Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:N.Dame
Postat

@hodorogule, nu ma voi lasa tentat de invitatia ta si nu voi scrie platitudini gen ”Viata e drumul dintre nastere si moarte” etc.

Acum, in primul rand, nu trebuie sa disperi si sa crezi ca tot ce spun doctorii e litera de lege. Mie, la nastere, medicii imi dadeau cam 1% sanse de supravietuire, si iata-ma-s! Apoi le-au zis parintilor ca nu voi depasi varsta de 20 de ani, dar deja am dublat prognosticul alora! Sic!

Pe când aveam vreo 28 de ani, am avut o boala care, de asemenea, avea un prognostic fatal. A fost destul de nasol, pentru ca am constientizat permanent pericolul in care eram, si ma razvrateam asemenea tie. Mama m-a incurajat permanent ca ma voi insanatosi, m-am operat si dupa 2 saptamani eram fresh.

Toti suntem dator cu o moarte, e cel mai sigur eveniment...Dar lupta, nu dispera si va fi bine! Stiu ca suna aiurea, dar o scriu pentru ca e real: medicina progreseaza, ceea ce azi este incurabil, maine poate fi o afectiune banala.

E un eveniment infricosator, insa o putem fenta, macar temporar!

• Like 3
  • Oras:ARK OF THE COVENANT
  • Oras:ARK OF THE COVENANT
Postat

?? Dezolta, m-ai facut curios.

daca faci o fantana ti se iarta toate pacatele

• Oras:Udhdud
  • Oras:Udhdud
Postat

Revin: "Viata-i un lung sir de dezamagiri presarata cu momente de bucurie. Incercati sa inmultiti bucuriile alaturi de oameni, nu va lasati "mancati" de bestii." :hihat

Adio, dar raman cu tine!

• Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

Revin: "Viata-i un lung sir de dezamagiri presarata cu momente de bucurie. Incercati sa inmultiti bucuriile alaturi de oameni, nu va lasati "mancati" de bestii." :hihat

Adio, dar raman cu tine!

vai ... aceste cuvinte ne doare :slap2

• Oras:Bucuresti
Postat

Ca să-l parafrazăm pe onorabilul Marius Chicoș Rostogan, ”viața iaște lucrul acela care-ți gâghilă urechile cel mai des într-un mod neplăcut!”

• Oras:pretutindeni
Postat

Ce e viața, ce e viața omului

E ca frunza, e ca frunza pomului

Frunza azi îngălbenește și mâine se vejtejește...

E dîn sol **spam editat** refrenu' :)

• Minus 2
  • Oras:IN RAI
  • Oras:IN RAI
Postat

Ce e viața, ce e viața omului

E ca frunza, e ca frunza pomului

Frunza azi îngălbenește și mâine se vejtejește...

E dîn sol **spam editat** refrenu' :)

Suna mai bine melodia:

Cu ce m-am ales în viața.

• Like 2
Postat

Buna si aia.

Dar cel mai bine se potrivește pentru unii: Pusca si cureaua lată ( parodia)

Aia cu ce bãrbat am fost odată?

Cade pã toți beleaua, stai liniștit ;)

• Like 2
  • Minus 2
  • Oras:aer
Postat

@hodorogule, nu ma voi lasa tentat de invitatia ta si nu voi scrie platitudini gen ”Viata e drumul dintre nastere si moarte” etc.

Acum, in primul rand, nu trebuie sa disperi si sa crezi ca tot ce spun doctorii e litera de lege. Mie, la nastere, medicii imi dadeau cam 1% sanse de supravietuire, si iata-ma-s! Apoi le-au zis parintilor ca nu voi depasi varsta de 20 de ani, dar deja am dublat prognosticul alora! Sic!

Pe când aveam vreo 28 de ani, am avut o boala care, de asemenea, avea un prognostic fatal. A fost destul de nasol, pentru ca am constientizat permanent pericolul in care eram, si ma razvrateam asemenea tie. Mama m-a incurajat permanent ca ma voi insanatosi, m-am operat si dupa 2 saptamani eram fresh.

Toti suntem dator cu o moarte, e cel mai sigur eveniment...Dar lupta, nu dispera si va fi bine! Stiu ca suna aiurea, dar o scriu pentru ca e real: medicina progreseaza, ceea ce azi este incurabil, maine poate fi o afectiune banala.

E un eveniment infricosator, insa o putem fenta, macar temporar!

Am ales sa dau quote postarii tale nu pentru ca ai primit 5 like-uri(sincer sa iti spun ma asteptam sa primesti mai multe pana la ora asta),ci ca ai primit de la oameni pe care ii suspectam ca au vazut candva in viata asta realitatea irealului :).

