Sari la conținut

Travestita liza sexy jucausa si perversa

Postări Recomandate

• Oras:Arad
Postat
6 hours ago, Funboy2022 said:

Salut,

Asta nu e buletin de analize, e un print screen facut la misto. Nici macar data nu e  aratata, pe langa faptul ca BTS nu inseamna doar hiv. In fine, m-am lamurit.

Spor la ciocane!

Fiecare cu părerea lui, dar Liza e fata care are grija de sănătatea ei, nu se încurcă cu toți nespălații și sidosii 😉 cine a vizitat-o știe ca e adevărat chestia asta, în plus e una dintre cele mai frumoase din vestul tarii 

• Oras:Secret
Postat
Acum 10 ore, Funboy2022 a spus:

Salut,

Asta nu e buletin de analize, e un print screen facut la misto. Nici macar data nu e  aratata, pe langa faptul ca BTS nu inseamna doar hiv. In fine, m-am lamurit.

Spor la ciocane!

Termină bă😆

• Like 1
  • Oras:ARAD
Postat

Buna dragilor , disponibila în timisoara   0787506509 se poate și în varianta cuplu  tansexuala plus Travestira oferim show incendiar sex între noi anal  ,oral 69  plus multe alte fantezii  

• Like 1
Postat

Vizitat anul trecut în Arad, am rămas uimit de naturalețea ei, are un comportament pro client și o drăgălășenie ieșită din comun, în schimb, în pat devine un mic demon și dacă nu-i faci față te cam faci de ras la ce energie are 🤣

• Like 1
Postat
Acum 6 ore, Liza12 a spus:

Buna dragilor , disponibila în timisoara   0787506509 se poate și în varianta cuplu  tansexuala plus Travestira oferim show incendiar sex între noi anal  ,oral 69  plus multe alte fantezii  

Cu cine faci show ul? Ai ceva poze cu colega ta?

Postat
Acum 1 oră, Rahate a spus:

Cu cine faci show ul? Ai ceva poze cu colega ta?

Împreună cu Deziret

• Like 1
Postat
Acum 39 minute, hellboy069 a spus:

Unde in Timișoara ai locatia?? 

Zona modern Simion barnutiu

• Like 1
Postat
Acum 2 ore, Shemalelover a spus:

Iza care ii amenda pt o întâlnire cu tine și Deziret? 

Suna-ma în privat  pentru mai multe detalii😘😘😘

Postat

Disponibila în timisoara  0787506509 😘 nu doresc sa fiu contactata pe whatssap  sau mesaje   zona modern   va  aștept. 😘

Postat

Buna dragilor, ma aflu în timisoara  disponibila  în zona modern pe Simion barnutiu    0787506509 . Pentru o experienta mult mai hott se poate și în cuplu împreună cu colega mea  Deziret  suna-ne dacă doresti o experienta unica    va pup 😘😘😘

• Oras:București
  • Disponibila
  • Oras:București
  • Disponibila
Postat
Acum 2 ore, Liza12 a spus:

Ultimele zile in timisoara dragilor  0787506509 zona modern Simion barnutiu 

Urmează să vi in București? 😘

Postat
Acum 2 ore, sabinmeeee a spus:

Urmează să vi in București? 😘

Urmează sa fac o pauza de odihna   și după mai  vad ce fac😊🤗😘

Postat
1 oră în urmă, Funboy2022 a spus:

De analizele alea nu se mai aude nimic?

Bai asta ,lasa fata in pace nu e obligata sa face ce vrei tu,mai terminati cu porcariile astea

Postat
Acum 3 ore, Funboy2022 a spus:

De analizele alea nu se mai aude nimic?

Am pus poze nu știu ce te-ai fixat pe chestia asta în fond și la urma nu suntem nici una din noi obligate sa postam la cheremul vostru   poze analize etc  am postat odată  și cu asta  basta !!  Ce atata Tam Tam 😐😐  și pana la urma  ma pot lipsi total de acest forum .

Bine ca la   panaramele cu 100 de lei și poze  false nu cereți  poze cu analize și chestii de genul  infine repet  !! NU E OBLIFATA NICI UNA DIN NOI SA POSTEZE    CHESTII PERSONALE!!! O ZI BUNA SI SPOR LA FUTUT!!!🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕 peace  for all hatters

• Like 1
Postat

Alea sunt poze? Un print screen de pe net, fara data, fara nimic? Daca nu ai avea nimic de ascuns nu te-ai agita atat, in fine. Sunt vreo 2-300 de lei analizele alea. Uite la colega Lara, care odata la ceva vreme is posteaza analizele la zi. Profi.

Odihna placuta in concediu!

Postat
1 oră în urmă, Funboy2022 a spus:

Alea sunt poze? Un print screen de pe net, fara data, fara nimic? Daca nu ai avea nimic de ascuns nu te-ai agita atat, in fine. Sunt vreo 2-300 de lei analizele alea. Uite la colega Lara, care odata la ceva vreme is posteaza analizele la zi. Profi.

Odihna placuta in concediu!

Bă lache termina😃

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...