lion86 Reputație: 1150 Postat Ianuarie 3, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Ianuarie 3, 2016 M-ai convins. Te iau de barbat. Ma simt flatat.am costumul la naftalina, sa-mi spuneti data sa-l scot, am pus bani in plic, sa caut o domnisoara de onoare Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Ianuarie 3, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Ianuarie 3, 2016 am costumul la naftalina, sa-mi spuneti data sa-l scot, am pus bani in plic, sa caut o domnisoara de onoare Poate se ofera Kendra,as fi incantat 1 Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 3, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Ianuarie 3, 2016 Poate se ofera Kendra,as fi incantat La faza asta sunt de acord. Si poate in noaptea nuntii o punem in trei. Acus sigur apare Kendruta si zice ca nu vrea 2 Link spre comentariu
danteluv25 Reputație: 590 Postat Ianuarie 3, 2016 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Ianuarie 3, 2016 Pot sa ma bag si eu sa tin lumanarea ? 1 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 3, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Ianuarie 3, 2016 Pot sa ma bag si eu sa tin lumanarea ? in locul meu,ti-l cedez cu placere )yes pt domsoara de onoare Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 3, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Ianuarie 3, 2016 fara biserici!!!!! 1 Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Ianuarie 3, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Ianuarie 3, 2016 Merci Kendra,ca accepti sa fii domnisoara de onoare,am stiut ca nu ma lasi la greu )))))))) Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Ianuarie 3, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Ianuarie 3, 2016 La faza asta sunt de acord. Si poate in noaptea nuntii o punem in trei. Acus sigur apare Kendruta si zice ca nu vrea Uite bai ce nevasta open minded imi iau.Cati dintre astia insurati au avut parte de threesome in noaptea nuntii Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 4, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Ianuarie 4, 2016 Uite bai ce nevasta open minded imi iau.Cati dintre astia insurati au avut parte de threesome in noaptea nuntii Ei, vezi? I`m special 2 Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 4, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Ianuarie 4, 2016 Oferta Ianuarie 2016 120 RON / ora 80 RON / 30 min Serviciile le stiti deja 1 Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Ianuarie 4, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Ianuarie 4, 2016 fara biserici!!!!!Singura mea legatura cu biserica ar putea fi eventual de actionar,ca am auzit ca is al dracu` de profitabili Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 4, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Ianuarie 4, 2016 Singura mea legatura cu biserica ar putea fi eventual de actionar,ca am auzit ca is al dracu` de profitabili nici macar 1 Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 4, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Ianuarie 4, 2016 Singura mea legatura cu biserica ar putea fi eventual de actionar,ca am auzit ca is al dracu` de profitabili Eu as crea o frumoasa poveste de dragoste intre ele si niste buldozere. 2 Link spre comentariu
zerrcore Reputație: 852 Postat Ianuarie 4, 2016 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Partajează Postat Ianuarie 4, 2016 Eu as crea o frumoasa poveste de dragoste intre ele si niste buldozere.Ma si anume lași si te măriți câinii fiance ... Mmm 1 Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Ianuarie 4, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Ianuarie 4, 2016 Eu as crea o frumoasa poveste de dragoste intre ele si niste buldozere.Ar fi un love story fara sfarsit...is prea multe ))))))))))))))))))) 1 Link spre comentariu
xrxx77 Reputație: -452 Postat Ianuarie 5, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Ianuarie 5, 2016 Mah, intre voi se naste o idila Nebunaticilor. (diamond p & alice) 1 2 Link spre comentariu
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Ianuarie 5, 2016 Oras:---- Oras:---- Partajează Postat Ianuarie 5, 2016 Abia acum ți ai dat seama? Aici se vorbește de cadouri de logodnă, lumânări, domnișoare(??????) de onoare,... . 1 Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 5, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Ianuarie 5, 2016 Mah, intre voi se naste o idila Nebunaticilor. (diamond p & alice) Abia acum ți ai dat seama? Aici se vorbește de cadouri de logodnă, lumânări, domnișoare(??????) de onoare,... . eh, vedem ce-o iesi.... 1 Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Ianuarie 5, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Ianuarie 5, 2016 Baga-mi-as pula in telefonia americana de doi lei...sorry for that...I'll be back Link spre comentariu
shiva Reputație: 3141 Postat Ianuarie 5, 2016 Oras:Vest Oras:Vest Partajează Postat Ianuarie 5, 2016 eh, vedem ce-o iesi.... sunt sceptic, pareti prea diferiti, dar pt o perioada de timp mai scurta sau mai lunga cine stie 1 Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 5, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Ianuarie 5, 2016 Baga-mi-as pula in telefonia americana de doi lei...sorry for that...I'll be back Am crezut ca te-am speriat. 1 Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 5, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Ianuarie 5, 2016 sunt sceptic, pareti prea diferiti, dar pt o perioada de timp mai scurta sau mai lunga cine stie I s-a facut reclama ca-i baiat frumos. In plus, are bani. Deja il iubesc 2 Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 Am crezut ca te-am speriat. ...cineva face "vraji" pe linie,Kendra tu esti ? Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 ...cineva face "vraji" pe linie,Kendra tu esti ? Si a facut-o a doua oara. Kendra, te spun lui Day! 1 Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 eh, vedem ce-o iesi....Ce sa mai vedem,ii clara treaba,suntem pã combinatie 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum