valentinoily Reputație: 84 Postat Februarie 6, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Partajează Postat Februarie 6, 2017 Baga ti ai cuie n sicriu lu ma ta! ) Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Februarie 6, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 6, 2017 Las ka tu iesti moi breaz...tuti baji pula an alu mata !!! Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Februarie 6, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 6, 2017 )))) Prostule...am moi putin di 100 akuma !!! Link spre comentariu
valentinoily Reputație: 84 Postat Februarie 6, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Partajează Postat Februarie 6, 2017 Sifilisule! Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Februarie 6, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 6, 2017 Prostule...dila tini moi am nivoie di vro 50 di postari...pi cari am io un filing ka li fak azi. Restu pin la.sfirsitu luni li fak fara tini. Dupa ceia...cind numi moi iesti util nisi ka hîrtii di sters la cur...ti las an prostia ta. Nai nimika di zis...un prost oi fost tata veata...iara asta nu sie schimba !!! Ce ie fatat din prostia curului...prost moare !!! Hai...zi !!! ))) 1 Link spre comentariu
valentinoily Reputație: 84 Postat Februarie 6, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Partajează Postat Februarie 6, 2017 Prostule...dila tini moi am nivoie di vro 50 di postari...pi cari am io un filing ka li fak azi. Restu pin la.sfirsitu luni li fak fara tini. Dupa ceia...cind numi moi iesti util nisi ka hîrtii di sters la cur...ti las an prostia ta. Nai nimika di zis...un prost oi fost tata veata...iara asta nu sie schimba !!! Ce ie fatat din prostia curului...prost moare !!! Hai...zi !!! )))Carpa de sters la cur ce esti! Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Februarie 6, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 6, 2017 Daaa...stai ink o leaka...sa viezi ciemi stierg anusu ku tini !!! 2 Link spre comentariu
Vizitator proxenet Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2017 Partajează Postat Februarie 6, 2017 http://68.media.tumblr.com/db3c14ecd725b6fb4b95e65fc1a9557a/tumblr_o5u8w4xnEy1rcrcdeo1_1280.jpg Link spre comentariu
luv696 Reputație: -288 Postat Februarie 7, 2017 Oras:CONSTANTA Oras:CONSTANTA Partajează Postat Februarie 7, 2017 Alo...alo...tovarăși! Link spre comentariu
careuaa Reputație: 0 Postat Februarie 8, 2017 Partajează Postat Februarie 8, 2017 alooo Link spre comentariu
rock10 Reputație: 601 Postat Februarie 9, 2017 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Februarie 9, 2017 Aceasta sunt eu Perfectaaaaaaa. Roxyyy te rog in timisoaraaaa ..esti superbaaa 😘😘😘 Link spre comentariu
comp76 Reputație: 53 Postat Februarie 17, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Februarie 17, 2017 Plecat de la 0736315876, sunat cateva tel, dau de nr 0760790933 70 nr 150 ora, o blonda si o bruneta, mi s a precizat ca blonda e ocupata, am aj in apartament dau de o fata nu prea pe gustul meu, bruneta si cu cosuri pe sani, adevarul ca solida, zic pas 1 Link spre comentariu
linares Reputație: 31 Postat Iunie 7, 2017 Partajează Postat Iunie 7, 2017 Fataaa...cind ajung si io la mare saptamina viitaori...trebe niaparat sa bem o cafieluta ! frate da nu mai scapam de paduchele asta poponar ..al dreaq jegos..se crede femeie curistu asta... Link spre comentariu
linares Reputație: 31 Postat Iunie 7, 2017 Partajează Postat Iunie 7, 2017 Prostule...dila tini moi am nivoie di vro 50 di postari...pi cari am io un filing ka li fak azi. Restu pin la.sfirsitu luni li fak fara tini. Dupa ceia...cind numi moi iesti util nisi ka hîrtii di sters la cur...ti las an prostia ta. Nai nimika di zis...un prost oi fost tata veata...iara asta nu sie schimba !!! Ce ie fatat din prostia curului...prost moare !!! Hai...zi !!! )))chiar imi este mila de tine poponarule cum cersesti tu postari..toata viata ta se invarte in jurul postarilor...este tare mai esti penibil..esti jalnic baiete...dar nu fi trist ca mai sunt si altii ca tine...lasa ca nu esti singurul avortat anal in santul comunal..stai linistit..te faci tu mare si le arati tu lor cine e seful..este poponiciule |? Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iunie 7, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 7, 2017 Sami suji tat lindicu !!! )))))))))) Sclavule cari nai timp sa postiezi pi Nimfomane dicit o data pi anotimp. Io is printesa, fak ci vria muskiu mieu tat timpu. Kear miera dor ti un prost ka tini sa sti. Nu anjurasem pi ciniva di mult. 1 3 Link spre comentariu
linares Reputație: 31 Postat Iunie 7, 2017 Partajează Postat Iunie 7, 2017 Sami suji tat lindicu !!! )))))))))) Sclavule cari nai timp sa postiezi pi Nimfomane dicit o data pi anotimp. Io is printesa, fak ci vria muskiu mieu tat timpu. Kear miera dor ti un prost ka tini sa sti. Nu anjurasem pi ciniva di mult.HAHAHA...ANALFABET MIC CU PATRU CLASE FACUTE IN OPT ANI...TU NICI SA INJURI NU STII.S-O FUT PE MAICUTZA TA IN VAGINUL ROSU IN TIMP CE TE AVORTA PE ANUS IN SANTUL COMUNAL CONCOMITENT CU MUIA PRIMITA DE LA TRACTORISTUL PRIMARIEI CARE SE SI PISHA LA MAMICA TA IN ESOFAG PT O MAI BUNA DIGESTIE GASTROINTESTINALA. ASTA ERA DOAR UN MIC EXEMPLU..ESTI COPIL MIC IN DOMENIU PICIULE..DU-TE SI SUGE PULA LUI TAC-TU DE KAKAT SI NU VB CU GURA PLINA DE EXCREMENTE..OK? Link spre comentariu
kritiquews Reputație: 167 Postat Iunie 7, 2017 Oras:Antioquia, Medellin Oras:Antioquia, Medellin Partajează Postat Iunie 7, 2017 HAHAHA...ANALFABET MIC CU PATRU CLASE FACUTE IN OPT ANI...practic e cam imposibil, daca vrei sa stii si de ce, iti explic.... 1 4 Link spre comentariu
linares Reputație: 31 Postat Iunie 7, 2017 Partajează Postat Iunie 7, 2017 practic e cam imposibil, daca vrei sa stii si de ce, iti explic....IA EXPLICA... Link spre comentariu
kritiquews Reputație: 167 Postat Iunie 7, 2017 Oras:Antioquia, Medellin Oras:Antioquia, Medellin Partajează Postat Iunie 7, 2017 dupa 3 repetentii, se pisa sistemul pe tine... 3 4 Link spre comentariu
Vizitator proxenet Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2017 Partajează Postat Iunie 8, 2017 0722208630 buna sunt alina am 21 ani te astept la mine pentru a petrece clipele de vis inpreuna Link spre comentariu
kritiquews Reputație: 167 Postat Iunie 8, 2017 Oras:Antioquia, Medellin Oras:Antioquia, Medellin Partajează Postat Iunie 8, 2017 oare unde o fii roxanica...sa se fii intamplat ce-a zis...ar fii ceva... 4 Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iunie 9, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 9, 2017 Pozili din anuntu dipi pajina cialanta nu ie Roxanica...ie ultima iei colega dila City. Doar numaru o ramas an Constanta. 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum