Sari la conținut

zona Costinesti?

Postări Recomandate

Postat

Exista ceva prestatoare in Costinesti / zona de mai jos ... Neptun, Jupiter etc :) ?

In afara de fetele venite la diXtractie pe litoral :)

Multumesc anticipat!

Vizitator euflo96
Reputație: 0
Postat

Fapt real ieri noapte ,Costinesti,o discoteca de acolo(nu ii dau numele,sunt sigur ca in toate se poate intampla asta) ,la intrare esti condus spre coltar(te costa cel putin 250 lei).Condusi fiind la coltar,eu si un prieten am intrebat acolo pe cineva "daca e loc" la vreo dansatoare...Raspunsul a fost categoric "NU"

Dupa vreo 15 minute ne-am pomenit cu cineva la masa,"da frate,e o fata libera asta seara,si da,e dansatoare,face de toate,e scumpa foc,300 lei".

A durat vreo 2 ore si a venit fata,era chiar foarte buna,ingrijita si am inteles ca a prestat f bine,a stat vreo 2 ore pt banii aia,desi normal trebuia sa stea o ora.Actiunea a avut loc pe acolo prin "sat" ,la cazare,ca studentii :P De ea s-a bucurat doar tovarasul meu.

Daca vreti ceva bun,aveti malai,tupeu si noroc,incercati asa pt "altceva"

Pt toate celalalte buzunare am inteles ca exista ceva bun in Agigea.Stradal.

Postat

Mersi Euflo ... cred ca de Disco Ring e vorba ca esti condus la coltar :)

Alte recomandari? auzisem ca in zona garii langa cei care stau cu acele "cataloage" cu cazare stau si fete profesioniste ?

Postat

abia astept :) maine seara plec ... sambata seara sper sa prind animatoare :D

Fapt real ieri noapte ,Costinesti,o discoteca de acolo(nu ii dau numele,sunt sigur ca in toate se poate intampla asta) ,la intrare esti condus spre coltar(te costa cel putin 250 lei).Condusi fiind la coltar,eu si un prieten am intrebat acolo pe cineva "daca e loc" la vreo dansatoare...Raspunsul a fost categoric "NU"

Dupa vreo 15 minute ne-am pomenit cu cineva la masa,"da frate,e o fata libera asta seara,si da,e dansatoare,face de toate,e scumpa foc,300 lei".

A durat vreo 2 ore si a venit fata,era chiar foarte buna,ingrijita si am inteles ca a prestat f bine,a stat vreo 2 ore pt banii aia,desi normal trebuia sa stea o ora.Actiunea a avut loc pe acolo prin "sat" ,la cazare,ca studentii :P De ea s-a bucurat doar tovarasul meu.

Daca vreti ceva bun,aveti malai,tupeu si noroc,incercati asa pt "altceva"

Pt toate celalalte buzunare am inteles ca exista ceva bun in Agigea.Stradal.

Vizitator euflo96
Reputație: 0
Postat

"animatoare" sunt peste tot,era vb de disco care incepe cu G si se termina cu IP,dar daca stii unde sa te "uiti" ai parte de animatie :D

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.