elizabeth69 Reputație: 234 Postat Februarie 4, 2018 Oras:Arad Oras:Arad Postat Februarie 4, 2018 Poze noi 4
elizabeth69 Reputație: 234 Postat Februarie 5, 2018 Oras:Arad Oras:Arad Postat Februarie 5, 2018 😘 4
loverxx Reputație: 20 Postat Februarie 5, 2018 Postat Februarie 5, 2018 Ești tare frumușică tu așa... :)
razvanno1978 Reputație: 8 Postat Februarie 5, 2018 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Februarie 5, 2018 Pe la bucuresti vii? Te asteptam
elizabeth69 Reputație: 234 Postat Februarie 5, 2018 Oras:Arad Oras:Arad Postat Februarie 5, 2018 Pe la bucuresti vii? Te asteptamDin pacate nu
mortimer123 Reputație: 933 Postat Februarie 10, 2018 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Februarie 10, 2018 Pe la timisoara?
elizabeth69 Reputație: 234 Postat Februarie 12, 2018 Oras:Arad Oras:Arad Postat Februarie 12, 2018 Pe la timisoara?Cand am fost la timisoara, o vreme destul de lunga nu m-ai cautat.Infine...nu e stres in 45 de minute ajungi la arad fara nici un stres.
userul9999 Reputație: 0 Postat Februarie 16, 2018 Postat Februarie 16, 2018 te pup.sper sa mai ajungi si pe la brasov :atm
daniellexxx Reputație: 2 Postat Februarie 17, 2018 Postat Februarie 17, 2018 halta piesa mancati-as gura
elizabeth69 Reputație: 234 Postat Februarie 25, 2018 Oras:Arad Oras:Arad Postat Februarie 25, 2018 😘 3
cecil95501 Reputație: 32 Postat Februarie 26, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 26, 2018 Bestiala , vino si pe la Constanta 1
ghenhosu Reputație: 0 Postat Martie 2, 2018 Oras:Hasibe Oras:Hasibe Postat Martie 2, 2018 nota 10 pentru cum arati,intr-adevar ceva deosebit cand am drum la Arad te caut
petre441 Reputație: 513 Postat Martie 2, 2018 Postat Martie 2, 2018 nota 10 pentru cum arati,intr-adevar ceva deosebit cand am drum la Arad te cautedy cand ajungi tu la Arad ? cu degetul pe harta e usor
ghenhosu Reputație: 0 Postat Martie 3, 2018 Oras:Hasibe Oras:Hasibe Postat Martie 3, 2018 comenteaza la altii nu la mine intreci masura am avzut ca te certi cu toti pe aici si ai inchipuiri,grav
ady_x Reputație: 7 Postat Martie 3, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 3, 2018 Hai si la Bucuresti !
creative89 Reputație: 26 Postat Martie 8, 2018 Postat Martie 8, 2018 Ceau Eli, as vrea sa vin la tine pt o partida si sa incerc si partea pasiva.M ar interesa dotarea ta(cm) daca se poate
elizabeth69 Reputație: 234 Postat Martie 8, 2018 Oras:Arad Oras:Arad Postat Martie 8, 2018 Ceau Eli, as vrea sa vin la tine pt o partida si sa incerc si partea pasiva.M ar interesa dotarea ta(cm) daca se poateCeau dragule, este in jur de 16 17 cm grosime medie
creative89 Reputație: 26 Postat Martie 8, 2018 Postat Martie 8, 2018 Buna,tin sa precizez ca ii prima mea recenzie pe acest forum, si o fac pentru ca merita! Sun, stabilesc ca ajung intr-o ora, eu fiind din Tm.Sun la interfon, etaj 4,cand intru raman fara cuvinte! Blonda, inalta,slim,cur de invidiat! Cu mult peste ce ii in poze! Fac un dus, baia foarte curata,apartamentul la fel! Ne punem in pat, ma atinge sezual, deja s-a intarit ciocanelul, pune gumele si trece la un 69 cu o vizualizare superba spre motanul ei de 17 cm.Mi a facut un annilingus,eu stand pe burta dupa care ma da cu lubrifiant si simt cum intra motanul ei destul de grosut.mi-a dat putin hard, dupa care s-a terminat si am trecut eu pe partea activa, ea stand capra, ce sa mai zic are niste contre in ea, de m-a executat imediat. Facem o pauza de tigara, dupa care imi face un masaj de relaxare cu annilingus, trecand la al doilea numar eu fiind doar activ. Nu prea mai am cuvinte ca si acuma imi tremura piciorul pe ambreiaj!😂 bravo Liza de la mine ai 10 pe linie!!! 1
elizabeth69 Reputație: 234 Postat Martie 8, 2018 Oras:Arad Oras:Arad Postat Martie 8, 2018 Buna,tin sa precizez ca ii prima mea recenzie pe acest forum, si o fac pentru ca merita! Sun, stabilesc ca ajung intr-o ora, eu fiind din Tm.Sun la interfon, etaj 4,cand intru raman fara cuvinte! Blonda, inalta,slim,cur de invidiat! Cu mult peste ce ii in poze! Fac un dus, baia foarte curata,apartamentul la fel! Ne punem in pat, ma atinge sezual, deja s-a intarit ciocanelul, pune gumele si trece la un 69 cu o vizualizare superba spre motanul ei de 17 cm.Mi a facut un annilingus,eu stand pe burta dupa care ma da cu lubrifiant si simt cum intra motanul ei destul de grosut.mi-a dat putin hard, dupa care s-a terminat si am trecut eu pe partea activa, ea stand capra, ce sa mai zic are niste contre in ea, de m-a executat imediat. Facem o pauza de tigara, dupa care imi face un masaj de relaxare cu annilingus, trecand la al doilea numar eu fiind doar activ. Nu prea mai am cuvinte ca si acuma imi tremura piciorul pe ambreiaj!😂 bravo Liza de la mine ai 10 pe linie!!!Ma bucur ca te-ai simtit bine in compania mea multumesc pentru apreciere si pentru recenzie ,te astept si alta data ne sa smotocim motanii 😆 pupici
ugermulga Reputație: 0 Postat Martie 8, 2018 Oras:горький Oras:горький Postat Martie 8, 2018 После двух дней нервозности я решил, что мне нужно увидеть ееЯ был с ней раньше, и она действительно замечательная цыпочка.Вызов, сделанное программирование, задерживается из-за трафика в 17 часов, но это не проблемаЯ добрался до нее, снова позвонил мне и нервно, подошел ко мне и начал целовать меня, чтобы помочь мне раздеться, когда я разговаривал по телефону.Он быстро побежал к душе, как в прошлый раз, чистые полотенца, я пошел в комнату, поцеловал, трахал, взял Джонни в рот, сделал устное, как вы хотели, вы сказали ему, что вам нравитсяЯ также пробовал бездонную, чистую и очень чистую, затем перевернул ее на колени перед собой, поставил на колени и перешел.Он движется хорошо, это не та часть турбоЗаконченный в уколах, высвободил все стрессК сожалению, прогресс сегодняшних событий не позволил мне остаться в ее компании, но в следующий раз нет выходаДля меня это больше, чем эскорт, она идеальная любовница, как сказал кто-то другойВ заметках я могу дать только 10 на линии, я чувствовал себя лучше с ней, чем с любым другим эскотом. Я был связан с тем, что, похоже, это с удовольствием.Лиза сладка, и я скоро приеду к вам.
petre441 Reputație: 513 Postat Martie 8, 2018 Postat Martie 8, 2018 После двух дней нервозности я решил, что мне нужно увидеть ееЯ был с ней раньше, и она действительно замечательная цыпочка.Вызов, сделанное программирование, задерживается из-за трафика в 17 часов, но это не проблемаЯ добрался до нее, снова позвонил мне и нервно, подошел ко мне и начал целовать меня, чтобы помочь мне раздеться, когда я разговаривал по телефону.Он быстро побежал к душе, как в прошлый раз, чистые полотенца, я пошел в комнату, поцеловал, трахал, взял Джонни в рот, сделал устное, как вы хотели, вы сказали ему, что вам нравитсяЯ также пробовал бездонную, чистую и очень чистую, затем перевернул ее на колени перед собой, поставил на колени и перешел.Он движется хорошо, это не та часть турбоЗаконченный в уколах, высвободил все стрессК сожалению, прогресс сегодняшних событий не позволил мне остаться в ее компании, но в следующий раз нет выходаДля меня это больше, чем эскорт, она идеальная любовница, как сказал кто-то другойВ заметках я могу дать только 10 на линии, я чувствовал себя лучше с ней, чем с любым другим эскотом. Я был связан с тем, что, похоже, это с удовольствием.Лиза сладка, и я скоро приеду к вам.edy esti senzational....ai trecut pe rusa :laugh2 :laugh2 :laugh2
ugermulga Reputație: 0 Postat Martie 8, 2018 Oras:горький Oras:горький Postat Martie 8, 2018 сосать его из обычного брата, который сделал тебя мамой
petre441 Reputație: 513 Postat Martie 8, 2018 Postat Martie 8, 2018 сосать его из обычного брата, который сделал тебя мамойreport se poate face si la injuraturile in rusa....
elizabeth69 Reputație: 234 Postat Martie 9, 2018 Oras:Arad Oras:Arad Postat Martie 9, 2018 report se poate face si la injuraturile in rusa....Din cate am inteles nu este vorba despre injuraturi ,am dat pe translate e o recenzie in rusa.
petre441 Reputație: 513 Postat Martie 9, 2018 Postat Martie 9, 2018 Din cate am inteles nu este vorba despre injuraturi ,am dat pe translate e o recenzie in rusa.prima e o recenzie copiata,iar a doua este injuratura....oricum este tot edy
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum