Sari la conținut

Alice Adore 0723929474

Postări Recomandate

• Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Postat

Salutare ,

Vizitat doamna cam acum 1 luna ,pot sa zic ca a meritat fiecare banut .nu cred ca este pentru oricine ,am observat ca este o fire mai dominatoare .

Actiunea s a desfășurat  asfelt:

sunat si programat la o ora destul de devreme cam 9 dimineața, m-a asteptat intr o rochita neagra fara sutien,destul de sexy

Nu am început  nimic pana  nu am vorbit un pic despre diferite  subiecte si am fumat o tigara ..cica ii place sa se cunoasca un pic cu persoana care o viziteaza...nu sare direct in pl...

Este o milf bbw nu este pentru doritori de skinny deloc ,o data inceputa actiunea bai frate...uite pula..nu e pula..un oral nep deep si sloppy ca in filme...se vede experiență, bagat 2 degete in pzd la cerintele ei ,dupa pus balonul si s-a pus intr-o pozitie cica sa intre toata...dupa care a zis "fute -ma" ma jur am dat 3kg jos in 10 min...am zis ca imi sare dracu inima din piept...nota 10

Minus... nu acepta limbi,si cred ca si la schimbari se pozitie nu prea e fan ..nu am incercat sa schimb pozitia mi a fost suficient  una...

Merita totusi incercat cei care vor bbw si sa futa tare 

Achitat 150 lei 

De revenit doar cand apare pofta de bbw 

• Like 1
  • Haha 2
  • Inimioara 1
  • Telefon: 🤡 🤡
  • Oras:Republica Ploiesti
  • Telefon: 🤡 🤡
  • Oras:Republica Ploiesti
Postat
Acum 8 ore, Dorin2021 a spus:

Salutare ,

Vizitat doamna cam acum 1 luna ,pot sa zic ca a meritat fiecare banut .nu cred ca este pentru oricine ,am observat ca este o fire mai dominatoare .

Actiunea s a desfășurat  asfelt:

sunat si programat la o ora destul de devreme cam 9 dimineața, m-a asteptat intr o rochita neagra fara sutien,destul de sexy

Nu am început  nimic pana  nu am vorbit un pic despre diferite  subiecte si am fumat o tigara ..cica ii place sa se cunoasca un pic cu persoana care o viziteaza...nu sare direct in pl...

Este o milf bbw nu este pentru doritori de skinny deloc ,o data inceputa actiunea bai frate...uite pula..nu e pula..un oral nep deep si sloppy ca in filme...se vede experiență, bagat 2 degete in pzd la cerintele ei ,dupa pus balonul si s-a pus intr-o pozitie cica sa intre toata...dupa care a zis "fute -ma" ma jur am dat 3kg jos in 10 min...am zis ca imi sare dracu inima din piept...nota 10

Minus... nu acepta limbi,si cred ca si la schimbari se pozitie nu prea e fan ..nu am incercat sa schimb pozitia mi a fost suficient  una...

Merita totusi incercat cei care vor bbw si sa futa tare 

Achitat 150 lei 

De revenit doar cand apare pofta de bbw 

Ai avut insomnie, este? 🤡

• Haha 3

Postat
On 11/23/2024 at 3:20 AM, Dorin2021 said:

m-a asteptat intr o rochita neagra fara sutien,destul de sexy

.

pul ma jur am dat 3kg jos in 10 min..

Cine era sexy: rochita sau fata?

Cred si eu ca ai slabit 3 kg, e de munca frate. 

• Haha 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...