Sari la conținut

Alina 0764497970

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
La 06.02.2021 la 0:24, white_rabbit a spus:

Wonderland magazine

“Alice: How long is forever?

White Rabbit: Sometimes, just one second.”

Am putea specula dacă individul din spatele pseudonimului Lewis Carroll scria premonitoriu despre teoria relativității sau sustrăgea însăși esența eului ajuns în punctul maxim de conștiență. Da, am putea, dar n-o voi face. În Wonderland putem fi oricine pentru că acolo nu mai contează dacă ești Alice, Alina sau Andra.

Tot ce contează este că o fată tânără, minionă, skinny, cu privirea ageră, îmi deschide ușa și mă poftește înăuntru. Sunt puțin surprins pentru că din cele câteva poze pe care le văzusem rămăsesem cu falsa impresie că este mai înaltă, dar statura ei micuța îmi place. Un fizic adolescentin frumos proporționat și agreabil pentru amatorii genului.

Alina nu debordează de tupeu. E chiar opusul. O fată cu bun simț, poate ușor emotivă și mă trezesc în situația în care trebuie să inițiez eu conversația. Mă pricep de minune la asta, atât de bine încât aș putea câștiga detașat concursul de “tăcut din gură”, și îmi vine ideea genială să fumăm o țigară. Schimbăm câteva vorbe despre Wonderland și când veni vorba de duș Alina mi-a întins un prosop mare, curat și frumos parfumat. De obicei nu menționez astfel de lucruri dar, în acest caz, parfumul acela, detaliul, mi-a inspirat încredere în felul cum Alina alege să își trateze vizitatorii.

Primenit și cu chef de nebunii am revenit în dormitor unde Alina mă aștepta întinsă pe patul mare acoperit cu o lenjerie aurie, o prevestire parcă a partidei de sex regesc ce avea să urmeze.

Cu câteva sărutări am reușit să îi acopăr repede corpul micuț. Buzele ei cărnoase sunt naturale, la fel de naturale precum chicotele pe care le scotea atunci când  o gâdilam din greșeală, la fel de naturale precum gemetele ei discrete. Norocul meu că body-ul pe care îl purta nu avea încuietori complicate sau alte mecanisme menite să încurajeze castitatea și am reușit să îl fac repede să dispară pentru a  mă putea înfrupta din sânii ei micuți, cu sfârcuri ce se ridică apetisant.

Ne distrăm puțin cu mine încălzindu-mi urechile între coapsele ei iar apoi într-un 69 care m-a încins suficient de tare încât să doresc să îi simt păsărica penetrată. După ce a pus cu grijă prezervativul, Alina a-nceput să mă călărească viguros, cu poftă, iar felul cum se sprijinea cu mâinile pe pieptul meu mă incita maxim. Să îi simt fesele tari? Să îi privesc abdomenul plat, lucrat, pe care se formau uneori pătrățele? Am încetat să îmi mai pun întrebări în mintea mea și m-am lăsat dus de val, down to the rabbit hole, in Wonderland. Alina face sex cu poftă și fără rețineri.

Patul mare părea uneori neîncăpător și nu știu cum de reușeam să ajungem mereu aproape de marginile acestuia, la doar o palma distanță de a cădea din el. În ciuda staturii aparent firave Alina a dovedit o anduranță mult mai bună decât a mea și o intuiție bună legat de toate pozițiile prin care am trecut. Păsărica ei fierbinte, strâns mulată pe falusul meu, a fost o desfătare pentru privire și atunci când o penetram întinsă pe burtă, cu fundulețul frumos ridicat în sus, dar și atunci când își ținea un picior întins pe umărul meu și își mângâia frenetic clitorisul.

Ne-am lăsat pradă plăcerii și am transpirat împreună. I-am simțit respirația accelerată, gemetele și mâinile care apucau strâns lenjeria aurie.

Dacă toți iepurii ar fi la fel de leneși ca mine,  n-ar mai exista vulpi slabe.

Chiar dacă am obosit și tentativele de a ajunge în punctul culminant la normal nu au avut succes, Alina a avut grijă de mine desfățându-mă cu un oral umed, soft, fără să mă atingă câtuși de puțin cu dinții. Viguros, cu perseverență și cu o mână fermă pe penisul meu, foarte atentă la tot bagajul și cu limbuța jucăușă pe capul care nu gândește, Alina m-a făcut să explodez abundent pe sânii ei, într-un orgasm susținut și intens.

Am încercat să îmi revin și să învăț din nou să merg până ce Alina s-a întors de la duș. Cu greu, am reușit să îmi trag ceva pe mine și am găsit răgaz la o țigară împreună.

Scurt și la obiect, pentru toți cei care nu au avut răbdare să citească printre rânduri până acum:

Aspect: 9 – corp skinny, tonifiat, drăguță și cu un zâmbet natural. Dacă mărimea sânilor nu este un criteriu de departajare pentru voi, atunci e foarte posibil să vă placă.

Oral neprotejat: 9 – umed și plăcut, fără deep dar și fără dinți, cu multă atenție la împrejurimi și fără semne evidente de oboseală chiar dacă la final a fost nevoie de un efort mai susținut din partea ei.

Normal protejat: 10 – implicare și participare foarte bună în toate pozițiile. Un plus mare în LOT unde am avut parte de multe variații de ritm și adâncime.

GFE: 8.5 – o notă bună pentru o primă întâlnire, uneori fiind de preferat o experiență care se îmbunătățește în timp față de una falsată și exersată cu oricine și cu orice ocazie.

Atitudine: 10 – Alina e genul de fată care îți rămâne în memorie nu doar din prisma partidei consumate dar și ca om, ca parteneră naturală, cu zâmbet dulce și privire visătoare.

Wonderland este tărâmul unde puzzle-ul din interiorul nostru prinde formă și, de data aceasta, Alice (Alina) a fost cea care l-a călăuzit pe iepurașul OCD-ist  în labirintul plăcerii.

Disclaimer: experiența și nivelul de satisfacție pot varia în funcție de așteptările și atitudinea fiecărui vizitator.

Bravo ma Iepurila! 

De 100 de ori bravo pt recenzia asta. 

• Minus 1
Link spre comentariu

• Oras:Romania
  • Oras:Romania

Pfff...nici nu mai țin minte când te-am întâlnit prima dată, parcă a fost ieri. Și știi ce, nici acum nu am uitat acea zi, acea dimineață.

Ai fost naturală, fructul proaspăt abia cules...dulce, aromat și divin. Mno, ar fi mult mai multe de spus (unii au tot spus pe aici), ţi le-am mai spus în timp (mă bucur că ai păstrat numărul de telefon, atâta timp - mi-ar fi părut rău să nu mai știu de tine)...dar vreau să împărtășesc și celor de aici, din experiența mea cu tine.

Ajuns prin oraş, cu ceva treabă, îmi spun că am ceva timp şi de ceva relaxare şi caut pe telefon, prin renumitul publi24, anunțuri în acest sens. Din toate cele care erau la timpul respectiv, doar unul pot spune ca mi-a stârnit cu adevărat dorința, al tău (şi acum mai am salvate, undeva în inima *ascunsă* a telefonului meu, pozele, probabil, a debutului tău în această lume).

Te sun, îmi răspunzi oarecum dificil, greoi pentru că te cam trezisem cu apelul meu (era undeva la ora 10 dimineața). Îmi cer scuze pentru deranj şi te întreb dacă ești disponibilă pentru o vizită...şi deşi erai încă sub influența somnului, îmi spui unde să să vin, convenind de comun acord, să bem cafeaua la tine pentru a te mai dezmetici nițel.

Ajung în pragul uşii tale, pe care mi-o deschizi chiar tu, mă inviți să te urmez, moment în care  *neștiutorul de carte* 🤪 o ia razna rău de tot, la vederea posteriorului tău micuţ şi superb conturat, printr-o pereche de pantalon de pijama.

Tu nu observaseși asta, dar eu deja eram la primul număr cu tine (în mintea mea şi a ''nebunului''), dar cu greu m-am stăpânit să nu par vreun disperat.

După ceva dialog de acomodare, mă inviți să trecem şi la lucruri ceva mai serioase...şi ajungem ușor, dezbrăcați, în pat...unde începe adevărata aventură cu tine, când mă întrebi dacă oralul îl prefer neprotejat, lucrul pe care l-am aprobat mai cu jumătate de gură, pentru că tu deja erai deasupra *perversului de pe Tg.Ocna* şi nu am mai vrut să întrerup filmul.

Nu ştiu cât de începătoare erai, dar eu l-am notat cu 10 la acea vreme (pe timpul ăla, noi beneficiarii de astfel de tratamente, nu prea știam sau găseam noi artiste în *deep* )...pe cât de senzual, pe atât de eficient. Cum eram eu în extazul meu așa, îmi fuge dintr-o dată privirea spre fundulețul tău superb, apetisant, mic dar agasant privirii...şi te întreb dacă mă pot juca şi eu cu cea mică, precizând că nu am avut parte atunci când am fost mic. Amuzată de cererea mea, accepți şi te așezi deasupra mea, într-un 69 perfect. Nu pot descrie prea multe, pentru că nu-mi aduc aminte decât faptul că erai aşa de dulce şi proaspătă încât nu mi-a mai stat gândul decât acolo.

După ceva timp, îți propun să trecem la normal (timp în care m-ai şi încălțat de *vreme umedă*) şi aici am putut remarca faptul că deşi erai destul de umedă şi de plăcere şi din cauza mea, nu reușeam să pătrund în *fructul interzis* (mirat şi eu, că nu eram/sunt vreun dotat). Dar, încet încet, îmi fac loc şi pentru *căpcăun*, dar nu reușesc să mă acomodez prea bine, că deja aud gongul cum sună pentru prima repriză. 😓

Ne aruncăm în pat, istoviți (mai mult eu, că tu cred că te-ai cam supărat că nici nu ai apucat să-ţi dai seama ce sa întâmplat)...dar, îmi propui un masaj, având în vedere că din ora convenită inițial, nu trecuse decât vreo 20 minute, lucru pe care îl accept (gândindu-mă că un posibil număr nu ar mai fi realizabil).

Şi şoc (cum spunea Simona Pătruleasa, când era în vogă😂)...nici nu te-ai așezat bine pe mine, că ţi-am simţit fierbinţeala *fructului* pe spatele meu, moment în care *ciobălăul* (dacă el nu e educat neam) trage să găurească salteaua fetei.  Şi după un moment în care am aşteptat să mă dumiresc dacă e reală reacţia, o luai pe Alinuţa-n braţe (care mi-a sesizat *nedumerirea* şi mi-a mai aplicat încă un fes pe cap) şi aşa în picioare, cu ea în braţele mele (ea minionă, eu dit'ai Arnoldu' la 60 de kile🤪) am pătruns iaraşi în absolut.

Una peste alta, o experienţă, pe care, după cum observaţi şi voi, nu prea o uiţi...e imposibil să nu-şi lase această mini-făptură gingaşă, sexy, apetisantă şi naturală, o amprentă bine conturată.

Dacă ar fi să notez ceva, nu am decât 10 pe linie pentru Alina...cei care au întâlnit-o mă pot aproba, iar cei care nu...Ce mai aşteptaţi?🤪

Deşi te-am mai întâlnit ulterior (soarta cred, ciudat, dar am folosit acelaşi mijloc de transport - nu ştiu dacă m-ai recunoscut, dar eu da), nu am mai reuşit să te mai vizitez, să te mai gust, să te mai simt...şi acum înţeleg de ce, faci atât de mulţi bărbaţi fericiţi, încât nefericirea unuia singur, este un preţ prea neînsemnat...

Scumpa mea Alina...iartă-mă pentru aceste târzii rânduri/recenzii (meritai mai demult asta) şi iţi mulţumesc pentru clipele pe care mi le-ai oferit, mă bucur că eşti într-un loc unde eşti apreciată aşa cum meriţi şi cine ştie, drumurile noastre s-or mai intersecta, cândva, cumva.

Te pup dulce peste tot, ai grijă de tine şi de băieţii valabili şi pe bădărani şi neciopliţi, dă-le ignore şi praf de mers, nu-ţi face riduri din cauza lor...

P.S. : Dacă nu ţi-ai dat seama cine sunt, iti voi reaminti pe whatsApp 😋

• Like 2
  • Mersi 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...