Sari la conținut

Silvy din Timisoara

Postări Recomandate

• Oras:ENISALA
Postat

Băi ,,lucică - pulă mică,, sun-o si cere-i mail-ul... fii barbat, ce dreacu!

Aici se scriu recenzii, pareri, experiente, nu vrajeli

• Like 4
  • Oras:Oradea
Postat

Buna. Multumesc dar sa stii ca domnii imi zic ca.s mai sexi live,te astept si pe tine sa.ti dai cu parerea :D

Sa stii ca poate fac o vizita pe la tine...maduc la sala...si vad cum termin

te pup

• Oras:ardeal
  • Disponibila
  • Oras:ardeal
  • Disponibila
Postat

cu laudarosi d'astia poti tot manca o pita

la cat te ameninta astia ca te'or fute si te'or drege, tare ma tem ca vei pleca cracanata rau de la oradea

• Like 3
  • Minus 1
Postat

:69

mmmmm... mai incintat cit de bine arati ...  :blushing2 ... ajung neaparat pe la tine, dar te rog mai intii s imi faci un overwiev peste tot ce faci tu si cadou ?

TARE SEXY FETITA !!!

Postat

Cam plictisita domnita la telefon si cu un limbaj si ton de-ti vine sa-ti bagi pula-n ea programare.

Pacat totusi pentru fizicul destul de atragator.

Din spusele acesteia maine ar urma sa ne paraseasca.

• Like 2
  • Telefon: 0730430819
  • Oras:Timisoara
Postat

Cam plictisita domnita la telefon si cu un limbaj si ton de-ti vine sa-ti bagi pula-n ea programare.

Pacat totusi pentru fizicul destul de atragator.

Din spusele acesteia maine ar urma sa ne paraseasca.

Deci sa ne intelegem : este valabil pentru toti : respect daca sunt respectata,vorbesc plictisit daca asa mi se vorbeste,vorbesti in figuri la fel o fac si eu,ma jignesti,iti inchid sau te jignesc, nu am fost si nu voi fi niciodata carpa de sters pe  jos a  nimanui. .. Simplu. AM DREPTUL DE A IMI SELECTA CLIENTELA cum de altfel si d.voastra. Seara buna. PS: stiu cine esti. Ti am vorbit normal ,putin arogant ptr ca m ai disperat stii tu cu ce...JOI LA 12 PLEC :kiss3

• Like 2
Postat

Pai nici nu m-as fi gandit ca nu stii cine sunt si nu am postat aici ca sa pretind c-as fi omul invizibil.

Nu stiu cu ce te-am disperat,..., ca te-am sunat de mai multe ori si ti-am lasat un mesaj sa imi faci un apel daca poti cand termini ? Imi cer scuze, trebuia sa ma iau sa plec dupa prima incercare, nu stiam ca deranjez daca sun de mai multe ori in ideea-n care noi astia care sunam, de multe ori tre sa insistam pana ajunge si apelul nostru sa fie preluat. Nu avem cum sa stim  daca nu raspundeti din cauza faptului ca lucrati in pat sau daca sunteti implicate intr-un alt apel telefonic. Te oftica ca te-am intrebat data trecuta pe PM daca as putea avea programare si ai spus sa sun pentru programare, iar eu nu am mai sunat ? Cat timp nu am sunat conform cerintei tale si nu m-am programat pe ora X ca sa-ti dau programul peste cap,.....te rog ... .

Ma bucur sa aflu ca mai nou vorbesc plictisit. Nush care dintre fetele vizitate de mine sau colegii care ma cunosc ar putea sa confirme cele spuse de tine.

Imi cer  eu scuze de mai multe ori pentru ca te-am deranjat si pentru ca sunt asa mai "plictist de fel si iti doresc mult succes in continuare.

• Like 2
Postat

Pai nici nu m-as fi gandit ca nu stii cine sunt si nu am postat aici ca sa pretind c-as fi omul invizibil.

