Sari la conținut

Silvy din Timisoara

Postări Recomandate

• Oras:....

Daca esti din oradea sigur ma cunosti!! Si sigur te feresti de mine!!!!asama pe mine fituti gura ta cu adresa de mail si cu korti mati!!! Lasa ca dau eu de tine!!! Imi spune just love Cum ma vede imi si spune

nu-s din oradea nu am tangenta cu zona aia a tarii. esti idiot nu auzi ca-s in Bucuresti?

justlove nu ma cunostea decat ce am mai vb aicic pe forum. nu dai tgu de mine dau eu de tine. si cu mare placere. pisa-m-as pe tine da adresa daca esti smardoi si te tine cum ai  promis. ti-am zis sa imi dai mail daca nu vrei sa o puii pe un topic public ceea ce e dee inteles. te invat eu smardoiala iti tai pula si ti-o indes in cur apoi o scot si te fut cu ea in gat. si pb e ca eu chiar nu glumesc acu.

hai prietene sa vedem smardoiala

Link spre comentariu

Da-mi mailul sa iti scriu

am zis sa pui TU mail ACUM AICI! esti dobitoc de nu intelegi? o adresa de mail e o adresa nu sta sa te caute nimeni in afara de mine, eu daca o pun  se gasesc domni curiosi. fa una noua daca ai un sg id de yahoo. fa dracu un gmail repede acum. hai misca ca ti-am zis de mail deja de 10 ori si nu ma repet pt retarzi. 

o sa regreti tu cate zile oi avea. nici macar nu iti dau fox cum intentionam, nu am planuri mari cu tine baiete. te vreau leguma. picioare rupte in cateva locuri,tendoane zdroobite, coloana si vertebre distruse, o paralizie definitiva.  asta sa traiesti asa cu tine tot restu veietii. si pun pariu cu tine ca eu NU o sa am dosar ca nu-s gainara ca tine de duzina

hai executa-te te'n mortii tai

Link spre comentariu
  • Oras:oradea

La mata ii zicea postasita???:))) bai las-o dracului pai ma agit ca prostu Am creUt ca eati din oradea si era simplu!! Pai nu nici bani de tren nu ai! Cu ce mata sa vii tu din bucuresti!! Am uitat ca mata activa la gara de nord! O cunosc toti ceferistii ! Era o doamna!

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Ooo :)))) esti din bucuresti???? Pai nu nu din mata faceau posta la gara de nord??? Acuma stiu !!!!mata era spaima ferentariului

Scade in rautate.

am zis sa pui TU mail ACUM AICI! esti dobitoc de nu intelegi? o adresa de mail e o adresa nu sta sa te caute nimeni in afara de mine, eu daca o pun  se gasesc domni curiosi. fa una noua daca ai un sg id de yahoo. fa dracu un gmail repede acum. hai misca ca ti-am zis de mail deja de 10 ori si nu ma repet pt retarzi. 

o sa regreti tu cate zile oi avea. nici macar nu iti dau fox cum intentionam, nu am planuri mari cu tine baiete. te vreau leguma. picioare rupte in cateva locuri,tendoane zdroobite, coloana si vertebre distruse, o paralizie definitiva.  asta sa traiesti asa cu tine tot restu veietii. si pun pariu cu tine ca eu NU o sa am dosar ca nu-s gainara ca tine de duzina

hai executa-te te'n mortii tai

Iar cu mortii?! Te asteapta ce te speria, pe merit. :)

Link spre comentariu

La mata ii zicea postasita??? :))) bai las-o dracului pai ma agit ca prostu Am creUt ca eati din oradea si era simplu!! Pai nu nici bani de tren nu ai! Cu ce mata sa vii tu din bucuresti!! Am uitat ca mata activa la gara de nord! O cunosc toti ceferistii ! Era o doamna!

de ce nu dai scarba adresa de mail sa imi dai restul acolo cuim te laudai ca te tine? ti-e frica de o femeie? o dai la intoarsa?  parintii mei nu locuiesc in Bbucuresti ci relativ departe in alt oras. eu locuiesc singura in Bucuresti in casa mea. am eu bani sa ajung in \oardea nu avea grija, castig chiar super bine. nu e asta pb. de ce o dai la intoarsa, ai curaj sa iti tii cuvantul ori tremuri ca o pizda in budigai? da o adresa de mail sa putem vorbi am zis

