Sari la conținut

roxana 0722208630

Postări Recomandate

• Oras:Antioquia, Medellin
  • Oras:Antioquia, Medellin

sa-mi bag pula, sun cam acum o saptamana la numaru din anunt, raspunde o tipa, prima data nu recunosteam vocea, deodata i se schimba tonul, leit cu cel al lui roxi, zic mama ROXI ce faci, femeia a reactionat de parca eram nebun, zic hai ca ma duc si sa vezi futaiu dracu ce ii dau pentru ca nu-si aminteste cine sunt, in seara asta aterizez pe la shaica, baaaam deschide usa, pula alta tipa, zic plm o avea o colega, muiutz tatii, fata e draguta la muie, are ochii vezi, superbi, dar dezamagirea ca n-am gasit-o pe roxi m-a facut sa ma intorc si sa plec, desi nu-s genul, raman orice ar fii, caterinca pula mea sa vad ce iese, dar dezamagirea de data asta a fost prea dominanta, asa ca m-am retras in alta domnisoara si a fost PERFECT ! asa ca baieti daca sperati ca dati de roxi, lasati-o balta, desi nu stiu chiar sunt curios daca altcuiva i s-a mai parut ca timbrul vocal e al lui roxi...

• Like 3
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta

Sami bag lindicu...iara nu moi am bulinute...si vroiam sai dau lu Kritiq peintru ricenzie si informatiie ! Da las ka ma rievansiez io !!!

Acuma...Roxanica nui di vina dak ia o aruncat cartiela la tombiron si altisiniva o scotosit sa o gasiasca !!! Cie...nu suna credibila si varianta asta ???

:))))))))))))

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Acuma...Roxanica nui di vina dak ia o aruncat cartiela la tombiron si altisiniva o scotosit sa o gasiasca !!! Cie...nu suna credibila si varianta asta ???

:))))))))))))

Nisi io nu cried ca roxanica ie di vina ca poati altsinieva 'io aruncat' cartiela si nu o 'aruncato' ia cu manutili iei

:)))

• Like 1
Link spre comentariu

Prostule !!! :)

Măta ie profisoara la limbi. Di fiicari data ia rieuşieşte să ma aducă ân iextaz. Şi ari o tehnica aparti...kum imi simti tremurişu cai aproapi...imi apasa gaoaza ku vîrfu limbi. Cre cai plaşi sămi simta spasmili. Cie nu pria ânțileg io...dice di fiicari dată mă implora sa nu ma spal inaintie !!! Cre cai plaşi gustu di rahat !

Acuma ânțieleg io ka tu ku ia siemeni !

;)

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Undeva
  • Oras:Undeva

Prostule !!! :)

Măta ie profisoara la limbi. Di fiicari data ia rieuşieşte să ma aducă ân iextaz. Şi ari o tehnica aparti...kum imi simti tremurişu cai aproapi...imi apasa gaoaza ku vîrfu limbi. Cre cai plaşi sămi simta spasmili. Cie nu pria ânțileg io...dice di fiicari dată mă implora sa nu ma spal inaintie !!! Cre cai plaşi gustu di rahat !

Acuma ânțieleg io ka tu ku ia siemeni !

;)

Termina de supt, inghite ia o pauza ca vin sa ti l dau sa mi l smotocesti totusi. =)) SIFILISULE!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...