Sari la conținut

Intrebare

Postări Recomandate

• Oras:Heaven
  • Oras:Heaven
Postat

Salut! Am si eu nevoie de un sfat, am nevoie de doua fete pentru o noapte, care sa facă si show. Ce imi recomandati? Multumesc frumos

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

La sectiunea aia nu maineste nicio pereche!

S-ar recomanda un update!

• Like 1
  • Oras:Constanta
Postat

Diana..tu ti moi bagi cu coliega ta la shouri cu stropieli ? Zi la baeti, ka sa stii ! ;)

Postat

te bagi si tu in seama,te doare burta cf eu?stai calma nu imi mai purta tu mie de grija!din cate stiu la sectiunea aia se gasesc fete de asta recomand!daca mai aveam colega ma recomandam eu nu il puneam sa se uite acolo asa ca fii calma!chiar faci niste afirmati urate te iei de toata lumea tu,daca cineva tace uite ca eu nu tac!asa ca vezi'ti de treaba ta ca eu nu cred ca te-am deranjat cu ceva,daca vrei o fac :*

• Like 1
Postat

Binii fataa. Si io cari crideam ka ti ajutam si pi tini si pi coliega ta ..ca doar am copilarit impriuna si ni jucam in Parcu cu Ghiocei...linga cimitir !

Have a Snickers..ka di cind oi slabit..tari ciufuta teoi facut ! :)))

• Like 1
Postat

Binii fataa. Si io cari crideam ka ti ajutam si pi tini si pi coliega ta ..ca doar am copilarit impriuna si ni jucam in Parcu cu Ghiocei...linga cimitir !

Have a Snickers..ka di cind oi slabit..tari ciufuta teoi facut ! :)))

JH ce mai face?

• Minus 1
Postat

te cred si eu ca ai copilarit prin cimitir se observa :))!iti dai atatea aere da de ce nici tu nu stii,pff!

• Oras:Intre văi
Postat

oare cum au fost invatatuirle de viata care le-ai primit de la ma-ta..........stiiu o inghetata si cum sa o sugi fara sa o musti......dar cum sa fi proasta asa cum esti oare cum te-am invatat??.....sau ai talent inascut?

Postat

blestemat sa fii praful si pulberea sa se aleaga de tine si toata familia ta!nu uita blestemul de mama si curva sunt cele mai rele!ai sa imi dai dreptate

Postat

La sectiunea aia nu maineste nicio pereche!

S-ar recomanda un update!

pentru pupaza diana tania....show=lesbi........intelege si ea ce poate....cat sa faca si neuronul ei....

• Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

blestemat sa fii praful si pulberea sa se aleaga de tine si toata familia ta!nu uita blestemul de mama si curva sunt cele mai rele!ai sa imi dai dreptate

E greu sa stai degeaba si sa nu ai clienti nu?

• Like 1
  • Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.