Sari la conținut

Travestita liza sexy jucausa si perversa

Postări Recomandate

• Oras:Arad
Postat

Buna, nu sunt eu in acel anunt cel mai probabil e fals observ tot mai des ca mi se copiaza textul care il aveam inainte cand activam in Arad,haha cat de incapabil sa fi sa nu-ti poti scrie un text original.

Asadar, in cazul in care vreti sa mergeti la persoane de genul mare grija stim cu totii ce este pe arad

Te-ai mutat cu totul in Timisoara? Gata cu Aradul? 

• Telefon: Intrucat nu mai exista... :)
  • Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa...
  • Telefon: Intrucat nu mai exista... :)
  • Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa...
Postat

daca tu esti in Bucuresti,conteaza?intrebam sa fie intrebat ,ca de obicei

Iar ai hemoroizi, @edy? Te mananca la poponeata?

Postat

Buna dragiilor,ma aflu in brasov pentru cateva zile,daca doresti sa ma cunosti ma poti gasi la nr de tel 0787506509

Vizitator lyv_82
Reputație: 0
Postat

Hai la Bucuresti :)

Vizitator florinflo7
Reputație: 0
Postat

Buna dragiilor,ma aflu in brasov pentru cateva zile,daca doresti sa ma cunosti ma poti gasi la nr de tel 0787506509

te-am sunat dar ai tel închis iubire
Postat

Te asteptam cu mare interes si prin Constanta. :gifs_ojos :gifs_ojos :gifs_ojos

Posibil pe saptamana viitoare  insa nu stiu  exact  ziua

• Oras:Heaven
Postat

Tin sa intervin,acest id al d-soarei in cauza este singurul id decent,corect,care-si vede de treaba din ce am putut observa pe aici,luand toate topicurile pentru a fii cat mai la curent cam cu tot ce se-ntampla pe aici,doresc sa-ti transmit ca nu trebuie sa te lasi intimidata de jegosi/oase se stiu ele :snap pentru ca fac asta din invidie .Se vede clar ca a fost un id format pentru rele tratamente pe aici asupra ta,sau sa te faca sa crezi ca e  nu stiu cine etc.Daca esti o fata desteapta iti vei da seama de multe.Te sarut :snap  :atm

Postat

Tin sa intervin,acest id al d-soarei in cauza este singurul id decent,corect,care-si vede de treaba din ce am putut observa pe aici,luand toate topicurile pentru a fii cat mai la curent cam cu tot ce se-ntampla pe aici,doresc sa-ti transmit ca nu trebuie sa te lasi intimidata de jegosi/oase se stiu ele :snap pentru ca fac asta din invidie .Se vede clar ca a fost un id format pentru rele tratamente pe aici asupra ta,sau sa te faca sa crezi ca e  nu stiu cine etc.Daca esti o fata desteapta iti vei da seama de multe.Te sarut :snap  :atm

Multumesc pentru observatii ,asa e la noi din pacate, eu nu port grija nimanui care cum se fute cu cat se fute  daca e galeata sau mai stiu eu ce.

Dar se pare ca unele  persoane imi poarta de grija hihihih le multumesc , nu am fost si nu  voi fi afectata niciodata  de ce  spun  persoanele cu pricina despre mine .Din lipsa de ocupatie ...nu au altceva  ce sa faca decat sa  faca circ si panarama  aici, oricum dau curs vorbelor lor si nu le voi baga in seama .

ITI MULTUMESC  PENTRU COMPLIMENTE KISS :*

• Oras:Brasov
  • Oras:Brasov
Postat

Ii place ceea ce face, feminina cu bun simt . Recomand

Postat

am spus eu bine ca merita ,ma bucur ca cine e de aceeasi parere

Postat

simplu suni mergi si faci o recenzie...edy cate id-uri mai ai😂

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...