brett10 Reputație: -2329 Postat Februarie 2, 2018 Oras:// Oras:// Partajează Postat Februarie 2, 2018 Sunt pana sâmbăta viitoare. Apoi o sa ma gândesc dacă prelungesc. fute-te bine si nu va mai fi nevoie sa te "gandesti" daca prelungesti sau nu Link spre comentariu
gbarbu7 Reputație: 0 Postat Februarie 3, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Februarie 3, 2018 Unde esti astazi sambata, cand ajungi in Focsani Alina? Link spre comentariu
andral Reputație: 2201 Postat Februarie 3, 2018 Oras:Decebal Oras:Decebal Autor Partajează Postat Februarie 3, 2018 fute-te bine si nu va mai fi nevoie sa te "gandesti" daca prelungesti sau nuMa straduiesc 😂😂 2 Link spre comentariu
andral Reputație: 2201 Postat Februarie 3, 2018 Oras:Decebal Oras:Decebal Autor Partajează Postat Februarie 3, 2018 La fel de bună 😀 o sa te vizitez 😉Mulțumesc, te aștept 😗 2 Link spre comentariu
scorpionezu Reputație: 169 Postat Februarie 3, 2018 Oras:B. Oras:B. Partajează Postat Februarie 3, 2018 Ma straduiesc Incepe prin a te stradui sa raspunzi la telefon, sau macar la mesaje Link spre comentariu
andral Reputație: 2201 Postat Februarie 3, 2018 Oras:Decebal Oras:Decebal Autor Partajează Postat Februarie 3, 2018 Incepe prin a te stradui sa raspunzi la telefon, sau macar la mesajeNu raspund la mesaje fiindca le vad tarziu Link spre comentariu
andral Reputație: 2201 Postat Februarie 4, 2018 Oras:Decebal Oras:Decebal Autor Partajează Postat Februarie 4, 2018 Unde esti astazi sambata, cand ajungi in Focsani Alina?Ajung sâmbăta /duminica viitoare Link spre comentariu
andral Reputație: 2201 Postat Februarie 5, 2018 Oras:Decebal Oras:Decebal Autor Partajează Postat Februarie 5, 2018 5 Link spre comentariu
valentinb Reputație: 52 Postat Februarie 5, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 5, 2018 buna, poti sa ne spui pe unde ai locatia? ms Link spre comentariu
andral Reputație: 2201 Postat Februarie 5, 2018 Oras:Decebal Oras:Decebal Autor Partajează Postat Februarie 5, 2018 buna, poti sa ne spui pe unde ai locatia? msBuna. Aproape de hotel Hilton pe Știrbei Vodă Link spre comentariu
omuldinpadure Reputație: 4459 Postat Februarie 5, 2018 Partajează Postat Februarie 5, 2018 Între 12-22. Ma poti suna în intervalul 11-12 dar și în cursul zileiSuper, ai revenit. Maine iti fac sper o vizita si eu, te sun pe la 11 sau 12 pt programare (marti deci). Bine ai revenit aici printre noi))) Link spre comentariu
andral Reputație: 2201 Postat Februarie 6, 2018 Oras:Decebal Oras:Decebal Autor Partajează Postat Februarie 6, 2018 Cum reusesti sa stai in pozitia asta fara sa cazi? :laugh2 :kiss3Nu e greu deloc, te invat daca vrei 😂😂😂 Link spre comentariu
andral Reputație: 2201 Postat Februarie 7, 2018 Oras:Decebal Oras:Decebal Autor Partajează Postat Februarie 7, 2018 La fel de bună 😀 o sa te vizitez 😉Te aștept Link spre comentariu
best_star Reputație: 360 Postat Februarie 7, 2018 Oras:UNDE VREA PULA MEA Oras:UNDE VREA PULA MEA Partajează Postat Februarie 7, 2018 Cum reusesti sa stai in pozitia asta fara sa cazi? :laugh2 :kiss3Lasa c-am vorbit cu fata si i-am zis sa revina la pozitia normala. A fost ascultatoare si s-a conformat pana la urma. :laugh2 4 Link spre comentariu
andral Reputație: 2201 Postat Februarie 7, 2018 Oras:Decebal Oras:Decebal Autor Partajează Postat Februarie 7, 2018 Hei. Ma mai gasiti azi pana la 23,maine 12-23 si vineri doar cateva ore (voi posta orele vineri) Link spre comentariu
andral Reputație: 2201 Postat Februarie 7, 2018 Oras:Decebal Oras:Decebal Autor Partajează Postat Februarie 7, 2018 Lasa c-am vorbit cu fata si i-am zis sa revina la pozitia normala. A fost ascultatoare si s-a conformat pana la urma. :laugh2Stau in ce poziții vreți, poate ma apuc de yoga sa va surprind 😂😂 4 Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Februarie 7, 2018 Oras:// Oras:// Partajează Postat Februarie 7, 2018 Stau in ce poziții vreți, poate ma apuc de yoga sa va surprind e bine, dialoghezi pe forum, glumesti. Te-ai prins ce tb sa faci. 2 Link spre comentariu
andral Reputație: 2201 Postat Februarie 8, 2018 Oras:Decebal Oras:Decebal Autor Partajează Postat Februarie 8, 2018 e bine, dialoghezi pe forum, glumesti. Te-ai prins ce tb sa faci.🙄 am mai crescut 😂😂😂 1 Link spre comentariu
omuldinpadure Reputație: 4459 Postat Februarie 9, 2018 Partajează Postat Februarie 9, 2018 am mai crescut Da, confirm ca ai mai crescut. Si sanii mi s-au parut mai mari putin cand te am vizitat marti. Dar pe ansamblu ai ramas aceeasi fata draguta, tandra, sexoasa si cu mult bun simt. Iar oralul facut de tine e printre cele mai bune pe care le-am primit vreodata, mai ales ca mie imi place stilul soft, blajin, fara zmucituri. :laugh2 :laugh2 :blushing2 Doar ma stii...Cand mai vii in Bucuresti sigurrr te vizitez iar. :feet 1 Link spre comentariu
andral Reputație: 2201 Postat Februarie 9, 2018 Oras:Decebal Oras:Decebal Autor Partajează Postat Februarie 9, 2018 Da, confirm ca ai mai crescut. Si sanii mi s-au parut mai mari putin cand te am vizitat marti. Dar pe ansamblu ai ramas aceeasi fata draguta, tandra, sexoasa si cu mult bun simt. Iar oralul facut de tine e printre cele mai bune pe care le-am primit vreodata, mai ales ca mie imi place stilul soft, blajin, fara zmucituri. :laugh2 :laugh2 :blushing2 Doar ma stii...Cand mai vii in Bucuresti sigurrr te vizitez iar. :feetMa bucur ca ți-am plăcut, mulțumesc. 4 Link spre comentariu
andral Reputație: 2201 Postat Februarie 9, 2018 Oras:Decebal Oras:Decebal Autor Partajează Postat Februarie 9, 2018 Dragilor, nu am reușit azi sa mai stau dar planuiesc sa mai vin peste o săptămână. O sa va anunt aici! 3 Link spre comentariu
oachii Reputație: 20 Postat Martie 2, 2018 Partajează Postat Martie 2, 2018 Esti disponibilă azi?? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 2, 2018 Partajează Postat Martie 2, 2018 Bravo andra.. Link spre comentariu
andral Reputație: 2201 Postat Martie 15, 2018 Oras:Decebal Oras:Decebal Autor Partajează Postat Martie 15, 2018 Revin maine, locația este in Centrul vechi-Unirii. Va anunț cu exactitate cand ajung. Link spre comentariu
andral Reputație: 2201 Postat Martie 15, 2018 Oras:Decebal Oras:Decebal Autor Partajează Postat Martie 15, 2018 Bravo andra..Bravo pentru..? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum