asterica Reputație: 7304 Postat Februarie 12, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Februarie 12, 2016 De cate ori intru pe ninfomane si te vad ,imi pare rau ca nu sunt din Ploiesti. Imi doresc mult sa te intalnesc.daca vrei ......poti rezolva: http://www.ploiesti.ro/SPCLEP/Pagini%20acte%20identitate/Schimbare%20domiciliu.htm 2
ciucas Reputație: 61 Postat Februarie 12, 2016 Oras:Adunati Oras:Adunati Postat Februarie 12, 2016 După multe încercări esuate, într un final mi a răspuns alice la telefon, o voce sigura deschisă pusă pe șotii mi a acceptat programarea avertizandu ma ca o să fie demachiata, eram cât pe ce să o ratez, ma sunase "inspectorul", eh, reușesc să ma eschivez, ajung în timp util, alice îmi da indicațiile, unde trebuie să intru, era în halat, voiam să sar pe ea, dar, nu eram pregătit, ma invita pe fotoliu și frate începe să discute, bai e genul de femeie care dacă vrea te descoase din talpa până n inconștient, dar alege să nu, te face să ai încredere în ea, se deschide față de ține, poate pt cei mai slabi de înger îi inhibă, după ce s a asigurat ca s major, fața ma trădează și nebărbierit, mi a prezentat ofertă din care eu am ales varianta scurta, am făcut dus AMANDOI, separat ce i drept, a început cu un on, în picioare, cum nu fuse prea confortabil pt mine ne am mutat pe saltea, priviri, gemete, zone adiacente, tot tacâmul, era prea plăcut să vreau altceva așa ca am continuat până la finalizare acum ratingul. Locație: 8( -2 pt scările demne de lumea a 3a). Aspectul feței: 9( machiată strident cred ca era de 10). Aspect fizic: hm discutabil, dar știam la ce ma astept, un 8 indulgent. Atitudinea: 10 de olimpiqda, n a răspuns la telefon, am discutat 1 oră și am fi continuat dacă nu eram pe grabă eu. On: 9.5 am avut doar un singur oral mai profit în viata mea. De revenit pt mine nu, e genul de fata ce as pune o în friendzone și as avea încredere în opiniile ei, dar în privința altceva se vede ca amândoi vrem altcv eu mai pe romantism ea pe wild, deși este o actriță desăvârșită și a intrat în rolul potrivit ca eu să finalizez. Nu zic nimic de animale. Sunt inofensive. Spor! 5
alice adore Reputație: 3163 Postat Februarie 12, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Februarie 12, 2016 După multe încercări esuate, într un final mi a răspuns alice la telefon, o voce sigura deschisă pusă pe șotii mi a acceptat programarea avertizandu ma ca o să fie demachiata, eram cât pe ce să o ratez, ma sunase "inspectorul", eh, reușesc să ma eschivez, ajung în timp util, alice îmi da indicațiile, unde trebuie să intru, era în halat, voiam să sar pe ea, dar, nu eram pregătit, ma invita pe fotoliu și frate începe să discute, bai e genul de femeie care dacă vrea te descoase din talpa până n inconștient, dar alege să nu, te face să ai încredere în ea, se deschide față de ține, poate pt cei mai slabi de înger îi inhibă, după ce s a asigurat ca s major, fața ma trădează și nebărbierit, mi a prezentat ofertă din care eu am ales varianta scurta, am făcut dus AMANDOI, separat ce i drept, a început cu un on, în picioare, cum nu fuse prea confortabil pt mine ne am mutat pe saltea, priviri, gemete, zone adiacente, tot tacâmul, era prea plăcut să vreau altceva așa ca am continuat până la finalizare acum ratingul. Locație: 8( -2 pt scările demne de lumea a 3a). Aspectul feței: 9( machiată strident cred ca era de 10). Aspect fizic: hm discutabil, dar știam la ce ma astept, un 8 indulgent. Atitudinea: 10 de olimpiqda, n a răspuns la telefon, am discutat 1 oră și am fi continuat dacă nu eram pe grabă eu. On: 9.5 am avut doar un singur oral mai profit în viata mea. De revenit pt mine nu, e genul de fata ce as pune o în friendzone și as avea încredere în opiniile ei, dar în privința altceva se vede ca amândoi vrem altcv eu mai pe romantism ea pe wild, deși este o actriță desăvârșită și a intrat în rolul potrivit ca eu să finalizez. Nu zic nimic de animale. Sunt inofensive. Spor! Multumesc frumos 1
parolistul Reputație: 178 Postat Februarie 13, 2016 Postat Februarie 13, 2016 Multumesc pentru sfat Asterica. Cred ca o sa-mi rezolv dorinta si fara sa ma mut in Ploiesti.Daca eram din Ploiesti probabil ca-mi faceam un abonament la Alice pentru ca-mi place. Sigur o sa ajung la Alice dar voiam mai repede. 2
alice adore Reputație: 3163 Postat Februarie 16, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Februarie 16, 2016 Dispinibila pana la 12 (noaptea ) 1
alice adore Reputație: 3163 Postat Februarie 16, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Februarie 16, 2016 Disponibila* 1
danteluv25 Reputație: 590 Postat Februarie 16, 2016 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Februarie 16, 2016 Draga ALICE,pozele tale m-au cucerit inca de la inceput si de mai bine de un an tot incerc sa imi fac timp sa iti fac o vizita sa ne putem cunoaste si personal,nu numai de aici de pe forum.Tot timpul insa au intervenit alte lucruri care au facut imposibila o intalnire cu tine.Promit ca in cel mai scurt timp o sa te sun sa stabilim o intalnire,asa cum am spus,sa ne putem cunoaste si personal. Iti doresc o zi minunata ! 2
alice adore Reputație: 3163 Postat Februarie 16, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Februarie 16, 2016 Draga ALICE,pozele tale m-au cucerit inca de la inceput si de mai bine de un an tot incerc sa imi fac timp sa iti fac o vizita sa ne putem cunoaste si personal,nu numai de aici de pe forum.Tot timpul insa au intervenit alte lucruri care au facut imposibila o intalnire cu tine.Promit ca in cel mai scurt timp o sa te sun sa stabilim o intalnire,asa cum am spus,sa ne putem cunoaste si personal. Iti doresc o zi minunata ! aliceadore pe mess, astept un semn. 2
alice adore Reputație: 3163 Postat Februarie 16, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Februarie 16, 2016 aliceadore pe mess, astept un semn. De mentionat, ca vad ca altii nu au priceput ca postul cu ID-ul de mess era un citat pt Dante. Nu imi dati add, ajungeti la ignore, vreti sa vorbiti, am telefon. 2
parolistul Reputație: 178 Postat Februarie 16, 2016 Postat Februarie 16, 2016 Am spus eu ca esti deosebita si este adevarat. O sa ne mutam la Ploiesti .pozele tale sunt foarte frumoase si interesante.
