elizabeth69 Reputație: 234 Postat Mai 6, 2019 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Mai 6, 2019 Hai la Cluj superb! tine-te bine ca venim Link spre comentariu
theking123456 Reputație: 5 Postat Mai 6, 2019 Partajează Postat Mai 6, 2019 Da, chiar poti veni la cluj Link spre comentariu
terente94 Reputație: 1 Postat Mai 6, 2019 Partajează Postat Mai 6, 2019 Maine lucrezi ? Link spre comentariu
elizabeth69 Reputație: 234 Postat Mai 6, 2019 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Mai 6, 2019 Maine lucrezi ?La ora asta nu maine mai spre seara Link spre comentariu
elizabeth69 Reputație: 234 Postat Mai 15, 2019 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Mai 15, 2019 1 Link spre comentariu
plm9012 Reputație: 0 Postat Mai 16, 2019 Partajează Postat Mai 16, 2019 esti in buc? Link spre comentariu
bibubibu69 Reputație: 2 Postat Mai 18, 2019 Oras:harghita Oras:harghita Partajează Postat Mai 18, 2019 Areti superb, ești super feminina și hai odată la Cluj ca e loc bun! Link spre comentariu
elizabeth69 Reputație: 234 Postat Mai 18, 2019 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Mai 18, 2019 Areti superb, ești super feminina și hai odată la Cluj ca e loc bun!Multumesc 😘 Link spre comentariu
alinano Reputație: 1 Postat Mai 21, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 21, 2019 Esti in bucuresti? Link spre comentariu
yanko10 Reputație: 2 Postat Mai 21, 2019 Partajează Postat Mai 21, 2019 Buna.Tocmai am fost si eu la Liza.Vreau sa spun ca aceasta persoana merita doar note de 10,chiar mai mult.Este superba din toate punctele de vedere.Cu siguranta o voi mai vizita. 1 Link spre comentariu
elizabeth69 Reputație: 234 Postat Mai 21, 2019 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Mai 21, 2019 Buna.Tocmai am fost si eu la Liza.Vreau sa spun ca aceasta persoana merita doar note de 10,chiar mai mult.Este superba din toate punctele de vedere.Cu siguranta o voi mai vizita.Multumesc de vizita te pup sa ne vedem si cu alta ocazie 🤗😘 Link spre comentariu
doru34 Reputație: 11 Postat Mai 25, 2019 Oras:timisoara Oras:timisoara Partajează Postat Mai 25, 2019 nu am fost niciodata la aceasta persoana sper sa ajung..dar se vede clar din poze naturaletea si felul care arata are trasaturi frumoase nu se compara cu nimeni de pe aici...altele si nus cate operatii nici nu se apropie.. Link spre comentariu
elizabeth69 Reputație: 234 Postat Mai 25, 2019 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Mai 25, 2019 nu am fost niciodata la aceasta persoana sper sa ajung..dar se vede clar din poze naturaletea si felul care arata are trasaturi frumoase nu se compara cu nimeni de pe aici...altele si nus cate operatii nici nu se apropie..Multumesc frumos pentru aprecieri 😘poate vre-o data o ai ocazia sa treci si pe la mine😘 Link spre comentariu
serginio87 Reputație: 0 Postat Iunie 3, 2019 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Iunie 3, 2019 Hello 😊 domnișoara maine lucrezi? Link spre comentariu
costy73 Reputație: 1 Postat Iunie 6, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iunie 6, 2019 Buna,Liza...sunt din Timisoara si as vrea sa vin pe la tine...intrebarea mea este daca asta seara pe la 8 e tarziu si mai lucrezi la ora aia...ms😘 Link spre comentariu
elizabeth69 Reputație: 234 Postat Iunie 6, 2019 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Iunie 6, 2019 Buna,Liza...sunt din Timisoara si as vrea sa vin pe la tine...intrebarea mea este daca asta seara pe la 8 e tarziu si mai lucrezi la ora aia...ms😘Buna, da..lucrez Link spre comentariu
costy73 Reputație: 1 Postat Iunie 6, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iunie 6, 2019 Deci...prima mea recenzie...am fost la Liza,care dupa mine,nu merita nota sub 10,dtpdv...este mai frumoasa ca in poze,iar in privinta atitudinii,jos palaria.Vorbareata,zsmbateata,glumeata,detaseaza atmosfera...in pat nici nu mai vb.GFE la maxim...saruta si face dragoste,nu sex...fara graba,fara ceas sau telefon...o recomand celor care nu au fost la ea si vor sa mearga...am mers la ea din Tm si nu-mi pare rau o secunda...de revenit? In mod sigur...multumesc Liza pt o seara frumoasa😘 1 Link spre comentariu
manivela Reputație: 9 Postat Iunie 7, 2019 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Iunie 7, 2019 brasov? :kiss3 Link spre comentariu
elizabeth69 Reputație: 234 Postat Iunie 7, 2019 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Iunie 7, 2019 Deci...prima mea recenzie...am fost la Liza,care dupa mine,nu merita nota sub 10,dtpdv...este mai frumoasa ca in poze,iar in privinta atitudinii,jos palaria.Vorbareata,zsmbateata,glumeata,detaseaza atmosfera...in pat nici nu mai vb.GFE la maxim...saruta si face dragoste,nu sex...fara graba,fara ceas sau telefon...o recomand celor care nu au fost la ea si vor sa mearga...am mers la ea din Tm si nu-mi pare rau o secunda...de revenit? In mod sigur...multumesc Liza pt o seara frumoasa😘Hei multumesc de vizita m-am simtit bine cu tine abea astept sa ne revedem 🤗😘 Link spre comentariu
gladiatorul39 Reputație: 5 Postat Iunie 7, 2019 Partajează Postat Iunie 7, 2019 Unde activezi acum? Link spre comentariu
elizabeth69 Reputație: 234 Postat Iunie 7, 2019 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Iunie 7, 2019 Unde activezi acum?Doar arad Link spre comentariu
Vizitator mumucow Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2019 Partajează Postat Iunie 13, 2019 Cam figuranta asta!!Când o întrebi când are timp îți spune ca are timp doar atunci când are chef!!!! Link spre comentariu
elizabeth69 Reputație: 234 Postat Iunie 13, 2019 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Iunie 13, 2019 Cam figuranta asta!!Când o întrebi când are timp îți spune ca are timp doar atunci când are chef!!!! Aloo garaa...lucrez cand am eu chef nu lucrez pe banda rulanta asa ca rog..latra la alta masa Si ma mai si intrebi daca lucrez peste doua saptamani 😂😂😂😂 bai...asta esti absurd dute la alea care se fut peste 2 saptamani eu ma fut cand am chef..nu sunt la cheremul nimanui Link spre comentariu
elizabeth69 Reputație: 234 Postat Iulie 9, 2019 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Iulie 9, 2019 Va pup 😘 3 Link spre comentariu
Vizitator picard91 Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2019 Partajează Postat Iulie 9, 2019 Foarte draguta, machiaj perfect si cu stil ! ;) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum