Sari la conținut

Threesome

Postări Recomandate

• Oras:Romania
Postat

Am o tipa in Alba care vrea sa fie fututa de 2 barbati... si eu sunt doar unul...

Este cineva disponibil sa intre cu noi? E o tipa grasuta, sani mari si frumosi, undeva la 40-42 de ani...

Nu face anal, dar saruta, face oral neprotejat (cred ca e mai greu de convins cu finalizarea orala), normal etc.

Daca e cineva interesat si nu are complexe ca suntem 2 barbati, sa lase id de mess si il contactez...

Postat

Sunt interesat sa incerc. Un prim pas?

Lasa-mi un id de mess... vb acolo!

Postat

Am o tipa in Alba care vrea sa fie fututa de 2 barbati... si eu sunt doar unul...

Este cineva disponibil sa intre cu noi? E o tipa grasuta, sani mari si frumosi, undeva la 40-42 de ani...

Nu face anal, dar saruta, face oral neprotejat (cred ca e mai greu de convins cu finalizarea orala), normal etc.

Daca e cineva interesat si nu are complexe ca suntem 2 barbati, sa lase id de mess si il contactez...

salut,sunt interesat...

Postat

Hehehe....

Doar povesti! Nciunul dintre cei care s-au declarat interesati nu raspund la id-urile lasate!

Hai sa facem altfel: id-ul meu e calinmeno. Daca este interes, cautati-ma!

Postat

Hehehe....

Doar povesti! Nciunul dintre cei care s-au declarat interesati nu raspund la id-urile lasate!

Hai sa facem altfel: id-ul meu e calinmeno. Daca este interes, cautati-ma!

am incercat sa te adaug dar nu pot...lasa un id de skype

Postat

am incercat sa te adaug dar nu pot...lasa un id de skype

mai incearca.... sau raspunde ca te adaug eu...

• Oras:alba
  • Oras:alba
Postat

Mai este de actualitate propunerea cu tipa? Nu am primit niciun răspuns pe mess. Merci

Postat

Mai este de actualitate propunerea cu tipa? Nu am primit niciun răspuns pe mess. Merci

este de actualitate... adauga-ma tu, id calinmeno.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.