Deci nu crezi in platitudini care prezinta cat de cat un 'adevar' dar crezi in platitudinile care ti-au fost adac inradacinate in minte,de catre ceilalti,societatea...adica daca doctorii ar spune ceva ce-i litera de lege ce inteleg eu din ceea ce ai scris mai sus este ca ar trebui sa Disperam,Disperare...de ce?ce rost are sa gandesti ca ai castigat o groaza de batalii,ca o sa mai castigi poate,cand esti 100% sigur ca ultima batalie,aia finala,nu o vei castiga?Zi-mi te rog,daca nu iti este cu suparare si incomoditate,care-i esenta Sâc-ului,acel Sâc?...Un om oarecare de la Colectiv,care a ars 90%,si nu i s-au dat sanse de supravietuire,si a murit,nu a avut 'privilegiul' de a zice sâc...tu esti mai smecher!...the fuck...

Am mai zis parca despre noi,oamenii,ca nu am cerut sa ne nastem,habar nu avem cum pulele si pizdele noastre am aterizat pe pamantul asta,habar nu avem ce se intampla dupa ce corpurile noastre se racesc complet,dar avem misiuni,frici,batalii,atasamente de corp si nume,am inventat timp si cacaturi,mereu cu impresia ca tre sa ajungem in punctul Z,cand o sa fie TOTUL bine,undeva in viitor(prezentul fiind doar o unealta de cacat,in construirea viitorului incert :) ),cand de fapt totul se petrece doar in mintea noastra,iluzie peste iluzie...

"Este un eveniment infricosator,lupta nu dispera,macar sa fentam moartea temporar"... :)

• Like 2
  • Minus 4
Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

nicio curva nu a comentat aici ( vistantric nu e curva- este...pwla mea...este ceva...orice...), asta inseamna ca  "le place viata". :))))

Postat

@ ? ec ed-ule, sa stii ca eu te suspectez de mult mai multa inteligenta decat pot unii intelege din stilul tau de exprimare alambicat, chiar gongoric uneori...:) Tocmai de aceea sunt convins ca ai inteles esenta mesajului meu din postarea pe care am avut onoarea sa o citezi.

Pe scurt, exact asta am spus: indiferent de ce preconizeaza unii (medici, vraci, babe etc.) cu privire la iminenta mortii, nu trebuie sa disperi, ci trebuie sa lupti in continuare, sa ai dorinta de a fenta Momentul de final!

O.K., nici eu nu cred in viata de apoi, stiu ca nu am cerut sa ne nastem, dar nu pot fi de acord cu resemnarea, cu o atitudine mioritica!

Cat despre acel ”Sic”, imi cer scuze daca s-a inteles gresit!!! Era doar o sfidare la adresa Mortii si a unor limite umane... Daca eu am putut sa o aman, poate si @hodorogul, si vor putea multi altii!!! In nici un caz nu am vrut sa desfid pe cei care nu mai sunt! Ma plec cu consideratie in fata tuturor celor care ne-au parasit!

Sau, daca vrei o alta abordare, am o singura viata, e numai a mea, si la fel si moartea, e tot o chestie personala. Acel ”Sic” a fost exclusiv la adresa mortii mele, nu cred ca am lezat pe nimeni!

• Like 3
Postat

@ ? ec ed-ule, sa stii ca eu te suspectez de mult mai multa inteligenta decat pot unii intelege din stilul tau de exprimare alambicat, chiar gongoric uneori...:) Tocmai de aceea sunt convins ca ai inteles esenta mesajului meu din postarea pe care am avut onoarea sa o citezi.

Pe scurt, exact asta am spus: indiferent de ce preconizeaza unii (medici, vraci, babe etc.) cu privire la iminenta mortii, nu trebuie sa disperi, ci trebuie sa lupti in continuare, sa ai dorinta de a fenta Momentul de final!

O.K., nici eu nu cred in viata de apoi, stiu ca nu am cerut sa ne nastem, dar nu pot fi de acord cu resemnarea, cu o atitudine mioritica!

Cat despre acel ”Sic”, imi cer scuze daca s-a inteles gresit!!! Era doar o sfidare la adresa Mortii si a unor limite umane... Daca eu am putut sa o aman, poate si @hodorogul, si vor putea multi altii!!! In nici un caz nu am vrut sa desfid pe cei care nu mai sunt! Ma plec cu consideratie in fata tuturor celor care ne-au parasit!

