Sari la conținut

Alina 0764497970

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Impresii dupa o noua vizita la Alina:

Locatia: 9 - zona in lucrari, va recomand sa nu veniti dinspre statia de metrou P.Muncii. Daca veniti cu masina, gasiti destule locuri de parcare pe stradute. Apartamentul este spatios, si mai activeaza acolo si Antonia (draguta la fata, cu sanii care pareau frumosi, acoperiti fiind de un prosop). Pentru dus, am primit prosop, fara papuci. Baia nu as zice ca era curata luna, dar era mentinuta in limitele decentei si toate utilitatile functionau (a ajuns un lux) ! 

Despre cum arata Alina v-am mai scris, a ramas tot slim, sanii frumosi si fundul sunt la locul lor si la fel si atitudinea "teenage-like". 

Note: Locatie: 9

Aspect: 10 - a ramas la fel de frumoasa

Oral protejat: 9 - atentie la zone, nu se grabeste  

Normal: 10 - a stat in toate pozitiile cerute, geme incet, fara a se da in spectacol 

GFE: 10+ - cel mai bun intalnit de pana acum

Igiena: 10

Halatul: 150 lei -30 min.

As reveni pentru o sedinta de o ora sau una la dublu cu ea si Antonia.

Link spre comentariu
  • Oras:Decebal

Impresii dupa o noua vizita la Alina:

Locatia: 9 - zona in lucrari, va recomand sa nu veniti dinspre statia de metrou P.Muncii. Daca veniti cu masina, gasiti destule locuri de parcare pe stradute. Apartamentul este spatios, si mai activeaza acolo si Antonia (draguta la fata, cu sanii care pareau frumosi, acoperiti fiind de un prosop). Pentru dus, am primit prosop, fara papuci. Baia nu as zice ca era curata luna, dar era mentinuta in limitele decentei si toate utilitatile functionau (a ajuns un lux) !

Despre cum arata Alina v-am mai scris, a ramas tot slim, sanii frumosi si fundul sunt la locul lor si la fel si atitudinea "teenage-like".

Note: Locatie: 9

Aspect: 10 - a ramas la fel de frumoasa

Oral protejat: 9 - atentie la zone, nu se grabeste

Normal: 10 - a stat in toate pozitiile cerute, geme incet, fara a se da in spectacol

GFE: 10+ - cel mai bun intalnit de pana acum

Igiena: 10

Halatul: 150 lei -30 min.

As reveni pentru o sedinta de o ora sau una la dublu cu ea si Antonia.

Buna . Multumesc pentru recenzie . O ședință cu mine si Antonia nu se mai poate deoarece ea nu mai activează iar cu mine grabiti-va caci sunt in cautarea unui alt job :)
Link spre comentariu

Am vizitat minunatia asta aseara..initial cam rece in mesaje iti da impresia ca nu prea isi bate capul. Am ajuns la ea era intr-un capotel negru. Frumusica la fata, dupa parerea mea dar initial dezamagit de corp fata de ce vazusem in poze. Ajungem in camera, mare curata. Ee cand isi da capotelul ala jos...parca era un ou kinder cu cea mai tare surpriza! Miniona slabuta dar cu forme..te duce gandul la pustoice din alea inocente dar kinky.ON bunicel si la ce piersicuta avea nu am putut rata un 69 care s-a tot lungit ca nu ma mai saturam. Munceste cand sta deasupra pesemne ca ii place si ei. Per total

ON - 8

Fizic 10 ptr mine

Locatie 9- are o colega dar nu e interesanta

Igiena -10

De revenit? Ptr mine da in mod sigur!

Halat 250 1 ora

Link spre comentariu

Am vizitat minunatia asta aseara..initial cam rece in mesaje iti da impresia ca nu prea isi bate capul. Am ajuns la ea era intr-un capotel negru. Frumusica la fata, dupa parerea mea dar initial dezamagit de corp fata de ce vazusem in poze. Ajungem in camera, mare curata. Ee cand isi da capotelul ala jos...parca era un ou kinder cu cea mai tare surpriza! Miniona slabuta dar cu forme..te duce gandul la pustoice din alea inocente dar kinky.ON bunicel si la ce piersicuta avea nu am putut rata un 69 care s-a tot lungit ca nu ma mai saturam. Munceste cand sta deasupra pesemne ca ii place si ei. Per total

ON - 8

Fizic 10 ptr mine

Locatie 9- are o colega dar nu e interesanta

Igiena -10

De revenit? Ptr mine da in mod sigur!

Halat 250 1 ora

Multumesc
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...