el diablo Reputație: -408 Postat August 10, 2016 Oras:In mintea ta Oras:In mintea ta Partajează Postat August 10, 2016 ce țâțe are roxana nu le-am văzut pe plaje că le recunoșteam 3 2 Link spre comentariu
pussy_bandit Reputație: 58 Postat August 10, 2016 Oras:în tine Oras:în tine Partajează Postat August 10, 2016 Ce departe ai ajuns Roxi.. stiam eu ca ai sa reusesti... 1 Link spre comentariu
roxi roxana Reputație: 2968 Postat August 18, 2016 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Partajează Postat August 18, 2016 Disponibilă 6 Link spre comentariu
groggy Reputație: 4 Postat August 18, 2016 Partajează Postat August 18, 2016 Cand mai vii in Bucuresti? Link spre comentariu
kritiquews Reputație: 167 Postat August 18, 2016 Oras:Antioquia, Medellin Oras:Antioquia, Medellin Partajează Postat August 18, 2016 sper sa ramana aici, sa ne incante cu abilitatile pe care le are 1 2 Link spre comentariu
thomson99 Reputație: 82 Postat August 30, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 30, 2016 Am vizitat o...e doar un fel de a spune.Totul a fost perfect pana am ajuns la locație, in Tomis 3, prin spate la Integra: promptitudine, amabilitate, explicații corecte.In locație, însă, nu am găsit tocmai ceea ce îmi doream sau ce ma încantasem din poze.Mea culpa...de gustibus..Altfel..apartamentul foarte curat, aerisit, plăcut mirositor.In mod firesc poate, a rămas fără zâmbet in discurs când m am scuzat si m am retras. PS : colega titularei topicului e..nu e chiar deloc pe gustul meu..altfel aparent exigent, uneori..Spor la calitate si prețuri corecte !!! 5 Link spre comentariu
roxi roxana Reputație: 2968 Postat August 31, 2016 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Partajează Postat August 31, 2016 Am vizitat o...e doar un fel de a spune.Totul a fost perfect pana am ajuns la locație, in Tomis 3, prin spate la Integra: promptitudine, amabilitate, explicații corecte.In locație, însă, nu am găsit tocmai ceea ce îmi doream sau ce ma încantasem din poze.Mea culpa...de gustibus..Altfel..apartamentul foarte curat, aerisit, plăcut mirositor.In mod firesc poate, a rămas fără zâmbet in discurs când m am scuzat si m am retras. PS : colega titularei topicului e..nu e chiar deloc pe gustul meu..altfel aparent exigent, uneori..Spor la calitate si prețuri corecte !!!Iti mulțumesc , nu m-am supărat , gusturile nu se discuta . Iti doresc numai bine si fetițe pe gustul tau , zi faina sa ai ! 3 Link spre comentariu
Vizitator emren Reputație: 0 Postat August 31, 2016 Partajează Postat August 31, 2016 Iti mulțumesc , nu m-am supărat , gusturile nu se discuta . Iti doresc numai bine si fetițe pe gustul tau , zi faina sa ai !disponibila diseara? Link spre comentariu
Vizitator emren Reputație: 0 Postat August 31, 2016 Partajează Postat August 31, 2016 disponibila diseara?Sarut mana imi poti oferii mai multe detalii daca se poate? Link spre comentariu
roxi roxana Reputație: 2968 Postat August 31, 2016 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Partajează Postat August 31, 2016 Sarut mana imi poti oferii mai multe detalii daca se poate?Da , sunt disponibila . Pentru mai multe detalii apelează cu încredere numărul meu de telefon. Kiss Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 31, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 31, 2016 Iti mulțumesc , nu m-am supărat , gusturile nu se discuta . Iti doresc numai bine si fetițe pe gustul tau , zi faina sa ai !Raspuns coriect !!! Asa abordiaza o iexcorta adivarata un repros visAvis di remarcili unui client cari din vari motivi nui pi felii ku ia !!! Nul anjuri...nui spui cai prost, ka o ari mica si nu i sie scoala...ca ari floci...si moi stu io ci aberati invoka zdrentili. Bravo Roxanica...ielegant din partia ta !!! 1 7 Link spre comentariu
Vizitator emren Reputație: 0 Postat August 31, 2016 Partajează Postat August 31, 2016 Si dupa ce am studiat tot forumul ... am ajuns sa ma opresc la Roxana .Sun la telefon de 3 ori si raspunde ,o voce placuta imi da detalii despre servicii.Am ajuns la destinatie fara cuvinte am optat o finalizare cu anal protejat fara cuvinte absolut totul ,am inceput cu blow job extrem de fine facut si totul a fost fara graba sa se uite la telefon sau etc din potriva eu eram ala mai grabit ,si am ajus la o finalizare anala protejat pentru prima oara in viata mea.De revenit 10000% Note 10 pe linie! 6 Link spre comentariu
roxi roxana Reputație: 2968 Postat August 31, 2016 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Partajează Postat August 31, 2016 Si dupa ce am studiat tot forumul ... am ajuns sa ma opresc la Roxana .Sun la telefon de 3 ori si raspunde ,o voce placuta imi da detalii despre servicii.Am ajuns la destinatie fara cuvinte am optat o finalizare cu anal protejat fara cuvinte absolut totul ,am inceput cu blow job extrem de fine facut si totul a fost fara graba sa se uite la telefon sau etc din potriva eu eram ala mai grabit ,si am ajus la o finalizare anala protejat pentru prima oara in viata mea.De revenit 10000% Note 10 pe linie!Iti mulțumesc în primul rând pentru intanlire . Mulțumesc și pentru recenzie , mă bucur că te-ai simțit bine în compania mea , te mai aștept cu drag si alta data 1 Link spre comentariu
Vizitator emren Reputație: 0 Postat August 31, 2016 Partajează Postat August 31, 2016 Promit data viitoare o ora in compania ta ,dar sa fie un normal 1 Link spre comentariu
roxi roxana Reputație: 2968 Postat Septembrie 3, 2016 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2016 Bună dimineața ! 7 Link spre comentariu
roxi roxana Reputație: 2968 Postat Septembrie 10, 2016 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2016 E dimineata ... Sau ma rog , cel putin pentru mine ... O stare melancolica si ceva fum care tot imi intra in ochii , indiferent unde as muta afurisita asta de tigare . As vrea sa renunt la ele , mda nu pot ..... S-a dus si vara asta ... A durat fix 37 de secunde , a trecut prea repede . A fost o vara cu de toate . Am ras . Am plans . Am fost fericita . Am mai si injurat . Ca de' suntem oameni , nu putem fii tari ca fierul . Am intanlit "oameni " , am intanlit oameni in adevaratul sens al cuvantului . Oameni care m-au facut fericita , am intalit si oameni care sunt doar turisti prin vietile altor oameni .. Toti ii intanlim ... E liniste , asa cum mi-a placut mereu sa fie . Mereu am vrut sa fiu singura care face galagie , in casa mea , in viata mea, everywhere .Sunt bine , sunt fericita ca acum cateva luni am luat decizia de a veni la Constanta .. Aici e acasa... Am intanlit persoane care imi vor ramane dragi toata viata , am legat prietenii , am fost si dezamagita (ca na' padure fara uscaturii nu exista ). Dar nu regret nimic , nu regret nici un lucru care la moomentul potrivit m-a facut fericita ..Vreau sa va multumesc voua , ca mi-ati fost alaturi , apreciez enorm . Toamna asta probabil va fi ultima , ultima in care voi practica aceasta meserie .. Vreau sa va anunt pe aceasta cale ca din toamna aceasta ma gasiti : Tot aici la Constanta domnle' ca tare dragi imi mai suntenti . Va pup si va iubesc stii voi pe care 10 Link spre comentariu
alsahia Reputație: 2731 Postat Septembrie 10, 2016 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Partajează Postat Septembrie 10, 2016 ne-ai facut muciN-am inteles nimicTE LASI?SAU RAMAI IN CTA?si uiti de moldoveni Link spre comentariu
roxi roxana Reputație: 2968 Postat Septembrie 10, 2016 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2016 ne-ai facut muciN-am inteles nimicTE LASI?SAU RAMAI IN CTA?si uiti de moldoveniRămân în Cta până mă las 1 Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Septembrie 10, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 10, 2016 Fataaa...mai ka moi facut sa pling !!! Ciei ku sientimientalismi dastia ? Tu iesti strong...cie lindiku mieu ?! 1 7 Link spre comentariu
roxi roxana Reputație: 2968 Postat Septembrie 10, 2016 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2016 Fataaa...mai ka moi facut sa pling !!! Ciei ku sientimientalismi dastia ? Tu iesti strong...cie lindiku mieu ?! 😠Eram si eu sentimentalista . Ti pup 1 Link spre comentariu
discretul18 Reputație: 5415 Postat Septembrie 10, 2016 Oras:peste tot Oras:peste tot Partajează Postat Septembrie 10, 2016 Rămân în Cta până mă las Treci acas' ca nu-s' ce-ti fac 4 Link spre comentariu
kritiquews Reputație: 167 Postat Septembrie 10, 2016 Oras:Antioquia, Medellin Oras:Antioquia, Medellin Partajează Postat Septembrie 10, 2016 las-o aici, nici sa nu indraznesti 1 2 Link spre comentariu
roxi roxana Reputație: 2968 Postat Septembrie 11, 2016 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2016 Treci acas' ca nu-s' ce-ti fac Mi-e dor de tine .. numai că nu cred că voi mai revenii vreodată în Bacău 4 Link spre comentariu
Vizitator cenzurat Reputație: 0 Postat Septembrie 13, 2016 Partajează Postat Septembrie 13, 2016 0722208630 2 3 Link spre comentariu
Membru Premium talibanu Reputație: 9677 Postat Septembrie 13, 2016 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Partajează Postat Septembrie 13, 2016 Țâțeeeeeee 2 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum