Sari la conținut

Silvy din Timisoara

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Pe corecte, daca este vorba de clone, reclamati, se verifica, daca e cazul se baneaza.

Nici cu Just... (sa nu spun o prostie) nu mi-e rusine daca nu ies in oras cu ea, de mame, tati, etc... am vazut ce stie sa spuna.

Vedeti-va d bucatica voastra, e mai bine.

tu femeie iar ai ramas fara bani de o sticla de alcool ieftin si contrafacut cum zicea staidesase?

a dat strechea in tine de nu intelegi de ceva vreme buna ca mi-e sila cand te bagi mereu in seama cu mine? sezi tu vaca urata si unsuroasa care a zis cu gura ei ca are peste 90 kg.

esti autista sau ce ai? daca veni fufa de silvy de ex si imi zice bai fetita saffron nu am placerea sa conversam, lasa-ma in pace  ori tu ori x, ori y ori z ca nu ma mai adresez ca nu are ce vorbui cu mine nu ma bag in seama cu sila cum faci tu. marsh pe strazi cu mana ntinsa daca iarasi nu ai bani de chirie si sticluta zilnica ce mugesti continuu la mine de cateva saptamani? 

Nu am 90, nu sunt alcoolica, repet de atata timp, esti clar retardata daca nu vrei sa intelegi.

Ca vrei sa ma jignesti, e clar, dar tot de retardata. Nu m-am luat de mortii tai, fizicul tau, etc... Nu o sa uit in ce fel m-ai injurat de cateva ori pentru ca esti bolnava psihic. Asta nu te scuza. Vorbeste frumos. Mai ales ca tu cand vezi o pula e sarbatoare!  :laugh2

• Like 1
  • Minus 4
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
Postat

O manea cu dedicație nu pune nimeni pe topingu ăsta? =))

• Like 4
  • Minus 6
  • Oras:....
Postat

Pe corecte, daca este vorba de clone, reclamati, se verifica, daca e cazul se baneaza.

Nici cu Just... (sa nu spun o prostie) nu mi-e rusine daca nu ies in oras cu ea, de mame, tati, etc... am vazut ce stie sa spuna.

Nu am 90, nu sunt alcoolica, repet de atata timp, esti clar retardata daca nu vrei sa intelegi.

Ca vrei sa ma jignesti, e clar, dar tot de retardata. Nu m-am luat de mortii tai, fizicul tau, etc... Nu o sa uit in ce fel m-ai injurat de cateva ori pentru ca esti bolnava psihic. Asta nu te scuza. Vorbeste frumos. Mai ales ca tu cand vezi o pula e sarbatoare!  :laugh2

stii care e diferentaeu trebuie sa fug de puli si nu vreau sa ma fut fiind o fire monogama si iubind calitatea. nu ma tavalesc cu orice santierist, cioara, burtos, sarantoc sau persone de carer nu ma simt atrasa.

nu ai recunoscut tu vaco urata ca ai 90 si pe topic facut de tine unde intrebai pe toti sa iti ghiceasca greutatea? tu nu auzi ca mi-e sila sa imi vorbesti ce tot insisti? asta a inceput sa injure in stanga si dreapta acu hat nr de pagini ce te bagi tu nepoftita ? iar nu te baga nimeni in seama?

Femeie imediat ai 40 de ani si traiesti de pe o zi pe alta? urli dupa barbati pe forum ca abia ti-a venit cicvvlu dar sa vina sa te futa ca iti lipsesc cateva milioane de chirie. apoi urli ca nu vine nimeni de pe forum si trebuie sa dai anunturi pe publi cu alte pozae? apoi plangi ca nu mai vb si te evita toti membrii pe forum. eu chiar sunt platita ot companie virtuala ,tu stai ca sclava si dai din coada la atentia unor straini.

Amada pt a mia oara NU mai vorbi te rog din suflet cu mine! esti o scroafa nesimtita si felul tau de a fi ma scrbeste maxim, imi intoarce stomacul pe dos. de la fizic, la caracter, la suflet.ataci constant o femeie bolnava de cancer, iti barfesti propria sora, bei ca o scroafa mereu, esti oi prapadita

veziti de batranitile tale alcoolice femeie, nu vreau sa am tangente cu tine in niciun fel vorbeste-mi urat , frumos cum vrei tu cand oi voi eu vreodata cu tine sau despre tine. adica niciodata. in rest te rog foarte frumos sa termini ca imi produci repulsie

Postat

O manea cu dedicație nu pune nimeni pe topingu ăsta? =))

POKERASULE,cauta tu maneaua potrivita.Noi cu totii stim ca ai face alegerea perfecta....Sa-l chemam la apel pe Cheloox??El este de obicei maestrul de ceremonii...Sau nu?? :thinking

• Minus 1
Postat

POKERASULE,cauta tu maneaua potrivita.Noi cu totii stim ca ai face alegerea perfecta....Sa-l chemam la apel pe Cheloox??El este de obicei maestrul de ceremonii...Sau nu?? :thinking

tu mai lipseai nebunici :*  :laugh2

daca incepi tu cu silvy ii rastingnesti topicul :)) parca te vad ca te desfasori prin invaluire pe trei sferturi de Oradea :))

PS sa nu uiti sa imi aduci namol de la Marea Moarta 

Postat

stii care e diferentaeu trebuie sa fug de puli si nu vreau sa ma fut fiind o fire monogama si iubind calitatea. nu ma tavalesc cu orice santierist, cioara, burtos, sarantoc sau persone de carer nu ma simt atrasa.

nu ai recunoscut tu vaco urata ca ai 90 si pe topic facut de tine unde intrebai pe toti sa iti ghiceasca greutatea? tu nu auzi ca mi-e sila sa imi vorbesti ce tot insisti? asta a inceput sa injure in stanga si dreapta acu hat nr de pagini ce te bagi tu nepoftita ? iar nu te baga nimeni in seama?

Femeie imediat ai 40 de ani si traiesti de pe o zi pe alta? urli dupa barbati pe forum ca abia ti-a venit cicvvlu dar sa vina sa te futa ca iti lipsesc cateva milioane de chirie. apoi urli ca nu vine nimeni de pe forum si trebuie sa dai anunturi pe publi cu alte pozae? apoi plangi ca nu mai vb si te evita toti membrii pe forum. eu chiar sunt platita ot companie virtuala ,tu stai ca sclava si dai din coada la atentia unor straini.

Amada pt a mia oara NU mai vorbi te rog din suflet cu mine! esti o scroafa nesimtita si felul tau de a fi ma scrbeste maxim, imi intoarce stomacul pe dos. de la fizic, la caracter, la suflet.ataci constant o femeie bolnava de cancer, iti barfesti propria sora, bei ca o scroafa mereu, esti oi prapadita

veziti de batranitile tale alcoolice femeie, nu vreau sa am tangente cu tine in niciun fel vorbeste-mi urat , frumos cum vrei tu cand oi voi eu vreodata cu tine sau despre tine. adica niciodata. in rest te rog foarte frumos sa termini ca imi produci repulsie

Greu e sa pricepi ca nu citesc romane.

Defect profesional, scurt si la obiect. Cei care scriu mult ar putea in cateva cuvinte sa puna concret, dar nu poseda concretul.

Domnitza proasta, puteam sa am 200 kg, nu vad cu ce discutia asta era diferita.

In ce priveste viata mea, tu nu o cunosti, putini au prins partial din ea, complet nici eu nu ma cunosc.

Sezi!

Peseu: Cu chef de muiala scrie pe DG, n-am chef, dar poate imi vine, speranta ta moare ultima.

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Greu e sa pricepi ca nu citesc romane.

Defect profesional, scurt si la obiect. Cei care scriu mult ar putea in cateva cuvinte sa puna concret, dar nu poseda concretul.

Domnitza proasta, puteam sa am 200 kg, nu vad cu ce discutia asta era diferita.

In ce priveste viata mea, tu nu o cunosti, putini au prins partial din ea, complet nici eu nu ma cunosc.

Sezi!

Peseu: Cu chef de muiala scrie pe DG, n-am chef, dar poate imi vine, speranta ta moare ultima.

Scurt nu vorbi te rog frumos cu mine,eu nu ma bag niciodata in seama cu mine. Ma scarbesti ca persoana, nu vreau sa vorbim politicos, sa ne certam, sa nimic. vreodata! te rog frumos sa ma lasi in pace definitiv si sa te bagi in seama cu cine are placerea sa iti raspunda

Multumesc pt intelegere Amada :)

Postat

tu mai lipseai nebunici :*  :laugh2

daca incepi tu cu silvy ii rastingnesti topicul :)) parca te vad ca te desfasori prin invaluire pe trei sferturi de Oradea :))

PS sa nu uiti sa imi aduci namol de la Marea Moarta 

:hug1 TI-AM ADUS NAMOLUL.Sa vii la Kolozsvar dupa el.Bine??Nu vreau sa-i rastignesc topicul domnisoarei Silvy..DE CE AS FACE ASA CEVA???Nu m-a deranjat cu absolut nimic!!Dar tu cand ai de gand sa te calmezi??Daca vrei sa-ti dau namolul trebuie sa incetezi conflictul cu Silvy.Facem deal-ul??TE SARUT CU DRAG.Vezi ca am facut vinul din struguri din gradina mea .Sa vii sa bem !!

