Sari la conținut

Super bunaciune

Postări Recomandate

• Membru Premium
Postat

Sunt vreo 7-8 anunturi cu textul ala si cu tot atatea seturi de poze diferite.

Posibil sa fie un cuib cu cateva fete, dar pozele sigur sunt false.

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Am sunat la tipa tipele respective, mi -sa zis ca 150 lei o fin,si 200 lei este o ora! Pret un pic cam mare pentru o fin,mi-a zis ca are locatia in 7 Noiembrie la pensiunea Ana,am intrebat ca i singura sau mai are colega,si mi-a raspuns cam pe un ton urat "Ca cu siguranta voi sta ca is vreo 6 sau 7 fete! Dec clar ca ceva nu e in regula cu siguranta i si un peste 2 in mijloc,nu vreau asa experienta!!! Pozele nu cred sa fie reale! Atata pot zice deci nu am fost doar am vorbit nu mi-a placut cum a vorbit ironic,repede fara prea multe detalii ce si cum deci pentru mine clar NUUU!

Postat

eu am fost la pensiunea anna pozele sunt reale fetele isi fac treaba super si la pret ok nu am intamplinat nici o problema vil recmand cu incredere

Postat

Vil recomand sa sunati la acest nr eu am fost la domnisoara respectiva si a fost totul ok isi face treba super 0755835284 0758515649

Vizitator cocoasd
Reputație: 0
Postat

Inscris la 21:14, comment-uri la 21:20 fara recenzie :-/

Postat

Am fost si eu la domnisoara de doua ori pozele nus reale dar e draguta fata si sexy oral pr normal pr si mai accepta si 69 are un fundulet perfec dar pacat nu practica anal dar un pic cam scumpa 250 lei ora 150 fin. Dar incercati merita o data de doua ori

• Oras:sub_tastatura
  • Oras:sub_tastatura
Postat

Am fost si eu la domnisoara de doua ori pozele nus reale dar e draguta fata si sexy oral pr normal pr si mai accepta si 69 are un fundulet perfec dar pacat nu practica anal dar un pic cam scumpa 250 lei ora 150 fin. Dar incercati merita o data de doua ori

@zoli , Au cumva locatie in 7Nov la o pensiune langa sensul giratoriu (aproape de Vili F.) cumva ? 

• Oras:Tg Mures
  • Oras:Tg Mures
Postat

Am fost sunat si eu la tipa, m-a invitat la pensiunea Ana, cand am ajuns avea tel ocupat, ma gandeam ca fac o plinbarica in fata pensiunii si ce vad ca o tipa sta la masa cu un tip bine format din proteine, si gagica vrb la tel....

Sun piciti mai tarziu raspunde ma invita in curte, zicie tarifele, iar eu din coltul ochului, ma iutam dupa dl peste..? Nu am ramas, gagica artata destul de bine e creola, dar ma gandeam ca nu am nu am nevoie de supraveghere!

Succese!!

• Like 1
  • Oras:Oradea...Targu Mures
  • Oras:Oradea...Targu Mures
Postat

Doar cele mai putin destepte lasa rechinul la vedere...

• Oras:Stoke on trent
  • Oras:Stoke on trent
Postat

Am fost sunat si eu la tipa, m-a invitat la pensiunea Ana, cand am ajuns avea tel ocupat, ma gandeam ca fac o plinbarica in fata pensiunii si ce vad ca o tipa sta la masa cu un tip bine format din proteine, si gagica vrb la tel....

Sun piciti mai tarziu raspunde ma invita in curte, zicie tarifele, iar eu din coltul ochului, ma iutam dupa dl peste..? Nu am ramas, gagica artata destul de bine e creola, dar ma gandeam ca nu am nu am nevoie de supraveghere!

Succese!![/quote

E tipa din poza sau e alta ?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...