Nu stiu cu ce te-am disperat,..., ca te-am sunat de mai multe ori si ti-am lasat un mesaj sa imi faci un apel daca poti cand termini ? Imi cer scuze, trebuia sa ma iau sa plec dupa prima incercare, nu stiam ca deranjez daca sun de mai multe ori in ideea-n care noi astia care sunam, de multe ori tre sa insistam pana ajunge si apelul nostru sa fie preluat. Nu avem cum sa stim  daca nu raspundeti din cauza faptului ca lucrati in pat sau daca sunteti implicate intr-un alt apel telefonic. Te oftica ca te-am intrebat data trecuta pe PM daca as putea avea programare si ai spus sa sun pentru programare, iar eu nu am mai sunat ? Cat timp nu am sunat conform cerintei tale si nu m-am programat pe ora X ca sa-ti dau programul peste cap,.....te rog ... .

Ma bucur sa aflu ca mai nou vorbesc plictisit. Nush care dintre fetele vizitate de mine sau colegii care ma cunosc ar putea sa confirme cele spuse de tine.

Imi cer  eu scuze de mai multe ori pentru ca te-am deranjat si pentru ca sunt asa mai "plictist de fel si iti doresc mult succes in continuare.

nu am vrut sa te primesc  :bye

Postat

:clap2 De aceea mi-ai raspuns la mesaj, facandu-mi apel.  :laugh2   :slap2

Nu scrie doar ce vrei tu,ci adevarul.Nu am mai vrut sa te primesc dupa ce am vb cu tine,nu inainte. Ca inainte de a vorbii  ,nu aveam de unde sa stiu ca esti tu ca nu s ghicitoare. Vad ca pricepi cam greu ce si cum. Ti am dat bip ptr ca am vazut ca m ai si rugat prin mesaj sa o fac...Daca aveai bun simt si respect ptr mine ,nu ma sunai ca disperatul ci reveneai si mai tarziu cu un telefon daca chiar ma doreai.  Discutia o inchei aici si acum.  Pentru ceilalti domni: daca nu raspund la telefon o data, de 2 ori, inseamna ca sunt ocupata si am telefonul pe silentios ,revino in 20 30 minute cu un apel,daca iar nu raspund dupa acest interval,revino peste o ora. Va pup

Postat

Problema cu "revino cu un apel in 20-30 minute, daca nu raspund dupa acest interval, revino peste o ora" e relativa... spre idiotenie.

Asa cum tu nu esti ghicitoare sa stii dinainte cine si cand iti va calca pragul, asa nici noi, astia care va sunam pe voi, curvele, nu stim la ce moment al futaiului te afli in monentul in care sunam.

Poti fi la inceput, si sa dureze o ora buna, si atunci degeaba revenim in 20-30 minute. Degeaba revenim dupa inca o ora de la cele 30 minute, pentru ca intre timp sa fi fost prinsa intr-un alt futai, curva fiind.

Deci, va trebui sa insistam cu telefoanele, cu mesajele, cu PM, cu mai-stiu-eu-ce metode ca sa te prindem.

Si vom insista aleator, cand mai des, cand mai rar, tocmai in ideea in care voi, curvele, nu aveti un program fix, cu programari constante, cu secretara, etc.

• Like 4
Postat

Nu scrie doar ce vrei tu,ci adevarul.Nu am mai vrut sa te primesc dupa ce am vb cu tine,nu inainte. Ca inainte de a vorbii  ,nu aveam de unde sa stiu ca esti tu ca nu s ghicitoare. Vad ca pricepi cam greu ce si cum. Ti am dat bip ptr ca am vazut ca m ai si rugat prin mesaj sa o fac...Daca aveai bun simt si respect ptr mine ,nu ma sunai ca disperatul ci reveneai si mai tarziu cu un telefon daca chiar ma doreai.  Discutia o inchei aici si acum.  Pentru ceilalti domni: daca nu raspund la telefon o data, de 2 ori, inseamna ca sunt ocupata si am telefonul pe silentios ,revino in 20 30 minute cu un apel,daca iar nu raspund dupa acest interval,revino peste o ora. Va pup

Nu scriu doar ce vreau, tocmai si nu stiu care dintre noi pricepe mai greu. Daca ai fi citit ce am scris de la inceput nu ai mai fi pierdut vremea cu balariile astea.

