d d p o f Reputație: -201 Postat Iulie 1, 2016 Postat Iulie 1, 2016 bere nu prea consum , doar atunci cind am pe cine sa ma pis , deci daca dpofa, se baga la baut cu mine ,ii stopesc sigur muia cu lichid caldut , dupa primele 4 beri .lua-ia-s mortii-n pula de hidos retard.cu d-astea vrei tu sa ma ataci bai prapaditule? si unde mai pui ca esti si toata ziua aici. ai tot timpul... bisexualule 1
deliapisii Reputație: 127290 Postat Iulie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 1, 2016 Ia cugiteaza matali o leaca la ci tiam raspuns ! Iti zici Amelia ca ie adivar gol golut...si vei videa ca vor puncta baeti lucru asta numaidicit. Siatuncea, incearca sa ti prinzi si tu...ca sa nu fi pi dinafara jocului...ca pina acuma...doar tu iesti proasta...da di lux ! P.s. Pi vremia mia nu iexista Durex...ca Ceausescu vria lumi multa. Ie bini totusi ca in ciuda faptului ca Durex o iexistat pi vremia ta...tatica-tu nu leo folosit ! Asa tiai nascut tu ! Si aista ii un lucru bun, ca iera o curva di lux moi putin cari vinia la mari sa ia puli la trinta !Pai tocmai asta spuneam DUREX ISI CERE SCUZE PENTRU NAȘTEREA TA După ce ca esti si proasta nu sti nici sa citești mai ai si pierderi de memorie )) dacă Capitala pentru tine este la țara , ce sa spun mai pune mâna pe harta Roamniei ))))))Te-ai spălat azi ? Ai macat ? 8 1
deliapisii Reputație: 127290 Postat Iulie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 1, 2016 Pai tocmai asta spuneam DUREX ISI CERE SCUZE PENTRU NAȘTEREA TA După ce ca esti si proasta nu sti nici sa citești mai ai si pierderi de memorie )) dacă Capitala pentru tine este la țara , ce sa spun mai pune mâna pe harta Roamniei ))))))Te-ai spălat azi ? Ai macat ?Si hai dale pizda GRATIS la căței pe aici nu vei ajunge tu ca mine nici măcar ca unghia de la degetul mic 8 1
deliapisii Reputație: 127290 Postat Iulie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 1, 2016 Acum intelegi de ce vrea sa faca meseria asta pana-i cedeaza balamalele?Alta optiune n-are,e singura ei sansa " nu are " ) desteptule! 8 1
cod06ro Reputație: 7143 Postat Iulie 1, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iulie 1, 2016 " nu are " ) desteptule!scuze de punctul de reputatie!e f ok "n-are",ca si "nu are"! stii care e rolul cratimei in "n-are"?uimeste-NE,desteapto!ah,in caz ca ma intrebi,azi nu am mancat! sunt la cura!incerc diseara oleaca de caviar. 1
roxi roxana Reputație: 2968 Postat Iulie 1, 2016 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Iulie 1, 2016 Pai tocmai asta spuneam DUREX ISI CERE SCUZE PENTRU NAȘTEREA TA După ce ca esti si proasta nu sti nici sa citești mai ai si pierderi de memorie )) dacă Capitala pentru tine este la țara , ce sa spun mai pune mâna pe harta Roamniei ))))))http://nimfomane.com/forum/topic/71472-dragi-domni/page-4?do=findComment&comment=2041355Te-ai spălat azi ? Ai macat ?Pisi am si eu o întrebare , pentru nașterea ta cine își cere scuze?Si eu sunt tot o săracă si ma bag si eu in seama 3 1
cod06ro Reputație: 7143 Postat Iulie 1, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iulie 1, 2016 Pisi am si eu o întrebare , pentru nașterea ta cine își cere scuze? durexu`, masculanu`, 4 firme din china si vreo cateva zeci de useri de pe-aici! dar, ea nu s-a nascut! a venit cu ferry-boatu`! ca imi amintesc in seara aia, ca a zis unul din gramada: stai bre, nu mai feri-botu` ca sa nu faci vreo vedeta care "n-are" loc de ea prin constanta! si asa a fost! l-a ferit! 1
ronaldobrazil Reputație: 87 Postat Iulie 1, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 1, 2016 " nu are " ) desteptule!Cand se intalneste o consoana (d,f,etc) cu o vocala (a,u,etc) totul e bine si frumos,cand se intalneste o vocala cu o vocala iese cu scandal si se pune cratima.Mai pe intelesul tau,cand se intalneste o pula cu o pizda totul e bine,cand se intalneste o pula cu o pula iese cu scandal ))))
roxi roxana Reputație: 2968 Postat Iulie 1, 2016 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Iulie 1, 2016 Cand se intalneste o consoana (d,f,etc) cu o vocala (a,u,etc) totul e bine si frumos,cand se intalneste o vocala cu o vocala iese cu scandal si se pune cratima.Mai pe intelesul tau,cand se intalneste o pula cu o pizda totul e bine,cand se intalneste o pula cu o pula iese cu scandal ))))Las-o am zis On topic - Ai mâncat azi? Sa iti permiți să îi scrii pisicuței?
deliapisii Reputație: 127290 Postat Iulie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 1, 2016 scuze de punctul de reputatie!e f ok "n-are",ca si "nu are"! stii care e rolul cratimei in "n-are"?uimeste-NE,desteapto!ah,in caz ca ma intrebi,azi nu am mancat! sunt la cura!incerc diseara oleaca de caviar.Caviar de la nemți nu ??? Intereseazate mai întâi ce înseamnă , sa nu faci vro gafa ;
deliapisii Reputație: 127290 Postat Iulie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 1, 2016 Pai se vede ca esti la fel de ieftină si tu nu trebuia sa apari ca se vede
deliapisii Reputație: 127290 Postat Iulie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 1, 2016 Las-o am zis On topic - Ai mâncat azi? Sa iti permiți să îi scrii pisicuței?Iti rupi curu in-3 pentru 50 de lei )) înjosit-o si pentru alți 20 de lei se slobozește pe ochii tai ))) JALNIC 6 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2016 Postat Iulie 1, 2016 Caviar de la nemți nu ??? Intereseazate mai întâi ce înseamnă , sa nu faci vro gafa ; Delia, si caviarul asta e de mai multe feluri :laugh2 (doar o gluma, no offence ) http://i2.wp.com/demoiselle.ro/wp-content/uploads/2012/10/Manichiura-Ciate-caviar.jpg 1
roxi roxana Reputație: 2968 Postat Iulie 1, 2016 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Iulie 1, 2016 Iti rupi curu in-3 pentru 50 de lei )) înjosit-o si pentru alți 20 de lei se slobozește pe ochii tai ))) JALNICPfoai ce repede ți-ai dat seama . Nu ești atât de proastă pe cât pari;) Ps: si pentru 10 lei în plus te dau si dracu sa știi 3
deliapisii Reputație: 127290 Postat Iulie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 1, 2016 Pfoai ce repede ți-ai dat seama . Nu ești atât de proastă pe cât pari;)Ps: si pentru 10 lei în plus te dau si dracu sa știi Si pentru 25 de lei , poate orice sa facă pipi pe tine ca nu esti decât o mutătura stricata 6 1
deliapisii Reputație: 127290 Postat Iulie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 1, 2016 Si pentru 25 de lei , poate orice sa facă pipi pe tine ca nu esti decât o muratura stricata
roxi roxana Reputație: 2968 Postat Iulie 1, 2016 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Iulie 1, 2016 Si pentru 25 de lei , poate orice sa facă pipi pe tine ca nu esti decât o mutătura stricataMutatura? Pentru limba română apasă 1 si da-ti si 2 palme. 1
roxi roxana Reputație: 2968 Postat Iulie 1, 2016 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Iulie 1, 2016 Si pentru 25 de lei , poate orice sa facă pipi pe tine ca nu esti decât o mutătura stricataTi-e scârbă nu? Ai dat quote cui trebuia , si mie îmi e , dar nu mă laud
deliapisii Reputație: 127290 Postat Iulie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 1, 2016 Delia, si caviarul asta e de mai multe feluri :laugh2 (doar o gluma, no offence ) http://i2.wp.com/demoiselle.ro/wp-content/uploads/2012/10/Manichiura-Ciate-caviar.jpgȘtiu )) dar probabil se referea la ăla care m-am gândit eu ))) NUSTIU acum dacă te gândești si tu la ce ma gândesc si eu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Iulie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 1, 2016 Mutatura? Pentru limba română apasă 1 si da-ti si 2 palme.Lasă ca eu nu imi dau doua palme, iti da ți-e peștișorul pumni ))
deliapisii Reputație: 127290 Postat Iulie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 1, 2016 Ti-e scârbă nu? Ai dat quote cui trebuia , si mie îmi e , dar nu mă laud Scârbă )))))) pai esti nebuna la cap , ai 70 kg si 1m si un scuipat , atârna șunculițele pe tine esti nebuna ))))))))))
roxi roxana Reputație: 2968 Postat Iulie 1, 2016 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Iulie 1, 2016 Lasă ca eu nu imi dau doua palme, iti da ți-e peștișorul pumni ))Vai , Da cât de inteligenta ești . Canti si la trompeta?
deliapisii Reputație: 127290 Postat Iulie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 1, 2016 Vai , Da cât de inteligenta ești . Canti si la trompeta? CE VORBE ))))) direct de la marginea satului pe unde trece trenul )))adică de acolo esti ce sa zic . Cand ai văzut prima oară Cola ai zis ca este apa cu întuneric esti nebuna ))
deliapisii Reputație: 127290 Postat Iulie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 1, 2016 CE VORBE ))))) direct de la marginea satului pe unde trece trenul )))adică de acolo esti ce sa zic . Cand ai văzut prima oară Cola ai zis ca este apa cu întuneric esti nebuna ))Vezi ca niște tatuaje de la pușcărie pe tine , esti in 2016
Postări Recomandate