shiva Reputație: 3141 Postat Decembrie 20, 2015 Oras:Vest Oras:Vest Partajează Postat Decembrie 20, 2015 ............... There are no cookies on the dark side, I`ve been there................ 3 Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Decembrie 20, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Decembrie 20, 2015 :clapp 1 Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Decembrie 21, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Decembrie 21, 2015 PS: eu ti-o sug si pe masa. Nu-mi place sa ma ascund....do ya wanna be my girlfriend ?! Link spre comentariu
belealacasaomului Reputație: 41 Postat Decembrie 21, 2015 Oras:bv Oras:bv Partajează Postat Decembrie 21, 2015 Buna Alice, Te-am sunat de nenumarate ori , imi dai ocupat sau nu raspunzi, sincer chiar nu mai stiu , sa mai sun or ba. Tu ce ma sfatuiesti 😊?!? 1 Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Decembrie 22, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Decembrie 22, 2015 Buna Alice, Te-am sunat de nenumarate ori , imi dai ocupat sau nu raspunzi, sincer chiar nu mai stiu , sa mai sun or ba. Tu ce ma sfatuiesti ?!? momentan bolesc, sunt racita cobza.de cateva zile.estimez eu ca pana maine voi fi apta de munca.incearca maine, te pup. 2 Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Decembrie 22, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Decembrie 22, 2015 Buna Alice, Te-am sunat de nenumarate ori , imi dai ocupat sau nu raspunzi, sincer chiar nu mai stiu , sa mai sun or ba. Tu ce ma sfatuiesti ?!? am un singur numar, nu am telefon de munca si telefon personal. de aia nu il inchid. si daca vorbesc cu cineva (gen mama) si suna un nr pe care nu il cunosc dau respins fiindca am apel in asteptare si imi pacane ala in urechi cand suna altcineva. 2 Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Decembrie 22, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Decembrie 22, 2015 ...do ya wanna be my girlfriend ?! decid dupa ce te vad, in functie de urmatorii factori: inteligenta, marimea pulii si inteligenta. 2 Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Decembrie 22, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Decembrie 22, 2015 decid dupa ce te vad, in functie de urmatorii factori: inteligenta, marimea pulii si inteligenta.N-ai zis nimic de bank account...how much,sa vad daca ma incadrez,oricum inteligenta si marimea pulii is relative ))))))))))) 1 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 22, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Decembrie 22, 2015 N-ai zis nimic de bank account...how much,sa vad daca ma incadrez,oricum inteligenta si marimea pulii is relative )))))))))))la inteligenta esti sincer,restu' nu stiu ia-l Alice si creste-l e frumusel tare,f imatur si enervant,dar comic.eu mi-am pierdut rabdarea cu el.o sa razi mult,scoate perle de ultima blonda cu un debit impresionant,dar din cand in cand,mai rar,mai tranteste si ceva istet Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Decembrie 22, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Decembrie 22, 2015 la inteligenta esti sincer,restu' nu stiu ia-l Alice si creste-l e frumusel tare,f imatur si enervant,dar comic.eu mi-am pierdut rabdarea cu el.o sa razi mult,scoate perle de ultima blonda cu un debit impresionant,dar din cand in cand,mai rar,mai tranteste si ceva istet N-ai zis nimic de bank account...how much,sa vad daca ma incadrez,oricum inteligenta si marimea pulii is relative ))))))))))) hmmm...pare fain...ia spune baietel mic...cum stam si noi de vorba mai in private? huh?curiozitate starnita.... 3 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 22, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Decembrie 22, 2015 hmmm...pare fain...ia spune baietel mic...cum stam si noi de vorba mai in private? huh?curiozitate starnita....incearca sa nu-l asasinezi cand iti face mii de draci,mi-a ramas totusi amic parasuta 1 Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Decembrie 22, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Decembrie 22, 2015 la inteligenta esti sincer,restu' nu stiu ia-l Alice si creste-l e frumusel tare,f imatur si enervant,dar comic.eu mi-am pierdut rabdarea cu el.o sa razi mult,scoate perle de ultima blonda cu un debit impresionant,dar din cand in cand,mai rar,mai tranteste si ceva istetyeah...that`s me P.S. i got the looks,i got the money,i got the power...de ce mai am nevoie Kendruţo sa fiu perfect hmmm...pare fain...ia spune baietel mic...cum stam si noi de vorba mai in private? huh?curiozitate starnita....Eu ma gandeam sa facem in private chestii interzise "baietilor mici" Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 22, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Decembrie 22, 2015 yeah...that`s me P.S. i got the looks,i got the money,i got the power...de ce mai am nevoie Kendruţo sa fiu perfect Eu ma gandeam sa facem in private chestii interzise "baietilor mici"nimeni nu e perfect kid si cand pare asa,inseamna ca are imperfectiuni foarte atractive Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Decembrie 22, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Decembrie 22, 2015 yeah...that`s me P.S. i got the looks,i got the money,i got the power...de ce mai am nevoie Kendruţo sa fiu perfect Eu ma gandeam sa facem in private chestii interzise "baietilor mici" a brain. 3 Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Decembrie 22, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Decembrie 22, 2015 nimeni nu e perfect kid si cand pare asa,inseamna ca are imperfectiuni foarte atractive Imperfectiunile mele tu stii care is...tequila,coke,femei,jointuri ...hai v-am pupat,mai ales pe Alice,la 6 a.m. ma asteapta un zbor de 15 ore. merry fuckin' Christmas and a happy new year 1 Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Decembrie 22, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Decembrie 22, 2015 Imperfectiunile mele tu stii care is...tequila,coke,femei,jointuri ...hai v-am pupat,mai ales pe Alice,la 6 a.m. ma asteapta un zbor de 15 ore. merry fuckin' Christmas and a happy new year you too 3 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 23, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Decembrie 23, 2015 Imperfectiunile mele tu stii care is...tequila,coke,femei,jointuri ...hai v-am pupat,mai ales pe Alice,la 6 a.m. ma asteapta un zbor de 15 ore. merry fuckin' Christmas and a happy new yearsa imi scrii ca esti bine papusa Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Decembrie 23, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Decembrie 23, 2015 Astazi ma gasiti dupa ora 12. PS: poza mai artistica decat asta nu se poate! 7 Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Decembrie 23, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Decembrie 23, 2015 Anunt (extrem de important) Cand veniti la mine, veniti odihniti, apti de futut si eventual faceti o laba inainte sa va tina mai mult aici. Vreau sa simt ca ma fut, nu sa ma amagiti 20 de secunde si sa terminati. Altfel s-ar putea sa plecati caftiti. 6 Link spre comentariu
danteluv25 Reputație: 590 Postat Decembrie 23, 2015 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Decembrie 23, 2015 Link spre comentariu
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Decembrie 23, 2015 Oras:---- Oras:---- Partajează Postat Decembrie 23, 2015 Anunt (extrem de important) Cand veniti la mine, veniti odihniti, apti de futut si eventual faceti o laba inainte sa va tina mai mult aici. Vreau sa simt ca ma fut, nu sa ma amagiti 20 de secunde si sa terminati. Altfel s-ar putea sa plecati caftiti.Asta da reclama.Danaidule, ai auzit? Alice te vrea. Tu esti odihnit si apt pt. asa ceva. Link spre comentariu
danteluv25 Reputație: 590 Postat Decembrie 23, 2015 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Decembrie 23, 2015 Stai ca eu sunt un pic mai greu de cap, APT pentru ce ?Pentru futut sau pentru cafteala ? : Link spre comentariu
cosmi_ale85 Reputație: 393 Postat Decembrie 23, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Decembrie 23, 2015 Anunt (extrem de important)Cand veniti la mine, veniti odihniti, apti de futut si eventual faceti o laba inainte sa va tina mai mult aici.Vreau sa simt ca ma fut, nu sa ma amagiti 20 de secunde si sa terminati.Altfel s-ar putea sa plecati caftiti.Vai de ala care intra in mana ta ) Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Decembrie 23, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Decembrie 23, 2015 Asta da reclama.Danaidule, ai auzit? Alice te vrea. Tu esti odihnit si apt pt. asa ceva. Razvane, te mananca spinarea? Stai ca eu sunt un pic mai greu de cap, APT pentru ce ?Pentru futut sau pentru cafteala ? : de FUTUT Vai de ala care intra in mana ta ) tu stii mai bine 2 Link spre comentariu
g0ttt Reputație: 102 Postat Decembrie 23, 2015 Partajează Postat Decembrie 23, 2015 Anunt (extrem de important) Cand veniti la mine, veniti odihniti, apti de futut si eventual faceti o laba inainte sa va tina mai mult aici. Vreau sa simt ca ma fut, nu sa ma amagiti 20 de secunde si sa terminati. Altfel s-ar putea sa plecati caftiti. Eventual si cu o adeverinta de la medic, cu mentiunea: "Apt de futut". Really? : 20 secunde? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum