omuldinpadure Reputație: 4459 Postat Iulie 20, 2017 Postat Iulie 20, 2017 Nu e Flory?Mai vii in Focsani?Pai esti sigur ca nu e deja acolo? Ca la Bucuresti nu pare sa fie...
coolguy82 Reputație: 113 Postat Iulie 20, 2017 Oras:acasa la mine Oras:acasa la mine Postat Iulie 20, 2017 a zis ca revine in 2 saptamani dar cred ca v-or fi 3 saptamani
andral Reputație: 2201 Postat Iulie 21, 2017 Oras:Decebal Oras:Decebal Autor Postat Iulie 21, 2017 Buna. Revin pe 23 pentru o saptamana. 😘😘😘 2
aviator1 Reputație: 31 Postat Iulie 21, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 21, 2017 Buna. Revin pe 23 pentru o saptamana. 😘😘😘Vii să te înscrii la facultate?
andral Reputație: 2201 Postat Iulie 23, 2017 Oras:Decebal Oras:Decebal Autor Postat Iulie 23, 2017 Vii să te înscrii la facultate?Vin pentru voi 😊ðŸ˜
sokrat Reputație: 40 Postat Iulie 24, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iulie 24, 2017 Sa vii cu poze noi
andral Reputație: 2201 Postat Iulie 24, 2017 Oras:Decebal Oras:Decebal Autor Postat Iulie 24, 2017 Ai timp azi?Ma gasesti azi
andral Reputație: 2201 Postat Iulie 24, 2017 Oras:Decebal Oras:Decebal Autor Postat Iulie 24, 2017 Ai stat degeaba...pe aici. Vezi acolo unde mergi poate schimbi putin strategia...altfel vei fi in somaj.De ce esti carcotas? Nu stiu daca observi dar nu sunt de gasit in permanenta,oare am stat degeaba? 2
robert323 Reputație: -142 Postat Iulie 24, 2017 Postat Iulie 24, 2017 De ce esti carcotas? Nu stiu daca observi dar nu sunt de gasit in permanenta,oare am stat degeaba?Nu sunt carcotas si nu sunt genul sa spun vorbe de mahala, asa ca sa stabilim niste limite.Am avut un gand sa te vizitez, am sunat intr-o zi. Nu a fost sâ fie...vom vedea.Nu vreau sa par rautacios...am senzatia ca ai tarife de top...iar la acest tarif gasesc si anal inclus, vezi Loredana.Asa ca sincer nu vad un motiv pentru care in aceeasi bani sa fie mai putine optiuni.Te pup 1
andral Reputație: 2201 Postat Iulie 24, 2017 Oras:Decebal Oras:Decebal Autor Postat Iulie 24, 2017 Nu sunt carcotas si nu sunt genul sa spun vorbe de mahala, asa ca sa stabilim niste limite.Am avut un gand sa te vizitez, am sunat intr-o zi. Nu a fost sâ fie...vom vedea.Nu vreau sa par rautacios...am senzatia ca ai tarife de top...iar la acest tarif gasesc si anal inclus, vezi Loredana.Asa ca sincer nu vad un motiv pentru care in aceeasi bani sa fie mai putine optiuni.Te pupNu oblig pe nimeni sa ma viziteze.Asa imi selectez clientii . Succes si Loredanei (sa ii facem reclama pana la capat) 😘😘🤗 4
miky77 Reputație: -1394 Postat Iulie 24, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iulie 24, 2017 Nu sunt carcotas si nu sunt genul sa spun vorbe de mahala, asa ca sa stabilim niste limite. Nu vreau sa par rautacios...am senzatia ca ai tarife de top...iar la acest tarif gasesc si anal inclus, vezi Loredana.Asa ca sincer nu vad un motiv pentru care in aceeasi bani sa fie mai putine optiuni.Te pupTe inteleg taximetristule ...pe tine doar la 50 cu 100 te motiveaza Vezi ca se gasesc destule noaptea , cand bantui pe Mihai Bravu
robert323 Reputație: -142 Postat Iulie 24, 2017 Postat Iulie 24, 2017 Te inteleg taximetristule ...pe tine doar la 50 cu 100 te motiveaza Vezi ca se gasesc destule noaptea , cand bantui pe Mihai Bravu In primul rand nu am o astfel de ocupatie, din fericire am avut timp pentru scoala, la vremea ei, dar tu un handicapat intr-un scaun cu rotile....stai pe site non stop. E pedeapsa ta...tintuit in scaun.E si o vorba, omul insemnat, este al dracului de invidios. Se justifica asta prin faptul ca nu poti face ce fac oamenii obisnuiti. Handicapatule asta e soarta ta. 2
andral Reputație: 2201 Postat Iulie 25, 2017 Oras:Decebal Oras:Decebal Autor Postat Iulie 25, 2017 In primul rand nu am o astfel de ocupatie, din fericire am avut timp pentru scoala, la vremea ei, dar tu un handicapat intr-un scaun cu rotile....stai pe site non stop. E pedeapsa ta...tintuit in scaun.E si o vorba, omul insemnat, este al dracului de invidios. Se justifica asta prin faptul ca nu poti face ce fac oamenii obisnuiti. Handicapatule asta e soarta ta.Pe bune? Ai scris mai sus ca nu spui vorbe de mahala. In plus cum poti sa te bucuri de raul altuia? Judecati curvele iar in voi zace rautatea,raman uimita pe zi ce trece 6
andreialexandru88 Reputație: 466 Postat Iulie 27, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 27, 2017 În ce zona te mai putem gasi..te rugam explicații.. Sau lamuriri
omuldinpadure Reputație: 4459 Postat Iulie 28, 2017 Postat Iulie 28, 2017 Vin pentru voi Super, eu unul chiar ma bucur. Ma poti programa de acum pe luni 31 iulie in jurul pranzului (12-1) sau pe la 16.00. Te sun luni si stabilim. Sunt sigur ca va fi ca de obicei o intalnire foarte reusita si placuta.
omuldinpadure Reputație: 4459 Postat Iulie 28, 2017 Postat Iulie 28, 2017 Pe bune? Ai scris mai sus ca nu spui vorbe de mahala. In plus cum poti sa te bucuri de raul altuia? Judecati curvele iar in voi zace rautatea,raman uimita pe zi ce treceAi dreptate, e foarte urit ca cineva sa jigneasca persoanele cu handicap, cand aud asa ceva ma gandesc ca unii oameni nu sunt deloc empatici.
iamkid Reputație: 38 Postat Iulie 28, 2017 Postat Iulie 28, 2017 .Ce program ai ? Mai ales pentru data de 4 August ?
omuldinpadure Reputație: 4459 Postat Iulie 31, 2017 Postat Iulie 31, 2017 Super, eu unul chiar ma bucur. Ma poti programa de acum pe luni 31 iulie in jurul pranzului (12-1) sau pe la 16.00. Te sun luni si stabilim. Sunt sigur ca va fi ca de obicei o intalnire foarte reusita si placuta. Revin cu update - am anulat programarea in lipsa confirmarii tale Alina. Ti am dat si telefoane si smsuri. Macar puteai raspunde fie si negativ. In fine, asta e. 1
bojoci Reputație: -397 Postat Septembrie 27, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 27, 2017 "Papusa" asa e in Focsani sau Bucuresti?
omuldinpadure Reputație: 4459 Postat Septembrie 28, 2017 Postat Septembrie 28, 2017 "Papusa" asa e in Focsani sau Bucuresti?Daca faci un drum pena la Focsani cred ca nu pleci nesatisfacut dar probabil ca trebuie sa iei camera la hotel sau inchiriezi garsoniera de bloc cu ora. 1
bojoci Reputație: -397 Postat Septembrie 28, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 28, 2017 Ce numar are? Ambele din topic sunt dezactivate.
andreialexandru88 Reputație: 466 Postat Septembrie 29, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 29, 2017 Da..nu răspunde.. e ciudat
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum