Sari la conținut

roxana 0722208630

Postări Recomandate

• Oras:Bacau
  • Oras:Bacau

roxana - bomboana!

am tot schimbat pm-uri de ceva timp, iar aseara astrele s-au pozitionat favorabil pentru noi (sau macar pentru

mine).

eram intr-o pasa proasta, ceva probleme personale si totusi mi-am zis in gand: vorba aia...cica vino sa te scap de

stres! :))

sunat, programat, indrumat de la geam, vazut face to face!

apartament modern mobilat, cu AC in dotare! nu eram in apele mele, chitit pe sex, dar pana la urma s-a intamplat!

mi-am dorit o companie placuta si asta am avut!

roxana-pustoaica de 20-si ceva anisori, da, cea din poze, cu "tetierele" la purtator, vorbareata, glumeata,

inteligenta, naturala! am fumat, am baut racoritoare, ne-am balacit, ne-am giugiulit!

La corp nu este pe gustul meu, dar repet, nu eram chitit pe sex! dupa ceva tatonari, cheful a venit si nu am

regretat nicio secunda! sex oral neprotejat de nota 9, tente de deep, umed. oral eu-ei, ii place, te mangaie, te

trage de par (daca ai:)) ), se umezeste natural. normal protejat, eu peste ea, se vede ca ii place, contre, etc.

finalizat repede, umplut prezervativul ;)

-locatie 10

-aspect fata 9 corp 8, repet-dupa gusturile mele

-igiena 10

-oral 9, normal -prea scurt sa pot nota. sau....nota 3 pentru mine :)

-gfe 9,5 dar cu siguranta la urmatoarele intalniri va creste.

-anal - la o urmatoare intalnire, sa fiu si eu in "apele mele"

cadou 150 + ceva dulce, pentru o ora, o finalizare si ceva povestioare care m-au facut sa mai uit de probleme.

10q RR, sper sa ne revedem ca vara e lunga ;)

RECOMAND, in special celor care prefera fetele cu forme rubensiene dar si celor care vor calitate la un pret corect!

SPOR!

Mulțumesc mult pentru recenzie. Te mai aștept cu drag :*

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

Bagamias lindiku...nu moi am bulini di verdi Codule...nici pientru tini, nici pientru Temu ! Da las ca sie ancarca din nou bulinili...la fel ca coitili...ma rivansiez io ! :clap2

ia-ti d-alea rosii!:)) ca ai vazut deliapisii sau pisiiii ca nu stie cu tastele....ea mi-a dat! si eu mor de ciuda ca nu imi merge afacerea! mooor! :)

on topic: RR si eu te pup ;)

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

roxana - bomboana!

am tot schimbat pm-uri de ceva timp, iar aseara astrele s-au pozitionat favorabil pentru noi (sau macar pentru

mine).

eram intr-o pasa proasta, ceva probleme personale si totusi mi-am zis in gand: vorba aia...cica vino sa te scap de

stres! :))

sunat, programat, indrumat de la geam, vazut face to face!

apartament modern mobilat, cu AC in dotare! nu eram in apele mele, chitit pe sex, dar pana la urma s-a intamplat!

mi-am dorit o companie placuta si asta am avut!

roxana-pustoaica de 20-si ceva anisori, da, cea din poze, cu "tetierele" la purtator, vorbareata, glumeata,

inteligenta, naturala! am fumat, am baut racoritoare, ne-am balacit, ne-am giugiulit!

La corp nu este pe gustul meu, dar repet, nu eram chitit pe sex! dupa ceva tatonari, cheful a venit si nu am

regretat nicio secunda! sex oral neprotejat de nota 9, tente de deep, umed. oral eu-ei, ii place, te mangaie, te

trage de par (daca ai:)) ), se umezeste natural. normal protejat, eu peste ea, se vede ca ii place, contre, etc.

finalizat repede, umplut prezervativul ;)

-locatie 10

-aspect fata 9 corp 8, repet-dupa gusturile mele

-igiena 10

-oral 9, normal -prea scurt sa pot nota. sau....nota 3 pentru mine :)

-gfe 9,5 dar cu siguranta la urmatoarele intalniri va creste.

-anal - la o urmatoare intalnire, sa fiu si eu in "apele mele"

cadou 150 + ceva dulce, pentru o ora, o finalizare si ceva povestioare care m-au facut sa mai uit de probleme.

10q RR, sper sa ne revedem ca vara e lunga ;)

RECOMAND, in special celor care prefera fetele cu forme rubensiene dar si celor care vor calitate la un pret corect!

SPOR!

Câți bani ți-a dat pentru recenzia asta ??? =))))))

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe

Nici nu imi trebuie sa am haz ;) dar nici rapăn la pizda ca voi nu am ;)

Am controlat-o eu destul de amanuntit pe corina si crede-ma ca are o fofoloanca foarte curata si buna de orice iti trece prin cap. Deci, probabil cea cu rapan esti tu mai degraba.

• Like 2
  • Minus 3
Link spre comentariu

Am controlat-o eu destul de amanuntit pe corina si crede-ma ca are o fofoloanca foarte curata si buna de orice iti trece prin cap. Deci, probabil cea cu rapan esti tu mai degraba.

Pizda mea si după ce m-a fut miroase a parfum , bine nu știți voi ce este ăla parfum ;))

Link spre comentariu
  • Membru Premium

Pizda mea si după ce m-a fut miroase a parfum , bine nu știți voi ce este ăla parfum ;))

Parfumul ca parfumul dar rapanul? :))

Si daca miroase a parfum, pot spune ca e chiar nasol, daca nu are mirosul si gustul ala specific de pizda, degeaba.

"M-a fut" zici...interesant si restul conjugarilor cum sunt? T-e fut, n-e futem, v-a futeti?

• Like 3
  • Minus 3
Link spre comentariu

Parfumul ca parfumul dar rapanul? :))

Si daca miroase a parfum, pot spune ca e chiar nasol, daca nu are mirosul si gustul ala specific de pizda, degeaba.

"M-a fut" zici...interesant si restul conjugarilor cum sunt? T-e fut, n-e futem, v-a futeti?

Pai pun pariu ca ai floci la mataranca mai mari decât parul din cap;)
Link spre comentariu
  • Membru Premium

Pai pun pariu ca ai floci la mataranca mai mari decât parul din cap;)

Pai, am cam chelit, deci e foarte posibil sa ai dreptate.

Si daca as avea, cu ce influenteaza asta faptul ca esti analfabeta si dobitoaca?

Se vede ca nu te duce capul sa sustii o discutie, cum nu mai stii ce sa zici, schimbi subiectul si incerci sa ataci, dar nu prea iti iese :)

• Like 3
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Membru Premium

Pai nu fata mea ca sunt sarac lipit, de unde bani de parfum, si daca as avea, crezi ca l-as da la pula?

:)))

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu

Vizitator
Reputație: 0

Pai nu fata mea ca sunt sarac lipit, de unde bani de parfum, si daca as avea, crezi ca l-as da la pula?

:)))

=)) si mai ai si 56 de ani ...mie mi-ai zis ca ai 69 :(

Scuze Roxy de off-topic

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...