Sau, daca vrei o alta abordare, am o singura viata, e numai a mea, si la fel si moartea, e tot o chestie personala. Acel ”Sic” a fost exclusiv la adresa mortii mele, nu cred ca am lezat pe nimeni!

'Apreciere' luata,dar eu te-as aprecia mult nu pentru ce ai scris pe forumul asta pana acum,ori ca esti inteligent fiindca ai avut ocazia/'sansa' sa porti o cheie la gat cand ai fost mic,sa ai cartela la biblioteca,ori ca cineva sa te inveleasca cand dormeai tarsit cu bale la gura,in pijamalele primite de mos craciun...ci te-as aprecia daca ai considera un aurolac de 50 ani(bonus,orice om 'low',aici apelezi la empatie daca vrei),orfan,care a trait doar pe strazi,cacat din orfelinat la 12-18 ani direct in canale,Egal cu Tine...stiind ca singura diferenta dintre voi este doar memoria,el sechele,tu poate mărgele si perle...dar baza aceeași,tu nas el nas,tu ochi el ochi,tu rinichi el posibil sa nu(ca i-au fost cioditi),tu piele,el piele,si etc,intelegi idea....

Nu sunt de acord cu tine,absolut deloc,cred ca esti mult prea atasat de tot ce tine de tine(de acolo si cuvinte precum lupta,fentatul mortii,disperare,infricosator,etc),idea de moarte fiind doar ceva ce trece prin cap la secunda,fara prea multa introspecție,iar faptul ca virgula crezi ca ai fentat-o,Tu,de vreo cateva ori,nu a facut decat sa intareasca si mai tare the ego mother fucker,ca-i separat,ori norocos,ori ca poate controla chestii ce tin de 'a fi in viata' pe planeta asta..dar hei,e fantastic insa sa avem opinii diferite(noi oamenii),altfel ar fi parca prea boring,o singura generatie de Ananda(cel cu continenta),si cam atat...dar ca sa simplific tot,suntem sclavii compulsiunii,asta cred!

S-un p.s: si cand te gandesti ca i se acorda o mai mare importanta si focusare Banului decat Aerului,e strigator la cer,dar degeaba strigam ca ne aude pulea,nu facem decat sa deranjam jmecherile pasari. :)

• Like 2
  • Minus 4
Postat

@? ec ed, eu nu neg ca am o oarecare infatuare, dar nici nu ma consider miezul din dodoasca! Daca ai sesizat, am scris ca ”am fost operat”, deci altcineva m-a salvat, nu am afirmat nici un moment ca doar eu  am fost artizanul unic al acelor victorii.

Insa eu nu sunt adeptul fatalismului, nu cred ca este suficient sa zic ”Ce-o vrea Domnul...” si voi trai...sau voi muri, indiferent de pozitia mea.

Cat despre soarta sarmanului om care a zacut timp de 3 saptamani in fata Spitalului Universitar, da, e vina noastra, a tuturor celor care acceptam atat de multa indolenta si neomenie, mai ales in rândul celor care si-au ales o profesie nobila. Chiar cred ca viata lui e egala cu a mea!

Sansele nu au fost egale, ceea ce e o alta poveste...

• Like 1
  • Oras:.
  • Oras:.
Postat

'Apreciere' luata,dar eu te-as aprecia mult nu pentru ce ai scris pe forumul asta pana acum,ori ca esti inteligent fiindca ai avut ocazia/'sansa' sa porti o cheie la gat cand ai fost mic,sa ai cartela la biblioteca,ori ca cineva sa te inveleasca cand dormeai tarsit cu bale la gura,in pijamalele primite de mos craciun...ci te-as aprecia daca ai considera un aurolac de 50 ani(bonus,orice om 'low',aici apelezi la empatie daca vrei),orfan,care a trait doar pe strazi,cacat din orfelinat la 12-18 ani direct in canale,Egal cu Tine.

Pe când fapte in loc de vorbe flower-power?

:)

• Like 1
Postat

Pe când fapte in loc de vorbe flower-power?

:)

Ai cumva par din ala des pe picioare,gen mărar? :)

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Viaţa este o tapiserie minunată. Individul nu e decât un detaliu neînsemnat dintr-un desen uriaş şi sublim. - Albert Einstein

Sanchi, viața e doar mâncare la grătar, futai, tămbălău cu lăutari și bani pt dedicații.

• Like 2

Postat

Viaţa este o tapiserie minunată. Individul nu e decât un detaliu neînsemnat dintr-un desen uriaş şi sublim. - Albert Einstein

Sanchi, viața e doar mâncare la grătar, futai, tămbălău cu lăutari și bani pt dedicații.

Adevãraaaat!!!

• Like 1
  • Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...