Sari la conținut

Alina 0764497970

Postări Recomandate

• Oras:UNDE VREA PULA MEA
  • Oras:UNDE VREA PULA MEA

Cum reusesti sa stai in pozitia asta fara sa cazi?  :laugh2  :kiss3

Lasa c-am vorbit cu fata si i-am zis sa revina la pozitia normala.  A fost ascultatoare si s-a conformat pana la urma.  :laugh2

post-179660-0-30656600-1518012848_thumb.jpg

• Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Decebal

Lasa c-am vorbit cu fata si i-am zis sa revina la pozitia normala. A fost ascultatoare si s-a conformat pana la urma. :laugh2

Stau in ce poziții vreți, poate ma apuc de yoga sa va surprind 😂😂
  • Like 4
Link spre comentariu

am mai crescut

Da, confirm ca ai mai crescut. Si sanii mi s-au parut mai mari putin cand te am vizitat marti. Dar pe ansamblu ai ramas aceeasi fata draguta, tandra, sexoasa si cu mult bun simt. Iar oralul facut de tine e printre cele mai bune pe care le-am primit vreodata, mai ales ca mie imi place stilul soft, blajin, fara zmucituri.  :laugh2  :laugh2  :blushing2 Doar ma stii...Cand mai vii in Bucuresti sigurrr te vizitez iar. :feet

• Like 1
Link spre comentariu

Da, confirm ca ai mai crescut. Si sanii mi s-au parut mai mari putin cand te am vizitat marti. Dar pe ansamblu ai ramas aceeasi fata draguta, tandra, sexoasa si cu mult bun simt. Iar oralul facut de tine e printre cele mai bune pe care le-am primit vreodata, mai ales ca mie imi place stilul soft, blajin, fara zmucituri. :laugh2 :laugh2 :blushing2 Doar ma stii...Cand mai vii in Bucuresti sigurrr te vizitez iar. :feet

Ma bucur ca ți-am plăcut, mulțumesc.
  • Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...