Sari la conținut

Travestita liza sexy jucausa si perversa

Postări Recomandate

• Oras:Arad
Postat

Recomand cu toată încrederea, este superbă te face sa gemi de plăcere, am fost la ea de 2 ori și o sa ma mai duc, acum 8 zile m a futut hard și în toate pozițiile, nu îmi închipuiam ca poată sa futa asa de mult și bine. PS. Tura viitoare vreau să-mi pui cătușele și sa faci ce-ți dorești cu mine.. Pupici!.... Blondu...

te mai astept si alta data blondule sa ne facem de cap 😘
Postat

Buna,

Ai jucarii? Se poate in timp ce ma inveti sa te sug sa ma joc cu un dildo in funduletzul tau?

Multumesc!

Nu-mi place plasticul iubire,😂😂😂😂😂
  • Like 1
Vizitator vennomm
Reputație: 0
Postat

Am fost la mai mulți trans aici în Ro. Cu Lizy mi-a plăcut de departe cel mai mult, chiar dacă e travestit e foarte feminina și am vrut sa o vad complet dezbrăcata. E un caracter foarte fain. La prestație servicii nota maxima la tot. M-a făcut sa ma simt excelent. Este dotata potrivit cât sa te duca pe culmile plăcerii. Nu ezitați sa mergeți nu va va părea rău garantez, creează dependenta🙂. Am fost de doua ori pana acum, m-a futut foarte bineðŸ˜sper sa mai ajung. Pupici Lizy 😘

Postat

Am fost la mai mulți trans aici în Ro. Cu Lizy mi-a plăcut de departe cel mai mult, chiar dacă e travestit e foarte feminina și am vrut sa o vad complet dezbrăcata. E un caracter foarte fain. La prestație servicii nota maxima la tot. M-a făcut sa ma simt excelent. Este dotata potrivit cât sa te duca pe culmile plăcerii. Nu ezitați sa mergeți nu va va părea rău garantez, creează dependenta🙂. Am fost de doua ori pana acum, m-a futut foarte bineðŸ˜sper sa mai ajung. Pupici Lizy 😘

Multumesc frumos pentru vizita si sper sa ne revedem curand pupici 🤗ðŸ˜ðŸ˜˜

Postat

Am fost zilele trecute la Liza.nota 10 cea mai buna dintre tate ,stie sa te fute bine ,stie sa fie fututa si cu looku ala ce vrei mai mult?

Postat

Am fost zilele trecute la Liza.nota 10 cea mai buna dintre tate ,stie sa te fute bine ,stie sa fie fututa si cu looku ala ce vrei mai mult?

Postat
Acum 13 ore, jokoker a spus:

Multumesc frumos  de vizita te mai astept  si alta data 😘😘

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat
Acum 4 ore, elizabeth69 a spus:

Nici un gand pentru Bucuresti

Nimic nu este pentru totdeauna in aceasta lume...

• Oras:ARAD
Postat

Buna dragilor, din pacate mi-am pierdut vechiul cont   de pe  acest site  de acum incolo  acesta va fi noul meu  cont .

Disponibila  in Arad  0787506509  daca doriti detalii rog  contactatima 😊

Postat
Acum 2 ore, maradonaa a spus:

buna draga,maine 27,05 lucrezi?poop

Da voi lucra insa  mai dupa masa😘

Postat
La 27.05.2021 la 0:05, Liza12 a spus:

Da voi lucra insa  mai dupa masa😘

Buna Liza!
Ai putea sa scrii o lista de servicii și prețuri? Am tot căutat prin topic și nu am găsit nimic prea multe detalii.
Mulțumesc :) !

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...