Sari la conținut

Alina 0764497970

Postări Recomandate

• Oras:acasa la mine
  • Oras:acasa la mine
Postat

a zis ca revine in 2 saptamani dar cred ca v-or fi 3 saptamani

• Oras:Decebal
Postat

Buna. Revin pe 23 pentru o saptamana. 😘😘😘

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Buna. Revin pe 23 pentru o saptamana. 😘😘😘

Vii să te înscrii la facultate?
Postat

Vii să te înscrii la facultate?

Vin pentru voi 😊ðŸ˜
Postat

Ai stat degeaba...pe aici. Vezi acolo unde mergi poate schimbi putin strategia...altfel vei fi in somaj.

De ce esti carcotas? Nu stiu daca observi dar nu sunt de gasit in permanenta,oare am stat degeaba?
  • Like 2
Postat

De ce esti carcotas? Nu stiu daca observi dar nu sunt de gasit in permanenta,oare am stat degeaba?

Nu sunt carcotas si nu sunt genul sa spun vorbe de mahala, asa ca sa stabilim niste limite.

Am avut un gand sa te vizitez, am sunat intr-o zi. Nu a fost sâ fie...vom vedea.

Nu vreau sa par rautacios...am senzatia ca ai tarife de top...iar la acest tarif gasesc si anal inclus, vezi Loredana.

Asa ca sincer nu vad un motiv pentru care in aceeasi bani sa fie mai putine optiuni.

Te pup

• Like 1
Postat

Nu sunt carcotas si nu sunt genul sa spun vorbe de mahala, asa ca sa stabilim niste limite.

Am avut un gand sa te vizitez, am sunat intr-o zi. Nu a fost sâ fie...vom vedea.

Nu vreau sa par rautacios...am senzatia ca ai tarife de top...iar la acest tarif gasesc si anal inclus, vezi Loredana.

Asa ca sincer nu vad un motiv pentru care in aceeasi bani sa fie mai putine optiuni.

Te pup

Nu oblig pe nimeni sa ma viziteze.Asa imi selectez clientii . Succes si Loredanei (sa ii facem reclama pana la capat) 😘😘🤗
  • Like 4
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Te pup

Te inteleg taximetristule  ...pe tine doar  la 50 cu 100  te motiveaza   :)

Vezi ca se gasesc destule noaptea , cand bantui pe Mihai Bravu  

Postat

Te inteleg taximetristule  ...pe tine doar  la 50 cu 100  te motiveaza   :)

Vezi ca se gasesc destule noaptea , cand bantui pe Mihai Bravu  

In primul rand nu am o astfel de ocupatie, din fericire am avut timp pentru scoala, la vremea ei, dar tu un handicapat intr-un scaun cu rotile....stai pe site non stop. E pedeapsa ta...tintuit in scaun.

E si o vorba, omul insemnat, este al dracului de invidios. Se justifica asta prin faptul ca nu poti face ce fac oamenii obisnuiti. Handicapatule asta e soarta ta.

• Like 2
Postat

In primul rand nu am o astfel de ocupatie, din fericire am avut timp pentru scoala, la vremea ei, dar tu un handicapat intr-un scaun cu rotile....stai pe site non stop. E pedeapsa ta...tintuit in scaun.

E si o vorba, omul insemnat, este al dracului de invidios. Se justifica asta prin faptul ca nu poti face ce fac oamenii obisnuiti. Handicapatule asta e soarta ta.

Pe bune? Ai scris mai sus ca nu spui vorbe de mahala. In plus cum poti sa te bucuri de raul altuia? Judecati curvele iar in voi zace rautatea,raman uimita pe zi ce trece
  • Like 6
Postat

Vin pentru voi

Super, eu unul chiar ma bucur. Ma poti programa de acum pe luni 31 iulie in jurul pranzului (12-1) sau pe la 16.00. Te sun luni si stabilim. Sunt sigur ca va fi ca de obicei o intalnire foarte reusita si placuta. :feet  :hug1

Postat

Pe bune? Ai scris mai sus ca nu spui vorbe de mahala. In plus cum poti sa te bucuri de raul altuia? Judecati curvele iar in voi zace rautatea,raman uimita pe zi ce trece

Ai dreptate, e foarte urit ca cineva sa jigneasca persoanele cu handicap, cand aud asa ceva ma gandesc ca unii oameni nu sunt deloc empatici.

Postat

Super, eu unul chiar ma bucur. Ma poti programa de acum pe luni 31 iulie in jurul pranzului (12-1) sau pe la 16.00. Te sun luni si stabilim. Sunt sigur ca va fi ca de obicei o intalnire foarte reusita si placuta. :feet  :hug1

Revin cu update - am anulat programarea in lipsa confirmarii tale Alina. Ti am dat si telefoane si smsuri. Macar puteai raspunde fie si negativ. In fine, asta e.

• Like 1
Postat

"Papusa" asa e in Focsani sau Bucuresti?

Daca faci un drum pena la Focsani cred ca nu pleci nesatisfacut dar probabil ca trebuie sa iei camera la hotel sau inchiriezi garsoniera de bloc cu ora.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...