Dorin2021 Reputație: 17 Postat Noiembrie 23 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Noiembrie 23 Salutare , Vizitat doamna cam acum 1 luna ,pot sa zic ca a meritat fiecare banut .nu cred ca este pentru oricine ,am observat ca este o fire mai dominatoare . Actiunea s a desfășurat asfelt: sunat si programat la o ora destul de devreme cam 9 dimineața, m-a asteptat intr o rochita neagra fara sutien,destul de sexy Nu am început nimic pana nu am vorbit un pic despre diferite subiecte si am fumat o tigara ..cica ii place sa se cunoasca un pic cu persoana care o viziteaza...nu sare direct in pl... Este o milf bbw nu este pentru doritori de skinny deloc ,o data inceputa actiunea bai frate...uite pula..nu e pula..un oral nep deep si sloppy ca in filme...se vede experiență, bagat 2 degete in pzd la cerintele ei ,dupa pus balonul si s-a pus intr-o pozitie cica sa intre toata...dupa care a zis "fute -ma" ma jur am dat 3kg jos in 10 min...am zis ca imi sare dracu inima din piept...nota 10 Minus... nu acepta limbi,si cred ca si la schimbari se pozitie nu prea e fan ..nu am incercat sa schimb pozitia mi a fost suficient una... Merita totusi incercat cei care vor bbw si sa futa tare Achitat 150 lei De revenit doar cand apare pofta de bbw 1 2 1
caineleDDB Reputație: 4497 Postat Noiembrie 23 Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Ploiesti Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Ploiesti Postat Noiembrie 23 Acum 8 ore, Dorin2021 a spus: Salutare , Vizitat doamna cam acum 1 luna ,pot sa zic ca a meritat fiecare banut .nu cred ca este pentru oricine ,am observat ca este o fire mai dominatoare . Actiunea s a desfășurat asfelt: sunat si programat la o ora destul de devreme cam 9 dimineața, m-a asteptat intr o rochita neagra fara sutien,destul de sexy Nu am început nimic pana nu am vorbit un pic despre diferite subiecte si am fumat o tigara ..cica ii place sa se cunoasca un pic cu persoana care o viziteaza...nu sare direct in pl... Este o milf bbw nu este pentru doritori de skinny deloc ,o data inceputa actiunea bai frate...uite pula..nu e pula..un oral nep deep si sloppy ca in filme...se vede experiență, bagat 2 degete in pzd la cerintele ei ,dupa pus balonul si s-a pus intr-o pozitie cica sa intre toata...dupa care a zis "fute -ma" ma jur am dat 3kg jos in 10 min...am zis ca imi sare dracu inima din piept...nota 10 Minus... nu acepta limbi,si cred ca si la schimbari se pozitie nu prea e fan ..nu am incercat sa schimb pozitia mi a fost suficient una... Merita totusi incercat cei care vor bbw si sa futa tare Achitat 150 lei De revenit doar cand apare pofta de bbw Ai avut insomnie, este? 🤡 3
Georgeus Reputație: 1368 Postat Noiembrie 26 Postat Noiembrie 26 On 11/23/2024 at 3:20 AM, Dorin2021 said: m-a asteptat intr o rochita neagra fara sutien,destul de sexy . pul ma jur am dat 3kg jos in 10 min.. Cine era sexy: rochita sau fata? Cred si eu ca ai slabit 3 kg, e de munca frate. 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum