Sari la conținut

Alina 0764497970

Postări Recomandate

Vizitator doogy
Reputație: 0
Postat

In focsani cand te intorci?

• Oras:Bucuresti
Postat

Sa las si eu o mica recenzie aici. Miercuri mi am facut programare pe la doua la domnisoara Alina, am zis sa o testez. Mi-a dat sms cand a terminat pranzul si am ajuns in fata casei, in Centrul Vechi, i am dat mesaj si mi a spus sa urc. Cum s a mai spus garsoniera mica dar camera de regulat arata bine, pat f bun, oglinda pe petere (in forma de fagure), baia mica dar prosop curat, sapun.

Alina e o teen simpatica la fatza, corpt frumos de adolescenta, slim, sani frumsosi cam nr 2-3, fund f apetisant si mic dar bombat. Maxim 1,65, si cam 45-50 kg cred. Mi-a deschis usa, am facut cunostiinta, am discutat putin apoi mers la baie, dus eu, ea facuse deja. Am ales un numar ca trebuia sa ajung la o intalnire cu un coleg pe la trei.

Actiunea - mangaieri pe piept, mangaieri la gigel si la outze, lins sanii, apoi mi a facut un orla foarrte bun, fara mana, cu multa saliva, abia m am abtinut sa nu eliberez munitia din tun (spusese ca nu face CIM si am respectat dorinta ei). Apoi i am facut si eu un cunni, sper ca i- aplacut, am incercat sa fiu cat pot de senzual si de bland, stiind ca adesea fetele gen teen (are vreo 19 ani parca) vor sa fie bland si lent. I am facut si annilingus, era incredibil de curata acolo jos, foarte rar am facut anni cu vreo fata, dar la ea a fost super OK. Imaginea fundului ei cu pussy-ul roz si gaura funduletului, asa cum era asezata pe burta miammmm, ca in filme. Data viitoare incercam si in 69, merita din plin.

Apoi iar a trecut la oral, excelent, fara mana, a dat niste limbute magice si la outze si in fine am pus-o deasupra mea, am penetrat o in cow girl position si dupa maxim 5 minute am eliberat spermatozoizii veseli in cauciuc. 

Fata: nota 8,5 la fatza, 9 la corp

Sex oral: 9,5 (ar fi fost 10 cu CIM dar o inteleg,  nu e agreabil, oricum merge si fara el)

Sex normal: 9, s-a miscat bine, s a implicat

FK: nu se saruta cu clientii dar e placuta, ai ce discuta cu ea, se simte bine cu tine daca o respecti

Curatenie: 10 (impecabil)

Halat: 150 jumatate de ora

Eu sigur mai revin, ii multumesc Alinei, m am simtit foarte bine si sper ca si ea cu mine a fost OK. 

• Like 7
Postat

Am fost si eu la Alina saptamana trecuta parca, dupa o incercare nesincronizata acum ceva timp. Este mai mica decat ma asteptam din poze, ceea ce mie imi convine de minune. Cum a spus si colegul de mai sus, fundul este bombat, micut si apetisant. Sanii sunt placuti si jucausi.

Locatia este foarte mica, dar avand in vedere ca este in centru... 8.

Curatenie: Prosop curat, geluri de dus, fata a facut dus inainte, 10

Fata nota 8,5

Oral: 9, nu am insistat mult

Sex normal: 9, doar LOT, priveliste frumoasa, se misca bine, fara finalizare din cauza mea - lesinat de caldura

FK: nu fac

Halat 150, 30 min DTD

• Like 5
  • Oras:Decebal
Postat

Multumesc pentru recenzii băieți 😘😘😘

• Like 3
Postat

Tocmai cand ma pregateam de vizita...a diaparut ?

Postat

Hello Alina, as vrea o programare pentru maine dupa ora 12-13, am sa te sunt dimineata sa stabilim. Mersi))))

Postat

Hello Alina, as vrea o programare pentru maine dupa ora 12-13, am sa te sunt dimineata sa stabilim. Mersi))))

Buna,suna-ma cand vrei ☺😘😘
Postat

Tocmai cand ma pregateam de vizita...a diaparut ?

Am revenit 😊
Postat

Carcotasi rau baietii astia, zi si tu Alina))) Daca faceai FK dar refuzai oralul fara cauciuc sareau cu gura ca e rau, ca nu esti profesionista...Greu impaci pe toata lumea. De fapt cred ca nici nu are rost sa incerci. Oricum tu faci f bine ce faci deci lumea e multumita in 90% din cazuri. :laugh2  :laugh2

Postat

Carcotasi rau baietii astia, zi si tu Alina))) Daca faceai FK dar refuzai oralul fara cauciuc sareau cu gura ca e rau, ca nu esti profesionista...Greu impaci pe toata lumea. De fapt cred ca nici nu are rost sa incerci. Oricum tu faci f bine ce faci deci lumea e multumita in 90% din cazuri. :laugh2 :laugh2

😂😂 asa e
Postat

Ok, super. Dar daca nu deschizi telefonul nici azi nu se poate programa nimeni la tine. Decat poate prin telepatie....Eu incerc de vineri.  :laugh2  :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...