Sari la conținut

Alina 0764497970

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Incepand de cand ne putem face programari la tine Alina?

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Nu o sa-ti dau replica:"mergi la mona",o sa iti spun vino la mine si nu vei regreta!

Mi a placut rau asta!  :kiss3  :hug1

• Oras:Inside my mind.
  • Oras:Inside my mind.
Postat

Multi doritori, presupun ca daca a revenit si era interesata ne posta un nr nou de tel, o locatie, etc

Postat

Multi doritori, presupun ca daca a revenit si era interesata ne posta un nr nou de tel, o locatie, etc

Cam asa. Probabil ca nu a gasit inca o locatie si mai cauta. Din cate stiu ii place zona Pta Romana-Universitate-Unirii si probabil ca dureaza pana se decide ce si cum.

• Oras:Decebal
Postat

Sunt la 200 m de Hilton pe Stirbei Voda,numarul este acelasi ( 0784988265). Program:11-23. Daca nu raspund inseamna ca sunt ocupata dar puteti sa insistati sau sa ma sunati intre 10-11

• Like 3
Postat

Poze noi nu am din pacate dar sa stiti ca nu m-am ingrasat si nici nu am slabit . Sunt aceeasi miniona slim 😄

• Like 4
Postat

Poze noi nu am din pacate dar sa stiti ca nu m-am ingrasat si nici nu am slabit . Sunt aceeasi miniona slim

Bine ai revenit 

Postat

tarifele si serviciile care sunt ?

150 -30 min ;250 ora. Nu fac anal,oralul e in functie de igiena. Alte intrebari la telefon .
Postat

150 -30 min ;250 ora. Nu fac anal,oralul e in functie de igiena. Alte intrebari la telefon .

Esti prea scumpa pe caldura asta.

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Da, dar pentru asta trebuie sa si raspunzi la telefon))) :laugh2  :laugh2  :slap2 Sau la sms...ma rog, cred ca de data asta nu ne-am sincronizat))))

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Nu e o mare frumusete. Dece panicati nu inteleg

• Oras:acasa la mine
  • Oras:acasa la mine
Postat

Da, dar pentru asta trebuie sa si raspunzi la telefon))) :laugh2  :laugh2  :slap2 Sau la sms...ma rog, cred ca de data asta nu ne-am sincronizat))))

e foarte ocupata de-aia nu ti-a raspuns au sarit toti pe ea nu mai avem loc :))

Postat

Esti prea scumpa pe caldura asta.

Fiecare decide cum si cu cat sa isi vanda "produsul" 😉
Postat

e foarte ocupata de-aia nu ti-a raspuns au sarit toti pe ea nu mai avem loc :))

Probabil 😋😎
Postat

Am fugit,revin peste 2 saptamani

Ai stat degeaba...pe aici. Vezi acolo unde mergi poate schimbi putin strategia...altfel vei fi in somaj.

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Probabil

Si tutusi eu te-am "prins" odata in saptamana cat ai stat pe aici, a fost un sex de calitate plus discutii agreabile asa ca ma declar multumit si te astept sa te intorci cu forte proaspete. :girly  :feet

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...