"Nu avem cum sa stim  daca nu raspundeti din cauza faptului ca lucrati in pat sau daca sunteti implicate intr-un alt apel telefonic." 

Dupa cum bine stim cu totii care incercam sa ajungem la domnite foarte cautate cu perioada scurta de sedere, multi se plang ca nu dau de voi sau ca nu raspundeti indiferent de ora la care va suna. Si e normal avand in vedere ca sunteti foarte cautate si suna telefonul ca la centrala si apoi care are noroc te prinde. De aceea si sfatul nostru fata de cei interesati sa ajunga la voi este sa insiste pana va prind la telefon avand in vedere ca sunteti foarte solicitate.

Nu mai repet ce a spus si brokoli care a punct foarte bine, iar daca te oftici pentru faptul ca te-am sunat de 5-6 ori ca disperatul cum spui tu intr-un interval de 20 de mine dat fiind faptul ca eram prin zona si am timpul liber cum il am, ... , atunci nush care din noi are o problema. Noi sunam cand putem si cand avem timp, si ar fi interesul vostru macar sa nu comentati cu astfel de balarii de parca noi va deranjam cu insistente de a va prinde la telefon ca sa va bagam bani in buzunar.

Sa fii sanatoasa.

Punct

• Like 6
Postat

Te mai gasim acum pana la 12?

Buna. Nu ,am plecat. Anunt cand revin. O vara superba sa aveti.  Va pup :kiss3

• Oras:p-ân bordeluri si p-ân crâJme, "revergorez"
Postat

a speriat-o ăla cu pulă mare  :laugh2

Eu pun rămăshag doua Silva IPA că pulălăul n-a mai dat pe la ea. Te bagi?  :)

• Like 2
  • Oras:-
  • Oras:-
Postat

nu ma bag, pari a sti ceva  :biggrinking

doar ca eu inca mai sper ca au fugit impreuna inspre Salonta...

ce sa fac, sunt un romantic incurabil, imi plac filmele cu hepiend, ca si alea cu Geims Bond cand el ramane combinat cu o gagica buna de pula

• Like 3
  • Minus 8
Postat

nu ma bag, pari a sti ceva  :biggrinking

doar ca eu inca mai sper ca au fugit impreuna inspre Salonta...

ce sa fac, sunt un romantic incurabil, imi plac filmele cu hepiend, ca si alea cu Geims Bond cand el ramane combinat cu o gagica buna de pula

Frumos scenariu. Păcat că nu coincide cu realitatea.

Sau.. te pomeni că până la urmă cei doi s-au luat de mână și-au fugit în țările calde unde au oficiat coitul sub niscaiva palmieri și trăit-au fericiți până la adânci bătrâneți? Cine știe? Aflați în episodul următor din "Tânăr pulalău.. și neliniștita".

peseu: plm, vă zgârciți la două beri. Ce Uoameni!

• Like 3
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Nu stiti voi nimic.A fugit cu ala care nu stia daca termina la sala ca sa ajunga la ea. :D

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Nu stiti voi nimic.A fugit cu ala care nu stia daca termina la sala ca sa ajunga la ea. :D

Încă... trei... repetări.

Nu! Superserie!! :D

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Oameni seriosi nu ca noi. :D

Postat

Ma pai ce faceti voi aci ,va jucati fara mine? Cel cu sala cred ca mi a tras.o ,in schimb cel cu "sula de cal" mi o trage zilnic in vise =))  =))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.