• Like 1
Link spre comentariu

Pai ma cretino tu crezi ca ma sperii pe mine daca te agiti ca si cocacola??? Tu eati o curva proasta ca mata care se fute cu cine apuca si te tii tu mare Zmardoaie !! Pt tine nici popa ni zoce o rugaciune! Ma plictisesti cu astea sincer!!! Si te rog spalate pe dinti inainte sa mai scrii ceva

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

de ce nu dai scarba adresa de mail sa imi dai restul acolo cuim te laudai ca te tine? ti-e frica de o femeie? o dai la intoarsa?  parintii mei nu locuiesc in Bbucuresti ci relativ departe in alt oras. eu locuiesc singura in Bucuresti in casa mea. am eu bani sa ajung in \oardea nu avea grija, castig chiar super bine. nu e asta pb. de ce o dai la intoarsa, ai curaj sa iti tii cuvantul ori tremuri ca o pizda in budigai? da o adresa de mail sa putem vorbi am zis

Ce-ti mai place mahalaua!

Cand o sa fii uscata... tot chat o sa faci?

Link spre comentariu

Pai ma cretino tu crezi ca ma sperii pe mine daca te agiti ca si cocacola??? Tu eati o curva proasta ca mata care se fute cu cine apuca si te tii tu mare Zmardoaie !! Pt tine nici popa ni zoce o rugaciune! Ma plictisesti cu astea sincer!!! Si te rog spalate pe dinti inainte sa mai scrii ceva

Incepi sa ma enervezi.

Care e scopul tau?

• Like 1
  • Minus 4
Link spre comentariu

mah idiotule tu nu auzi ca nu ai ce vorbi si intinde cu mine la discutii fara sa dai adresa de mail. altceva nu ai ce zice. hai ia-ti viteza si pune-o altfel taci

pt ca deja am futut destul top[icul fetei cu smardoiala ta virtuala si mi-ai injurat mama pe 2 pagini deja. pt asta si numai pt asta ii ofer scuze luy silvy. tu da in plm odata adresa unde putem sa vedem cum dau de tine

Ce-ti mai place mahalaua!

Cand o sa fii uscata... tot chat o sa faci?

ar trebui sa stii prea bine ca dominarea se poate face la orice varsta. cat despre munca pe online o milfa sau o matura daca stie sa lucreze si isi da interesul castiga la fel de bine ca un teen. nu arer treaba cu varsta. te-am rugat mult de tot sa nu mai vorbesti cu mine ca imi provoci repulsie? e chiar atat de greu? tu vb de uscata ca bati spre 40? si traiesti de pe o zi pe alta?

la anul ma ocup de un biz al meu complet diferit de prin primavara maxim vara dar nu intentionez sa renunt la ce fac. ar tb sa fiu si proasta cand merge bine  sa renunt macar ca ceva suplimentar.

Amada te rog pt ultima oara vb cu cineva care are placerea de a-ti raspunde. eu nu vreau! ma dezgusti. nu te mai baga in seama cu japca

Link spre comentariu

fmm de coacalar papagal si gainar uite mah ca nu imi da.asta-i culmea

silvy iti ofer sincere scuze ca m-am intins cu lacheul asta parnaias pe aici. pt ce ce ti-am spus nu pot in masura ca  m-ai injurat pe acest topic tu prima si apoi cand toate potolite  iar ai luat-o razna cu injurii si amenintari pt niste minusuri imbecile luate de la Gabitza.

nu am nimic cu tine, nu te cunosc, nu imi doresc,nu avem ce imparti,numa bine tie si succes

• Like 1
Link spre comentariu

• Telefon: 0730430819
  • Oras:Timisoara
  • Telefon: 0730430819
  • Oras:Timisoara

:eek  :eek Pisic te rog frumos,daca vrei si daca poti,sterge tot si lasa doar recenziile,macar pentru acele clipe frumoase in compania mea,asa cum ai spus si aici,si mie personal. Iti multumesc din suflet. Seara buna tuturor.

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...