nirvana2016 Reputație: 40 Postat Februarie 16, 2016 Oras:NEVERMIND Oras:NEVERMIND Postat Februarie 16, 2016 YEP!!!si o sa vedeti o persoana foarte deschisa (,,,,,,,,,,,,,,) si mai ales ai cu cine sta de vorba!
nirvana2016 Reputație: 40 Postat Februarie 16, 2016 Oras:NEVERMIND Oras:NEVERMIND Postat Februarie 16, 2016 with all respect!I am :
alice adore Reputație: 3163 Postat Februarie 16, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Februarie 16, 2016 with all respect!I am : OMG! :clapp
belealacasaomului Reputație: 41 Postat Februarie 16, 2016 Oras:bv Oras:bv Postat Februarie 16, 2016 Dispinibila pana la 12 (noaptea )Webcam Selfies III - Green Shoes 02.jpghttp://nimfomane.com/forum/public/style_images/mobivision_advance/attachicon.gif Webcam Selfies III - Green Shoes 08.jpgWtf!!! Asa arati tu nemachiata ?!?!?!?...deci esi wow..chiar si asa nemachiata....nu am avut sansa sa te vizitez , mereu ai fost ocupata...mereu am cazut de 6...dar nu ma las ...pote poate...😉
alice adore Reputație: 3163 Postat Februarie 16, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Februarie 16, 2016 Wtf!!! Asa arati tu nemachiata ?!?!?!?...deci esi wow..chiar si asa nemachiata....nu am avut sansa sa te vizitez , mereu ai fost ocupata...mereu am cazut de 6...dar nu ma las ...pote poate... :laugh2 Pai si Ciucas in recenzie mi-a dat la fata 9 nemachiata, ceea ce m-a foarte mirat, avand in vedere ca nici nu voiam sa il primesc pt ca nu aveam timp sa ma machiez. Adica mie mi-e frica de mine nemachiata (si nu sunt genul care se fardeaza sa mearga sa duca gunoiul).Am facut azi o poza cand m-am trezit. Nemachiata logic. Poftiti.. https://3.bp.blogspot.com/-jVBz53ZFs8k/VsMD4Z3BoTI/AAAAAAAADG8/OnJJ1ZEJIsw/s1600/Picture%2B1.jpg 5
danteluv25 Reputație: 590 Postat Februarie 17, 2016 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Februarie 17, 2016 Niciuna ALICE,nu am copiat,am adaptat doar.Era vorba de SABRINA. 1
parolistul Reputație: 178 Postat Februarie 17, 2016 Postat Februarie 17, 2016 Arati superb si nemachiata. Ai ceva sexy in privire care te excita.
alice adore Reputație: 3163 Postat Februarie 17, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Februarie 17, 2016 Niciuna ALICE,nu am copiat,am adaptat doar.Era vorba de SABRINA. Pai si de ce postezi aici ? In fine..
alice adore Reputație: 3163 Postat Februarie 18, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Februarie 18, 2016 Neata (la 1, nu conteaza, e neata cand ma trezesc eu). Enjoy! (pics later) 1
ciucas Reputație: 61 Postat Februarie 18, 2016 Oras:Adunati Oras:Adunati Postat Februarie 18, 2016 Pistruii sunt delicioși:p
limbutajucausa1 Reputație: -12 Postat Februarie 18, 2016 Oras:iad Oras:iad Postat Februarie 18, 2016 submisiva se poate ?
alice adore Reputație: 3163 Postat Februarie 18, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Februarie 18, 2016 submisiva se poate ? hahahhahaha :laugh2 :laugh2 :slap2 NU
alice adore Reputație: 3163 Postat Februarie 18, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Februarie 18, 2016 Pistruii sunt delicioși:p Stai sa ma vezi vara. Zici ca-s irish.
shiva Reputație: 3147 Postat Februarie 18, 2016 Oras:Vest Oras:Vest Postat Februarie 18, 2016 Stai sa ma vezi vara. Zici ca-s irish.s-a dat liber la ginger
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum