Sari la conținut

Silvy din Timisoara

Postări Recomandate

• Telefon: 0730430819
  • Oras:Timisoara

Lasa Silvy ca in max 2 saptamani iti iei alta masina.

Da-le dreacu de fiare, macar o sa ai glezna lucrata

masina am oricand,permis nu,deocamdata :laugh2 is vitezomana si nenea politistilor nu le place :cry2

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:ENISALA

Odata cu varsta dispare incet-incet mania asta a vitezei... asa zic batranii. Io inca nu am observat nici o modificare, inca. Poate mai trebe sa imbatranesc oleaca, cine stie? 'Om vedea.

Nenea politistul abia asteapta sa te prinda cu ceva si sa scrie PV. Sefii apreciaza asta, si il recompenseaza.

Dar totusi... mai usor cu acceleratia la podea. Zic si io.

Link spre comentariu
Vizitator Sixinyou
Reputație: 0

Nu sunt genul să fac reclamă fetelor, dar am aruncat astăzi o privire pe profilul nimfei Silvy și văzând că are o reputație imensă - și niște servicii, dovedite, cum nu prea găsești pe plaiurile acestea - mă întrebam...de ce nu e la top?

• Like 2
Link spre comentariu

ANUNT valabil O ZI (DESEARA) : Caut domn generos si casatorit,prezentabil,educat,discret si serios,preferabil peste 30 ani,cu simtul umorului,pentru o seara de distractie ( club,restaurant,locatia mea/hotel) . CADOUL MEU PTR TOATA NOAPTEA ESTE DE 600 EURO. Ce iti ofer eu? Sex Total fara inhibitii, cu fantezii kinky si tot ce ne trece prin cap...Daca consideri ca te incadrezi,lasa mi doar mesaj si te voi contacta eu. Multumesc! :*

nu e de gasit in permanenta in Oradea, si cred ca poate fi si din cauza textului citat.

• Like 1
Link spre comentariu

nu e de gasit in permanenta in Oradea, si cred ca poate fi si din cauza textului citat.

vechi,vechi...am satisfactia ca sunt  in mintea si topul barbatilor,evident,cei carora le plac :kiss3 (atat conteaza).

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...