roxana-pustoaica de 20-si ceva anisori, da, cea din poze, cu "tetierele" la purtator, vorbareata, glumeata,inteligenta, naturala! am fumat, am baut racoritoare, ne-am balacit, ne-am giugiulit!La corp nu este pe gustul meu, dar repet, nu eram chitit pe sex! dupa ceva tatonari, cheful a venit si nu amregretat nicio secunda! sex oral neprotejat de nota 9, tente de deep, umed. oral eu-ei, ii place, te mangaie, tetrage de par (daca ai:)) ), se umezeste natural. normal protejat, eu peste ea, se vede ca ii place, contre, etc.finalizat repede, umplut prezervativul -locatie 10-aspect fata 9 corp 8, repet-dupa gusturile mele-igiena 10-oral 9, normal -prea scurt sa pot nota. sau....nota 3 pentru mine -gfe 9,5 dar cu siguranta la urmatoarele intalniri va creste.-anal - la o urmatoare intalnire, sa fiu si eu in "apele mele"cadou 150 + ceva dulce, pentru o ora, o finalizare si ceva povestioare care m-au facut sa mai uit de probleme.10q RR, sper sa ne revedem ca vara e lunga RECOMAND, in special celor care prefera fetele cu forme rubensiene dar si celor care vor calitate la un pret corect!SPOR! Câți bani ți-a dat pentru recenzia asta ??? )))) Link spre comentariu
ronaldobrazil Reputație: 87 Postat Iulie 1, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 1, 2016 Câți bani ți-a dat pentru recenzia asta ??? ))))2 tricouri Guess Link spre comentariu
roxi roxana Reputație: 2968 Postat Iulie 1, 2016 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Partajează Postat Iulie 1, 2016 2 tricouri GuessConfuzi marfa cu ambalajul;)😉 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2016 Partajează Postat Iulie 1, 2016 Câți bani ți-a dat pentru recenzia asta ??? ))))Iesi acas' ! 4 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Iulie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 1, 2016 Confuzi marfa cu ambalajul;)Nu prea cred )) Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Iulie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 1, 2016 Iesi acas' !Zatt Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2016 Partajează Postat Iulie 1, 2016 ZattNu ai haz 3 Link spre comentariu
roxi roxana Reputație: 2968 Postat Iulie 1, 2016 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Partajează Postat Iulie 1, 2016 Nu ai hazEa așa crede . Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Iulie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 1, 2016 Nu ai hazNici nu imi trebuie sa am haz dar nici rapăn la pizda ca voi nu am Link spre comentariu
mada69 Reputație: 6826 Postat Iulie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 1, 2016 Câți bani ți-a dat pentru recenzia asta ??? ))))Ca tot ai deschis subiectulTu cat obisnuiesti sa dai? 1 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Iulie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 1, 2016 Ca tot ai deschis subiectulTu cat obisnuiesti sa dai?Pai eu nu dau , eu primesc nustiu cum sa iti spun Link spre comentariu
mada69 Reputație: 6826 Postat Iulie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 1, 2016 Pai eu nu dau , eu primesc nustiu cum sa iti spunNici io NUSTIU cum sa-mi spuiDa tu incearca poate poate 2 Link spre comentariu
Membru Premium talibanu Reputație: 9675 Postat Iulie 1, 2016 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Partajează Postat Iulie 1, 2016 Nici nu imi trebuie sa am haz dar nici rapăn la pizda ca voi nu am Am controlat-o eu destul de amanuntit pe corina si crede-ma ca are o fofoloanca foarte curata si buna de orice iti trece prin cap. Deci, probabil cea cu rapan esti tu mai degraba. 2 3 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Iulie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 1, 2016 Am controlat-o eu destul de amanuntit pe corina si crede-ma ca are o fofoloanca foarte curata si buna de orice iti trece prin cap. Deci, probabil cea cu rapan esti tu mai degraba.Pizda mea si după ce m-a fut miroase a parfum , bine nu știți voi ce este ăla parfum ) Link spre comentariu
Membru Premium talibanu Reputație: 9675 Postat Iulie 1, 2016 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Partajează Postat Iulie 1, 2016 Pizda mea si după ce m-a fut miroase a parfum , bine nu știți voi ce este ăla parfum )Parfumul ca parfumul dar rapanul? )Si daca miroase a parfum, pot spune ca e chiar nasol, daca nu are mirosul si gustul ala specific de pizda, degeaba."M-a fut" zici...interesant si restul conjugarilor cum sunt? T-e fut, n-e futem, v-a futeti? 3 3 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Iulie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 1, 2016 Parfumul ca parfumul dar rapanul? )Si daca miroase a parfum, pot spune ca e chiar nasol, daca nu are mirosul si gustul ala specific de pizda, degeaba."M-a fut" zici...interesant si restul conjugarilor cum sunt? T-e fut, n-e futem, v-a futeti?Pai pun pariu ca ai floci la mataranca mai mari decât parul din cap;) Link spre comentariu
Membru Premium talibanu Reputație: 9675 Postat Iulie 2, 2016 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Partajează Postat Iulie 2, 2016 Pai pun pariu ca ai floci la mataranca mai mari decât parul din cap;)Pai, am cam chelit, deci e foarte posibil sa ai dreptate. Si daca as avea, cu ce influenteaza asta faptul ca esti analfabeta si dobitoaca?Se vede ca nu te duce capul sa sustii o discutie, cum nu mai stii ce sa zici, schimbi subiectul si incerci sa ataci, dar nu prea iti iese 3 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2016 Partajează Postat Iulie 2, 2016 Pai pun pariu ca ai floci la mataranca mai mari decât parul din cap;)Sa il pupi in pula ,zic ! 5 Link spre comentariu
Membru Premium talibanu Reputație: 9675 Postat Iulie 2, 2016 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Partajează Postat Iulie 2, 2016 Ia zi corinut, asa rau sunt la varsta mea?Floci la mataranga, sarac, nu am ce manca ) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2016 Partajează Postat Iulie 2, 2016 Ia zi corinut, asa rau sunt la varsta mea?Floci la mataranga, sarac, nu am ce manca )Nici la pula nu erai dat cu parfum scump 4 Link spre comentariu
Membru Premium talibanu Reputație: 9675 Postat Iulie 2, 2016 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Partajează Postat Iulie 2, 2016 Pai nu fata mea ca sunt sarac lipit, de unde bani de parfum, si daca as avea, crezi ca l-as da la pula?)) 1 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2016 Partajează Postat Iulie 2, 2016 Pai nu fata mea ca sunt sarac lipit, de unde bani de parfum, si daca as avea, crezi ca l-as da la pula?)) si mai ai si 56 de ani ...mie mi-ai zis ca ai 69 Scuze Roxy de off-topic 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum