diva anita Reputație: -654 Postat Iunie 23, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iunie 23, 2016 Hai,Sictir!!Jigodie!!!Păi ,așa cum scrii tu Gay-ule ,scriu și alții ...... Am 10 clone și voi mai avea alte 20 ...următoarea se va numi ,,MAXI-TAXI ,, hermafroditul ... așa crezi tu ,cadavrule , că fac clone să fiu cineva ??Păi ,aici nu a scris și nu scrie nimeni care ar putea fii numit ,,cineva ,,... Toți suntem niște muritori de rând ,nimic special ,nici unul nu vom fii a 8 a minune a lumii...😚😚😗😗😙😙😙😙😙.,,, Adică n-am vrut să spun că trebuie să o luăm toți în poponeț ca tine dar pe acest forum nu cred să existe altceva în afara de curvari ,curve ,TV ,TS și hermafrodiți homosexuali ca tine ...Vai și amar să ajungă cineva ca tine .... o curvă ordinară scârboasă cu PENIS !!!!Cadavrule putrezit!!!!Ești de departe cel mai jegos și scârbos personaj ...Trebuie să o iei de nevastă pe Justlove .... Să înghițiți împreună sperma tuturor...tu a Gay-lor ,doamna ....tot ce poate și are gust de acadea....Èšâganule borât ,ești mai jalnic decât Cristi Borcea alias George Cristian ..., Borâtură abjectă!!!!
diva anita Reputație: -654 Postat Iunie 23, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iunie 23, 2016 pe diva trebuie sa o intelegem . la cum arata mutanta e clar ca trebuie sa 'rabufneasca' undeva. aici e si ea 'tare'. ganditi-va in plm ca suge pula toata ziua . arata ca o mutanta. cum plm sa nu traiasca si ea sentimentul ca e 'cineva'. de asta isi si face o mie de clone:). sa fie de o mie de ori cineva. poate cineva-i spune la proasta ca aici e vorba de 'virtual'. se pare ca ea nu intelege asta. pe ciurucurel cel pe care se pisa curvele cine plm sa-l inteleaga:). poate diva:). mark! RESPECT! Cate frustrari ai adunat in amarata ta de viata!!!!!!Boratura , sunt extrem de bucuroasa pentru faptul ca imi acorzi atentie Iti dai seama ,ma tagane ,borat ...Am dce ce rade cu Ciucurelul ,dragul de el....Pai ,tu ,reterdatule ,n-ai reusit sa aduni in viata ta decat frustrari si complexe....Dar tu chiar n-ai de gand sa te sinucizi???Vezi daca ma-ta nu te-a avortat cand trebuia ....ai aparut tu sa faci umbra Pamantului Continua sa ne scrii...mie si Ciucurelului ....este minunat sa ai de ce rade cu lacrimi...ESTE O ONOARE PENTRU MINE SI IUBIREA MEA ,Ciucurelul sa vedem cum Gay -ul Clujului ne scrie..... :bowAsa o tarfa ca tine nu gasim noi oriunde ....Te-as invita ,retardatule la mine dar as vrea sa te folosesc pe post de toaleta ....Eu fac pipi pe tine si Ciucurel caca direct in orificiul tau bucal si mai apoi tu inghiti ...Te asteptam cu mare drag ....Si eventual sa-i speli Ciucurelului masinile de sute de mii de euro si sa ne scoti gunoiul...As vrea sa te folosesc ca aghiotant dar numai daca Ciucurel te va folosi drept toaleta ....Sa faca non stop caca pe tine ....si asa esti o spurcaciune paroasa neepilata deci nu cred ca te-ai supara daca noi ne-am face nevoile dimineata direct in gurita ta fara dinti .... Deci ,curvo ,cand ai de gand sa mergi sa te sinucizi sa ne anunti pe mine si Ciucurelul ,.......sa te consiliem ... ITI DORESC SA MAI SCRII AICI CAND CEI DE LA POMPE FUNEBRE TE VOR RIDICA IN SICRIU ,......
suit&tie Reputație: 570 Postat Iunie 24, 2016 Oras:- Oras:- Postat Iunie 24, 2016 Te felicit ca ai scris asa mare de data asta, ca mi-am uitat lacrimile artificale la birou si am vazut si eu acum ideile de cacat pe care le debitezi, daca ideile s-ar transforma in bani asa ar fii de josnice ca ratele din parc ti-ar da din firimiturile lor de paine.Mark, de aia is asa multi retarzi pe sectiunea Cluj, acum ai raspunsurile mai sus.
maximusm75 Reputație: 181 Postat Iunie 24, 2016 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Iunie 24, 2016 ))))) vai de pizda ta mutanta ce esti. te oftici? ma doare-n pula. te-am futut in gura o data si sigur o sa ti-o mai dau mutanto!))))) pana atunci baga aici cu litere de 28 du-te-n pula mea de accident uman ce esti:))))))))))))). Cate frustrari ai adunat in amarata ta de viata!!!!!!Boratura , sunt extrem de bucuroasa pentru faptul ca imi acorzi atentie Iti dai seama ,ma tagane ,borat ...Am dce ce rade cu Ciucurelul ,dragul de el....Pai ,tu ,reterdatule ,n-ai reusit sa aduni in viata ta decat frustrari si complexe....Dar tu chiar n-ai de gand sa te sinucizi???Vezi daca ma-ta nu te-a avortat cand trebuia ....ai aparut tu sa faci umbra Pamantului Continua sa ne scrii...mie si Ciucurelului ....este minunat sa ai de ce rade cu lacrimi...ESTE O ONOARE PENTRU MINE SI IUBIREA MEA ,Ciucurelul sa vedem cum Gay -ul Clujului ne scrie..... :bowAsa o tarfa ca tine nu gasim noi oriunde ....Te-as invita ,retardatule la mine dar as vrea sa te folosesc pe post de toaleta ....Eu fac pipi pe tine si Ciucurel caca direct in orificiul tau bucal si mai apoi tu inghiti ...Te asteptam cu mare drag ....Si eventual sa-i speli Ciucurelului masinile de sute de mii de euro si sa ne scoti gunoiul...As vrea sa te folosesc ca aghiotant dar numai daca Ciucurel te va folosi drept toaleta ....Sa faca non stop caca pe tine ....si asa esti o spurcaciune paroasa neepilata deci nu cred ca te-ai supara daca noi ne-am face nevoile dimineata direct in gurita ta fara dinti .... Deci ,curvo ,cand ai de gand sa mergi sa te sinucizi sa ne anunti pe mine si Ciucurelul ,.......sa te consiliem ... ITI DORESC SA MAI SCRII AICI CAND CEI DE LA POMPE FUNEBRE TE VOR RIDICA IN SICRIU ,......
diva anita Reputație: -654 Postat Iunie 24, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iunie 24, 2016 ))))) vai de pizda ta mutanta ce esti. te oftici? ma doare-n pula. te-am futut in gura o data si sigur o sa ti-o mai dau mutanto! ))))) pana atunci baga aici cu litere de 28 du-te-n pula mea de accident uman ce esti:))))))))))))).OLIGOFRENULE ,pe tine n-ar avea cum sa se supere nici macar cei de la Neuro-psihiatrie !!!Unde te doare ???In p......???Pai ,n-are cum sa te doara acolo pentru ca n-ai asa ceva-....Esti doar o curva proasta ce o ia in ,,poponeata,, ...Un retardat!!!Pe tine nu se poate supara nimeni!!!Esti doar o simpla vietate ce faci umbra Pamantului !Sa se oftice cineva pe tine???Pai ,cum???Pe o curva proasta ce nu-i in stare sa articuleze o fraza cap-coada....Esti vai de mama ta ...Amaratule!!!Iar te-a regulat careva in fundulet si esti suparat.....Lasa ca trece,puiutule !!N-are cine sa te consoleze ,bietul de tine ....Lasa ca vine mamica ta si iti da biberonul ,draga .Nu fii suparat !!Trece ??
diva anita Reputație: -654 Postat Iunie 24, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iunie 24, 2016 Te felicit ca ai scris asa mare de data asta, ca mi-am uitat lacrimile artificale la birou si am vazut si eu acum ideile de cacat pe care le debitezi, daca ideile s-ar transforma in bani asa ar fii de josnice ca ratele din parc ti-ar da din firimiturile lor de paine.Mark, de aia is asa multi retarzi pe sectiunea Cluj, acum ai raspunsurile mai sus.Daca ai nevoie de calmante sau medicamente pentru nervi ,te rog scrie-mi ,te pot ajuta ....Idei de cacat???Nu stiu la ce te referi ,draga ....Poate la tine si la faptul ca esti un Zoofil si incerci mereu sa violezi cainele vecinului .Nu este frumos sa faci asa ceva .....
george cristian Reputație: 136 Postat Iunie 25, 2016 Postat Iunie 25, 2016 Fara exagerare, sunt 3-4 cazuri aici pe forum care-s patologice. 4
diva anita Reputație: -654 Postat Iunie 25, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iunie 25, 2016 Serios??Și cine spune acest lucru???Cristi Borcea ???😃😀😙😙😙😙😗😗.........................................,,,............,,,,....,,,,,,........................................................,.3-4 cazuri probabil sunt dar al5 lea ești cu siguranța tu ,Borcea!!!.......,
diva anita Reputație: -654 Postat Iunie 25, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iunie 25, 2016 Curvo parșivă cu PENIS!!!!😚😗😗😙😌😌😗ðŸ˜
Administrator pisicuts Reputație: 114942 Postat Iunie 25, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iunie 25, 2016 Fara exagerare, sunt 3-4 cazuri aici pe forum care-s patologice. care sunt alea ?
george cristian Reputație: 136 Postat Iunie 27, 2016 Postat Iunie 27, 2016 Uita-te pe cine gasesti sa nu apara in fiecare, dar absolut fiecare, thread. Pe aceia poti sa-i excluzi.
charny Reputație: -386 Postat Iulie 2, 2016 Oras:No man's land Oras:No man's land Postat Iulie 2, 2016 : ))))))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum