Sari la conținut

roxana 0722208630

Postări Recomandate

• Oras:Constanta

Prostule...dila tini moi am nivoie di vro 50 di postari...pi cari am io un filing ka li fak azi. Restu pin la.sfirsitu luni li fak fara tini. Dupa ceia...cind numi moi iesti util nisi ka hîrtii di sters la cur...ti las an prostia ta. Nai nimika di zis...un prost oi fost tata veata...iara asta nu sie schimba !!! Ce ie fatat din prostia curului...prost moare !!!

Hai...zi !!! :))))

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Undeva
  • Oras:Undeva

Prostule...dila tini moi am nivoie di vro 50 di postari...pi cari am io un filing ka li fak azi. Restu pin la.sfirsitu luni li fak fara tini. Dupa ceia...cind numi moi iesti util nisi ka hîrtii di sters la cur...ti las an prostia ta. Nai nimika di zis...un prost oi fost tata veata...iara asta nu sie schimba !!! Ce ie fatat din prostia curului...prost moare !!!

Carpa de sters la cur ce esti! =))

Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

Plecat de la 0736315876, sunat cateva tel, dau de nr 0760790933 70 nr 150 ora, o blonda si o bruneta, mi s a precizat ca blonda e ocupata, am aj in apartament dau de o fata nu prea pe gustul meu, bruneta si cu cosuri pe sani, adevarul ca solida, zic pas

• Like 1
Link spre comentariu

chiar imi este mila de tine poponarule cum cersesti tu postari..toata viata ta se invarte in jurul postarilor...este tare mai esti penibil..esti jalnic baiete...dar nu fi trist ca mai sunt si altii ca tine...lasa ca nu esti singurul avortat anal in santul comunal..stai linistit..te faci tu mare si le arati tu lor cine e seful..este poponiciule |?

Link spre comentariu

Sami suji tat lindicu !!! :)))))))))))

Sclavule cari nai timp sa postiezi pi Nimfomane dicit o data pi anotimp. Io is printesa, fak ci vria muskiu mieu tat timpu.

Kear miera dor ti un prost ka tini sa sti. Nu anjurasem pi ciniva di mult.

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu

Sami suji tat lindicu !!! :)))))))))))

Sclavule cari nai timp sa postiezi pi Nimfomane dicit o data pi anotimp. Io is printesa, fak ci vria muskiu mieu tat timpu.

Kear miera dor ti un prost ka tini sa sti. Nu anjurasem pi ciniva di mult.

HAHAHA...ANALFABET MIC CU PATRU CLASE  FACUTE IN OPT ANI...TU NICI SA INJURI NU STII.

S-O FUT PE MAICUTZA TA IN VAGINUL ROSU IN TIMP CE TE AVORTA PE ANUS IN SANTUL COMUNAL CONCOMITENT CU MUIA PRIMITA DE LA TRACTORISTUL PRIMARIEI CARE SE SI PISHA LA MAMICA TA IN ESOFAG PT O MAI BUNA DIGESTIE GASTROINTESTINALA.

ASTA ERA DOAR UN MIC EXEMPLU..ESTI COPIL MIC IN DOMENIU PICIULE..DU-TE SI SUGE PULA LUI TAC-TU DE KAKAT SI NU VB CU GURA PLINA DE EXCREMENTE..OK?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...