• Minus 1
  • Oras:fara
Postat

Nici cu Just... (sa nu spun o prostie) CAND CINEVA MA PROVOACA NU MAI TIN CONT DE NIMIC..nu curat oua la nimeni.... nu mi-e rusine daca nu ies in oras cu ea, de mame, tati, etc... am vazut ce stie sa spuna.

Postat

:hug1 TI-AM ADUS NAMOLUL.Sa vii la Kolozsvar dupa el.Bine??Nu vreau sa-i rastignesc topicul domnisoarei Silvy..DE CE AS FACE ASA CEVA???Nu m-a deranjat cu absolut nimic!!Dar tu cand ai de gand sa te calmezi??Daca vrei sa-ti dau namolul trebuie sa incetezi conflictul cu Silvy.Facem deal-ul??TE SARUT CU DRAG.Vezi ca am facut vinul din struguri din gradina mea .Sa vii sa bem !!

merci Anito fata buna. ti tzuc pe tine si pe Meda.

las fata in pace, gata.  am avut reactii intarziate ca nu a fost cuminte cu justlove dupa ce nu mai era zona de conflict pe aici si eram cu capsa pusa pe ea de cand m-a injura pe aici pe contul meu de RozKendra

cand trec pe la Cluj te anunt si va scot pe tiine si pe Meda la un suc. Ne duce Ciucurel cu tractorul :laugh2   :hug1

• Like 1
Postat

Scurt nu vorbi te rog frumos cu mine,eu nu ma bag niciodata in seama cu mine. Ma scarbesti ca persoana, nu vreau sa vorbim politicos, sa ne certam, sa nimic. vreodata! te rog frumos sa ma lasi in pace definitiv si sa te bagi in seama cu cine are placerea sa iti raspunda

Multumesc pt intelegere Amada :)

Incearca sa te controlezi.

Tu crezi ca sunt rea, fie, daca faci ce am spus o sa fie mai bine pentru tine, eu oricand pot sa mai dau o palma, m-as bucura sa vad ca nu am de ce. :)

Nici cu Just... (sa nu spun o prostie) CAND CINEVA MA PROVOACA NU MAI TIN CONT DE NIMIC..nu curat oua la nimeni.... nu mi-e rusine daca nu ies in oras cu ea, de mame, tati, etc... am vazut ce stie sa spuna.

Mai tii minte, doamna, cand combinata cu Ilexus ma faceai in tot felul?

Nici pe tine nu te deranja macar pana mea.

Afunda-te si mai mult. Indiferent ce ti-a zis ala... nu iei cu mama si tata.  :no2

Vorbim de relativ normal, tu faci ce crezi.

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Incearca sa te controlezi.

Tu crezi ca sunt rea, fie, daca faci ce am spus o sa fie mai bine pentru tine, eu oricand pot sa mai dau o palma, m-as bucura sa vad ca nu am de ce. :)

Mai tii minte, doamna, cand combinata cu Ilexus ma faceai in tot felul?

Nici pe tine nu te deranja macar pana mea.

Afunda-te si mai mult. Indiferent ce ti-a zis ala... nu iei cu mama si tata.  :no2

Vorbim de relativ normal, tu faci ce crezi.

ohoo cati i.au pomenit si pe ai mei” (care sunt , stii tu unde..) :mellow:

• Oras:oradea
Postat

Bai safron pin de unde gatu mati ai aparit tu ??? Si pe cine faci tu sarac pishamas pe mata! Ca daca ne masuram la bani te cumpar la kg si te vand la bucata! Stii care ii treaba ca discutiile astea ma amuza si chiar nu ma enerveaza deloc! Ca pana la urma nu ii oradea lui justlove ! Si hai sa nu ne amenintam ! Ca nu ii in folosul nimanui! Ca pana la urma nu se stie care e mai viteaz! Justlove daca o dam pe aia dreapta tu ai inceput sa te legi de silvy ! Te-o deranjat e cu ceva sau te-ai luat din senin da tu ai inceput! Asuma-ti asta ca toata lumea a vazut lucru asta!

• Like 3
  • Minus 1
Postat

ohoo cati i.au pomenit si pe ai mei” (care sunt , stii tu unde..) :mellow:

Pana sa scrii ti-am trimis toate cutitele inapoi cu bonus.

Nu sunt rea, vrei sa crezi ca multi as fi pur simplu.  :no2

O sa-ti fie cam naspa un timp, sorry.

Postat

Pai sofronika pink amenintama pe mine! Ca vin eu la bucuresti sau unde plm mea vrei tu! Si te provoc sa vii cu cine vrei! Ba mai mult insist! Si pe oricine are chef de provocari! Ca asa e una in spatele tastaturii! Cand vrea sufletelul tau....iti dau si adresa unde sa ma cauti iti trimit si seria de la buletin!

• Like 3
  • Minus 1
  • Oras:Oradea...Targu Mures
Postat

😂 😂 ðŸ‘ðŸ‘ðŸ‘

Postat

Pai sofronika pink amenintama pe mine! Ca vin eu la bucuresti sau unde plm mea vrei tu! Si te provoc sa vii cu cine vrei! Ba mai mult insist! Si pe oricine are chef de provocari! Ca asa e una in spatele tastaturii! Cand vrea sufletelul tau....iti dau si adresa unde sa ma cauti iti trimit si seria de la buletin!

pune cnp-ul aiceasa nu ne complicam. ia ai tupeu? :))

hai  plimba ursu si fa-i un compliment silvanei daca esti fanu ei, da-mi pace mie ca am terminat de vorbit aici.. crezi ca ma vad eu cu toti taranii  ca si cum nu am chestii mai bune de facut? eu intalnesc persoane mai mult decat selectiv si abia am timp si mai mult n-am de alea care chiar imi plac

vezi-ti de treaba ta si data viitoare nu te mai baga intre femei, e gest de precupeata natanga, orice caz un barbat nu se baga niciodata in mustruluieli feminine

Postat

Bravoooo.....acuma toți la secțiunea " fazan" pentru calmare...

• Like 2
Postat

Taranca ii mata ma prapastie ce esti! :)))imi dau seama cu cine te intalnesti

mi se rupoe de ce zici tu si nu ma atinge mama fiind una din cele mai desavarsite doamne pe care le-am intalnit in viata mea, o femeie demna de admiratie de absolut toti cunoscutii ei

ma-tii ii urez in schimb puli de ciori (ca probabil asta esti )in mufa sa invete ca nu-i musai sa se reproduca ci poate avea si o masa gratuita

Postat

O admirau inainte sau dupa ce o muiau??? :)))

mama s-a casatorit virgina, tanara si a avut toata viata ei acelasi partener sexual, adica tata.

da vad ca le stii cu muiala din familie.

marsh  la cum de exprimi esti prea modest sa te bag in seama macar pt minutuu tau de faima.

latra singur aici,fara raspuns din partea mea.

• Like 1

Postat

Bai safron pin de unde gatu mati ai aparit tu ??? Si pe cine faci tu sarac pishamas pe mata! Ca daca ne masuram la bani te cumpar la kg si te vand la bucata! Stii care ii treaba ca discutiile astea ma amuza si chiar nu ma enerveaza deloc! Ca pana la urma nu ii oradea lui justlove ! NU !AM !PRETINS !CA !AR ! FII !  :laugh2 Si hai sa nu ne amenintam ! Ca nu ii in folosul nimanui! Ca pana la urma nu se stie care e mai viteaz! Justlove daca o dam pe aia dreapta tu ai inceput sa te legi de silvy ! PERSONAL! NU ! MA! DERANJAT! CU! NIMIC!Te-o deranjat e cu ceva sau te-ai luat din senin da tu ai inceput! Asuma-ti asta ca toata lumea a vazut lucru asta! DOAR! MODUL! PENAL! DE ! A ! FACE! ”UP”!/PROMOVAREA! AU! MAI! VENIT! FETE! IN ! ORADEA!  DAR ! NU ! AVUT ! ATATEA! PRETENTII! (ba vroia sa se mearga dupa ea, ba ca nu cu orice masina, ba ca nu orice sofer) :laugh2 

MIE PERSONAL MI.AR FI RUSINE SA CER ASA CEVA,VREI SA VII HAI DAR NU CERE LA CINEVA SA TE ADUCA/DUCA..

(am fost la cluj, la bucuresti , cum era sa le spun HAI DUPA MINE ...) :slap2

SPER CA AI INTELES CE AM VRUT SA ZIC, LA CE M.AM REFERIT..

PS. FAIN VORBESTI.. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...