kritiquews Reputație: 167 Postat Septembrie 13, 2016 Oras:Antioquia, Medellin Oras:Antioquia, Medellin Partajează Postat Septembrie 13, 2016 as molfaii ceva... Link spre comentariu
discretul18 Reputație: 5415 Postat Septembrie 13, 2016 Oras:peste tot Oras:peste tot Partajează Postat Septembrie 13, 2016 las-o aici, nici sa nu indraznesti O las, nici nu indraznesc. Mi-e dor de tine .. numai că nu cred că voi mai revenii vreodată în BacăuEste alegerea ta unde activezi.Sincer, ii invidiez pe constanteni pt. ca au un oras frumos, mare, soare, plaja, tot ce vrei.Daca ar fi sa plec in alt oras, Constanta ar fi.Am multe amintiri frumoase din acest oras.Te pup si multa bafta iti doresc Roxi. 4 Link spre comentariu
kritiquews Reputație: 167 Postat Septembrie 13, 2016 Oras:Antioquia, Medellin Oras:Antioquia, Medellin Partajează Postat Septembrie 13, 2016 O las, nici nu indraznesc.Este alegerea ta unde activezi.Sincer, ii invidiez pe constanteni pt. ca au un oras frumos, mare, soare, plaja, tot ce vrei.Daca ar fi sa plec in alt oras, Constanta ar fi.Am multe amintiri frumoase din acest oras.Te pup si multa bafta iti doresc Roxi.un motiv bun sa vii in orasu asta ar fi pentru ati reaminti anumite amintiri...ca in rest...baga-ti pula-n el de oras... 2 3 Link spre comentariu
roxi roxana Reputație: 2968 Postat Septembrie 13, 2016 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2016 0722208630ȚâțeeeeeeMultu pentru poza Link spre comentariu
pussy_bandit Reputație: 58 Postat Septembrie 14, 2016 Oras:în tine Oras:în tine Partajează Postat Septembrie 14, 2016 E dimineata ... Sau ma rog , cel putin pentru mine ... O stare melancolica si ceva fum care tot imi intra in ochii , indiferent unde as muta afurisita asta de tigare . As vrea sa renunt la ele , mda nu pot ..... S-a dus si vara asta ... A durat fix 37 de secunde , a trecut prea repede . A fost o vara cu de toate . Am ras . Am plans . Am fost fericita . Am mai si injurat . Ca de' suntem oameni , nu putem fii tari ca fierul . Am intanlit "oameni " , am intanlit oameni in adevaratul sens al cuvantului . Oameni care m-au facut fericita , am intalit si oameni care sunt doar turisti prin vietile altor oameni .. Toti ii intanlim ... E liniste , asa cum mi-a placut mereu sa fie . Mereu am vrut sa fiu singura care face galagie , in casa mea , in viata mea, everywhere .Sunt bine , sunt fericita ca acum cateva luni am luat decizia de a veni la Constanta .. Aici e acasa... Am intanlit persoane care imi vor ramane dragi toata viata , am legat prietenii , am fost si dezamagita (ca na' padure fara uscaturii nu exista ). Dar nu regret nimic , nu regret nici un lucru care la moomentul potrivit m-a facut fericita ..Vreau sa va multumesc voua , ca mi-ati fost alaturi , apreciez enorm . Toamna asta probabil va fi ultima , ultima in care voi practica aceasta meserie .. Vreau sa va anunt pe aceasta cale ca din toamna aceasta ma gasiti : Tot aici la Constanta domnle' ca tare dragi imi mai suntenti . Va pup si va iubesc stii voi pe care eu nu pot sa-ti dau like , asa ca iti scriu :LIKE U... un trecator prin viata ta 1 Link spre comentariu
roxi roxana Reputație: 2968 Postat Septembrie 14, 2016 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2016 eu nu pot sa-ti dau like , asa ca iti scriu :LIKE U... un trecator prin viata ta Iti mulțumesc mult . Te pup si îți doresc tot binele din lume . Link spre comentariu
gentelemen Reputație: 0 Postat Septembrie 17, 2016 Partajează Postat Septembrie 17, 2016 deci esti blonda sau bruneta? Link spre comentariu
salvatoretotoriina Reputație: -116 Postat Septembrie 17, 2016 Oras:palermo Oras:palermo Partajează Postat Septembrie 17, 2016 deci o freci 1 3 Link spre comentariu
roxi roxana Reputație: 2968 Postat Septembrie 17, 2016 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2016 deci esti blonda sau bruneta?Deci sunt bruneta ! Link spre comentariu
dubiosul Reputație: 0 Postat Septembrie 20, 2016 Partajează Postat Septembrie 20, 2016 Astazi lucrezi? ... ieri mesageria si astazi se pare ca e la fel Link spre comentariu
roxi roxana Reputație: 2968 Postat Septembrie 20, 2016 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2016 Dragi Constanteni vreau să vă va anunț pe această cale ca am părăsit Constanța. Va mulțumesc frumos pentru tot..Sunteți extraordinari Sper sa ne revedem cu bine Va îmbrățișez cu drag 3 Link spre comentariu
pasha_man Reputație: 451 Postat Septembrie 20, 2016 Telefon: 0769999999 Oras:all Telefon: 0769999999 Oras:all Partajează Postat Septembrie 20, 2016 Dragi Constanteni vreau să vă va anunț pe această cale ca am părăsit Constanța.Va mulțumesc frumos pentru tot..Sunteți extraordinari Sper sa ne revedem cu bine Va îmbrățișez cu drag unde pleci? Link spre comentariu
roxi roxana Reputație: 2968 Postat Septembrie 20, 2016 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2016 unde pleci?Acum sunt în București ceva timp.. Link spre comentariu
corsar Reputație: -301 Postat Septembrie 21, 2016 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 21, 2016 Dragi Constanteni vreau să vă va anunț pe această cale ca am părăsit Constanța.Va mulțumesc frumos pentru tot..Sunteți extraordinari Sper sa ne revedem cu bine Va îmbrățișez cu drag Eeee,acum cand am venit eu pleci tu ?Ai promis ca ramai si toamna si iarna la noi .Sau te-a speriat furtuna ?Te duci la capitalisti sa te futa aia acolo ?Succes iti doresc si poate vii in vara iar pe la noi . 1 3 Link spre comentariu
kritiquews Reputație: 167 Postat Septembrie 21, 2016 Oras:Antioquia, Medellin Oras:Antioquia, Medellin Partajează Postat Septembrie 21, 2016 Dragi Constanteni vreau să vă va anunț pe această cale ca am părăsit Constanța.Va mulțumesc frumos pentru tot..Sunteți extraordinari Sper sa ne revedem cu bine Va îmbrățișez cu drag da ce-ai facut ma nene ma ? 1 3 Link spre comentariu
corsar Reputație: -301 Postat Septembrie 21, 2016 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 21, 2016 da ce-ai facut ma nene ma ? A fugit cand a vazut ca in Cta avem o mica Venetie.S-a dus la capitala sa faca polenizarea de toamna acolo .Cum draq sa mai fut si eu cur ca al ei ,cand ea il da in alta parte . Link spre comentariu
kritiquews Reputație: 167 Postat Septembrie 21, 2016 Oras:Antioquia, Medellin Oras:Antioquia, Medellin Partajează Postat Septembrie 21, 2016 A fugit cand a vazut ca in Cta avem o mica Venetie.S-a dus la capitala sa faca polenizarea de toamna acolo .Cum draq sa mai fut si eu cur ca al ei ,cand ea il da in alta parte .nu face ea multi pureci acolo... sper Link spre comentariu
roxi roxana Reputație: 2968 Postat Septembrie 21, 2016 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2016 nu face ea multi pureci acolo... sper))Raule . Acum te rogi să îmi meargă rău să mă întorc înapoi,ă? 2 Link spre comentariu
kritiquews Reputație: 167 Postat Septembrie 21, 2016 Oras:Antioquia, Medellin Oras:Antioquia, Medellin Partajează Postat Septembrie 21, 2016 ))Raule . Acum te rogi să îmi meargă rău să mă întorc înapoi,ă?nu doresc raul nimanui, doar binele meu daca intelegi Link spre comentariu
corsar Reputație: -301 Postat Septembrie 21, 2016 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 21, 2016 ))Raule . Acum te rogi să îmi meargă rău să mă întorc înapoi,ă?Nici nu sa tii ce bine-i la mare ,toamna .Sa te bata vantu-n poponet ,bajeti de treaba .Ce sa cauti tu la capitalisti ? 1 3 Link spre comentariu
roxi roxana Reputație: 2968 Postat Septembrie 21, 2016 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2016 Va astept pe aici 1 Link spre comentariu
corsar Reputație: -301 Postat Septembrie 22, 2016 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 22, 2016 Va astept pe aici Nuuuu,ca noi ne ratacim prin capitala . 1 3 Link spre comentariu
roxi roxana Reputație: 2968 Postat Septembrie 22, 2016 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2016 Nuuuu,ca noi ne ratacim prin capitala .Fac eu pe gps-ul Link spre comentariu
corsar Reputație: -301 Postat Septembrie 22, 2016 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 22, 2016 Fac eu pe gps-ul Daca pun poza ta cu bucutele alea bune de futut in ecranul gps`ului sigur ajung la destinatie .Acum ca ai plecat si iti faci clientela acolo ,nu putem veni sa-ti stricam piata .banuiesc ca ai acolo si preturi de capitala .Daca mai erai aici poate ne futeam si noi pe love ... .Noi suntem provinciali si suntem mai iubareti ,nu suntem crescuti in jungla capitalista . 1 3 Link spre comentariu
valens Reputație: -477 Postat Septembrie 25, 2016 Oras:Intre văi Oras:Intre văi Partajează Postat Septembrie 25, 2016 gata...te-ai dus la Bucuresti..?...cel mai mare sat cu blocuri din romaniaț? 1 4 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum