Sari la conținut

roxana 0722208630

Postări Recomandate

• Oras:Constanta

Am vizitat o...e doar un fel de a spune.

Totul a fost perfect pana am ajuns la locație, in Tomis 3, prin spate la Integra: promptitudine, amabilitate, explicații corecte.

In locație, însă, nu am găsit tocmai ceea ce îmi doream sau ce ma încantasem din poze.

Mea culpa...de gustibus..

Altfel..apartamentul foarte curat, aerisit, plăcut mirositor.

In mod firesc poate, a rămas fără zâmbet in discurs când m am scuzat si m am retras.

PS : colega titularei topicului e..nu e chiar deloc pe gustul meu..altfel aparent exigent, uneori..

Spor la calitate si prețuri corecte !!!

• Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Bacau

Am vizitat o...e doar un fel de a spune.

Totul a fost perfect pana am ajuns la locație, in Tomis 3, prin spate la Integra: promptitudine, amabilitate, explicații corecte.

In locație, însă, nu am găsit tocmai ceea ce îmi doream sau ce ma încantasem din poze.

Mea culpa...de gustibus..

Altfel..apartamentul foarte curat, aerisit, plăcut mirositor.

In mod firesc poate, a rămas fără zâmbet in discurs când m am scuzat si m am retras.

PS : colega titularei topicului e..nu e chiar deloc pe gustul meu..altfel aparent exigent, uneori..

Spor la calitate si prețuri corecte !!!

Iti mulțumesc , nu m-am supărat , gusturile nu se discuta . Iti doresc numai bine si fetițe pe gustul tau , zi faina sa ai !

• Like 3
Link spre comentariu
Vizitator emren
Reputație: 0

Iti mulțumesc , nu m-am supărat , gusturile nu se discuta . Iti doresc numai bine si fetițe pe gustul tau , zi faina sa ai !

disponibila diseara?

Link spre comentariu

Raspuns coriect !!!

Asa abordiaza o iexcorta adivarata un repros visAvis di remarcili unui client cari din vari motivi nui pi felii ku ia !!! Nul anjuri...nui spui cai prost, ka o ari mica si nu i sie scoala...ca ari floci...si moi stu io ci aberati invoka zdrentili.

Bravo Roxanica...ielegant din partia ta !!!

• Like 1
  • Minus 7
Link spre comentariu
Vizitator emren
Reputație: 0

Si dupa ce am studiat tot forumul ... am ajuns sa ma opresc la Roxana .

Sun la telefon de 3 ori si raspunde ,o voce placuta imi da detalii despre servicii.

Am ajuns la destinatie fara cuvinte am optat o finalizare cu anal protejat fara cuvinte absolut totul ,am inceput cu blow job extrem de fine facut si totul a fost fara graba sa se uite la telefon sau etc din potriva eu eram ala mai grabit :) ,si am ajus la o finalizare anala protejat pentru prima oara in viata mea.

De revenit 10000% 

Note 10 pe linie!

• Like 6
Link spre comentariu

Si dupa ce am studiat tot forumul ... am ajuns sa ma opresc la Roxana .

Sun la telefon de 3 ori si raspunde ,o voce placuta imi da detalii despre servicii.

Am ajuns la destinatie fara cuvinte am optat o finalizare cu anal protejat fara cuvinte absolut totul ,am inceput cu blow job extrem de fine facut si totul a fost fara graba sa se uite la telefon sau etc din potriva eu eram ala mai grabit :) ,si am ajus la o finalizare anala protejat pentru prima oara in viata mea.

De revenit 10000%

Note 10 pe linie!

Iti mulțumesc în primul rând pentru intanlire . Mulțumesc și pentru recenzie , mă bucur că te-ai simțit bine în compania mea , te mai aștept cu drag si alta data :*

• Like 1
Link spre comentariu

E dimineata ... Sau ma rog , cel putin pentru mine ... O stare melancolica si ceva fum care tot imi intra in  ochii , indiferent unde as muta afurisita asta de tigare . As vrea sa renunt la ele , mda nu pot ..... 

S-a dus si vara asta ... A durat fix 37 de secunde , a trecut prea repede . A fost o vara cu de toate . Am ras . Am plans . Am fost fericita . Am mai si injurat . Ca de' suntem oameni , nu putem fii tari ca fierul . Am intanlit "oameni " , am intanlit oameni in adevaratul sens al cuvantului . Oameni care m-au facut fericita ,  am intalit si oameni care sunt doar turisti prin vietile altor oameni .. Toti ii intanlim ... E liniste , asa cum mi-a placut mereu sa fie . Mereu am vrut sa fiu singura care face galagie , in casa mea , in viata mea,  everywhere :).

Sunt bine , sunt fericita ca acum cateva luni am luat decizia de a veni la Constanta .. Aici e acasa... Am intanlit persoane care imi vor ramane dragi toata viata ,  am legat prietenii , am fost si dezamagita (ca na' padure fara uscaturii nu exista ). Dar nu regret nimic , nu regret nici un lucru care la moomentul potrivit m-a facut fericita ..

Vreau sa va multumesc voua , ca mi-ati fost alaturi , apreciez enorm . 

Toamna asta probabil va fi ultima , ultima in care voi practica aceasta meserie .. 

Vreau sa va anunt pe aceasta cale ca din toamna aceasta ma gasiti : 

Tot aici la Constanta domnle' ca tare dragi imi mai suntenti . 

Va pup si va iubesc stii voi pe care ;)

• Like 10
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...