Sari la conținut

Alina 0764497970

Postări Recomandate

E misto in izolare , am vazut 3 seriale ,mai am putin si termin o carte :) Nici daca as vrea nu am pe cine primi :)))

Hello Andra, eu te-as vizita dupa Paste, ca stau in izolare si daca stai si tu nu riscam nimic (sper) dar sa se ridice starea de urgență că mă amendează politia cand vin la tine (nu am cum justifica mersul la adresa ta, e departe de casa si de jobul meu). Si daca vii tu la mine...te amendeză pe tine. Iar amenda e mai mare decat tariful pentru 2 ore de sex. Mult mai mare...Cel mai probabil la inceput de mai se deblochează accesul oficial...eu asa sper. Tare as da un număr acum...si două... :hug1  :feet

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:București

Hello Andra, eu te-as vizita dupa Paste, ca stau in izolare si daca stai si tu nu riscam nimic (sper) dar sa se ridice starea de urgență că mă amendează politia cand vin la tine (nu am cum justifica mersul la adresa ta, e departe de casa si de jobul meu). Si daca vii tu la mine...te amendeză pe tine. Iar amenda e mai mare decat tariful pentru 2 ore de sex. Mult mai mare...Cel mai probabil la inceput de mai se deblochează accesul oficial...eu asa sper. Tare as da un număr acum...si două... :hug1 :feet

Îți spun eu cum justifici: mergi la farmacia x din zona respectivă pt că ai auzit că acolo au măști!

Link spre comentariu

Ai testat tu si a mers?

Nu pot să ți zic că a mers (pt că nu am fost controlat), dar DA am completat declarația și am scris la destinație Farmacia Tei de pe Bd Lacul Tei, deși stau pe lângă Auchan Titan.

Link spre comentariu
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles

Nu pot să ți zic că a mers (pt că nu am fost controlat), dar DA am completat declarația și am scris la destinație Farmacia Tei de pe Bd Lacul Tei, deși stau pe lângă Auchan Titan.

Si ai futut ceva sau erai chitit pe farmacia Tei?
  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:BUH
  • Oras:BUH

Colegii hai sa mai rabdam un pic, mai stam un pic in casa, e mai responsabil asa.Si mai sigur. Si noi si fetele...

Ca smecheriile astea romanesti pe care le credem noi smecherii ne-au futut de ne-au rupt.....

Ca daca eram o tara de semecheri eram si plini de bani, nu sparanghel si acum se pare ca pregatesc capsuniii.

Oricum lucrurile s-au mai plafonat daca ne uitam la ce anunta asa ca.... incet incet ne apropiem de eliberare.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:one day in heaven, next day in hell

Buna ! Sunt bine,multumesc ! Voi ce faceti ?

...pai si de cand reiei, activitatea??? in rest suntem bine si asteptam sa ne ""relaxam""..treptat

Link spre comentariu
  • Membru Premium

, locatia? program? cost? sms sau doar whatsapp?? am trimis mesaj sms si nu am primit raspuns

Link spre comentariu
Reputație: 2201
  • Oras:Decebal
  • Oras:Decebal

, locatia? program? cost? sms sau doar whatsapp?? am trimis mesaj sms si nu am primit raspuns

Nu am program stabil , mesaj prefer pe wp ,locație in zona Decebal . 150-30 min si 250-1h
  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...