Sari la conținut

0748926520 Andreea, blonda 35ani

Vizitator apuci

Postări Recomandate

• Oras:p-ân bordeluri si p-ân crâJme, "revergorez"
  • Oras:p-ân bordeluri si p-ân crâJme, "revergorez"

Mama ce sex anal neprotejat ias da am fututo in pizda fara preservativ ai place tare asa nu am luat nimic e curata ai place si pula tanara si noduroasa la maxim.

/slowclap

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Buna. Vin si eu cu o prima recenzie. Vizualizand forumul m-am hotarat sa merg la doamna Andreea. M-a asteptat intro costumatie sexy, banii la inceput, in camera mergea pe TV deja cunoscutul Hustler Tv. Actiunea a inceput cu un oral ft bun, 69, schimbat 2,3 poziti finalizare orala. A fost o experienta placuta.

Corp: 7-8 desi se vad anii,se mentine bine, curata, epilata, fara miros. .

Oral:9 placut, fara dinti, nu se ajuta de mana

Normal 9

GFE 9 chair ne-am simtit bine, si a fost foarte prietenoasa si dragutza

Pret :100 nr .

Concluzie : m.am simtit super, merita; de revenit, zic eu.

• Like 6
Link spre comentariu

Am fost si eu azi la Andreea....o fire foarte social....m-a așteptat intr-o ținută sexy...office sexy (lenjerie intimă și un sacou office)...foarte curata ...si prestație extraordinară.

Fk-da

ON - bine executat cu atentie la zonele adiacente

69 da, pussy epilata,curata,fara mirosuri si foarte strânsă

NP am schimbat cateva poziții.. .finalizat in balonas

Am incercat si nr 2....dar oboseala mea si stresul ...nu a vrut asta micul sa mai scuipe:)

Locație curata si aranjată...

Note:

Aspect :8 (10 pt vârsta ei)

Atitudine : 10 ( fara comentarii "the best" pro client)

ON : 9

NP: 9

Nota finala : 9 - cu siguranta o sa o mai vizitez...a fost o experiență deosebit de plăcută

Sport la futut dragilor!

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:-
  • Oras:-

Mai oameni buni. Nu am nimic cu doamna asta, dar in 2012 cand s-a deschis topicul, am fost la ea, si a zis cu gura ei ca are 47 de ani. Sau sa nu exagerez, 42. Nu mai retin exact. Si de atunci sunt 5-6 ani, ea ramane vesnic la 35 de ani ? Femeia e trecuta de 50.

Si cati ani trebuie sa treaca pana o mutati la "de evitat" ? de acum 5-6 ani deja s-a zis ca femeia e cu probleme si o face uneori neprotejat. Chiar asteptam sa ne infectam toti ? Femeia are 50+ ani, evident ca o doare fix in pizda de ce o fi, ca doar si-a trait tineretea.

• Like 4
Link spre comentariu

Mai oameni buni. Nu am nimic cu doamna asta, dar in 2012 cand s-a deschis topicul, am fost la ea, si a zis cu gura ei ca are 47 de ani. Sau sa nu exagerez, 42. Nu mai retin exact. Si de atunci sunt 5-6 ani, ea ramane vesnic la 35 de ani ? Femeia e trecuta de 50.

Si cati ani trebuie sa treaca pana o mutati la "de evitat" ? de acum 5-6 ani deja s-a zis ca femeia e cu probleme si o face uneori neprotejat. Chiar asteptam sa ne infectam toti ? Femeia are 50+ ani, evident ca o doare fix in pizda de ce o fi, ca doar si-a trait tineretea.

probabil trebuie sa treaca 100 fe ani pana cand va fi trecuta de evitat
Link spre comentariu

Am fost si eu cam de un an jumate la dansa are cv burtica ca servicii oral slabut normal protejat doar ca din cauza varstei nu se uda si cand dadeam mai bn in pizda ei am observat ca mi sa rupt prezervativu am avut noroca ca nu am apucat sa ma termin in ea..de luat nu am luat nimica😊😊 sunt ok.pret am neg la 100 doua nr. Ca si comparatie in serviici Alinuta io da clasa.

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...