Sari la conținut

0721428037 , 0763748 337

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

0721428037 , 0763748 337

Atentie, tiganca drăguța dar tepară

• Oras:In inima femeilor
Postat

0721428037 , 0763748 337

Atentie, tiganca drăguța dar tepară

pe google nu apare pune si tu poza sau linkul cu ea

• Like 3
  • Minus 4
Postat

0721428037 , 0763748337

Normal ca nu apare bai nene. Ideea e sa cauti pe nimfomane daca ai ceva informații despre numerele astea, pana apare pe google, prea târziu , plm ..

Postat

0721428037 , 0763748337

Normal ca nu apare bai nene. Ideea e sa cauti pe nimfomane daca ai ceva informații despre numerele astea, pana apare pe google, prea târziu , plm ..

frate ai fost la ea? Sau de ce ai postat niste numere care nu apar nicaieri pe google

• Like 3
  • Minus 4
Vizitator
Reputație: 0
Postat

frate ai fost la ea? Sau de ce ai postat niste numere care nu apar nicaieri pe google

iar ma dezamagesti ,  0763.748.337 0721.428.037 , ia cauta acum :))))

Vizitator
Postat

De parca e ceva nou ? =))

Postat

dimineata am cautat pe google ambele numere si nu-mi arata nimic

• Like 2
  • Minus 4
Postat

De parca e ceva nou ? =))

iar te bagi in plm?

• Like 2
  • Minus 4
Vizitator
Postat

dimineata am cautat pe google ambele numere si nu-mi arata nimic

ai cautat fara puncte intre campurile numarului , sîc  :laugh2 , adik asa 

0721428037

Postat

ai cautat fara puncte intre campurile numarului , sîc  :laugh2 , aik asa 

0721428037

corect,multumesc :hihat

• Like 1
  • Minus 4
Vizitator
Postat

iar te bagi in plm?

Penibilul forumului

• Like 2
Postat

Penibilul forumului

te rog frumos ocoleste-ma m-am saturat sa te jignesc,iti place cand te fac in toate felurile? Tu nu te-ai saturat sa fi jignita?

• Like 2
  • Minus 4
Vizitator
Postat

te rog frumos ocoleste-ma m-am saturat sa te jignesc,iti place cand te fac in toate felurile? Tu nu te-ai saturat sa fi jignita?

Jigniriile tale le bag sub pres ...

• Like 2
Postat

Jigniriile tale le bag sub pres ...

probabil ca esti masochista si-ti plac jignirile,sunteti o gasca de prosti care credeti ca ma afecteaza cu ceva ce spuneti voi,treziti-va fratilor ,aici suntem intr-un mediu virtual si nimic mai mult,in viata reala eu sunt cine sunt si tu nimic mai mult decat esti,trezeste-te ,nu mai vreau sa te jignesc,de ce insisti in prostie?

• Like 2
  • Minus 4
Vizitator
Postat

probabil ca esti masochista si-ti plac jignirile,sunteti o gasca de prosti care credeti ca ma afecteaza cu ceva ce spuneti voi,treziti-va fratilor ,aici suntem intr-un mediu virtual si nimic mai mult,in viata reala eu sunt cine sunt si tu nimic mai mult decat esti,trezeste-te ,nu mai vreau sa te jignesc,de ce insisti in prostie?

Zi zau cu limba scoasa =)) Daca recunosti ca esti un obsedat de puncte ...si orgasme imaginare eu te las in pace :)

• Like 2
Postat

Zi zau cu limba scoasa =)) Daca recunosti ca esti un obsedat de puncte ...si orgasme imaginare eu te las in pace :)

treci pm

• Like 2
  • Minus 4
  • Oras:UndevaCandva
Postat

Eu nu inteleg de ce continui sa te pui la mintea lor, daca n-ai nimic de impartit cu ei, care sunt doar o adunatura de ... Comporta-te cu maturitatea specifica varstei de care ar trebui sa dai dovada si astfel vei evita altercatiile. Ce rezolvi daca le dai apa la moara? Cred ca si tie-ti place sa alimentezi jocul asta...In fine voi stiti mai bine.

• Like 1
Postat

Eu nu inteleg de ce continui sa te pui la mintea lor, daca n-ai nimic de impartit cu ei, care sunt doar o adunatura de ... Comporta-te cu maturitatea specifica varstei de care ar trebui sa dai dovada si astfel vei evita altercatiile. Ce rezolvi daca le dai apa la moara? Cred ca si tie-ti place sa alimentezi jocul asta...In fine voi stiti mai bine.

nu ma pun la mintea nimanui,dar sunt urmarit pe toate topicele unde postez si incerc pe cat posibil sa nu raspund,si totusi sunt urmarit,ei nu-si dau seama ca nu ce scriu ei este esential pentru femei ci banii pe care ii dau eu cand merg la ele,femeile sunt interesate de platitori nu de scriitori

• Like 2
  • Minus 4
Postat

nu ma pun la mintea nimanui,dar sunt urmarit pe toate topicele unde postez si incerc pe cat posibil sa nu raspund,si totusi sunt urmarit,ei nu-si dau seama ca nu ce scriu ei este esential pentru femei ci banii pe care ii dau eu cand merg la ele,femeile sunt interesate de platitori nu de scriitori

Tocmai asta e ideea, tu continua in stilul tau specific si lasa-i pe restul, care-s comentatori si instigatori. Poti pur si simplu sa-i ignori, nu-i nevoie sa raspunzi la ironii sau confruntari. Nu te platesc ei ca sa te duci la femei. N-ar trebui sa-ti pese de ce zic altii, cu atat mai putin o curva, daca nu te respecta. Pe majoritatea oricum nu le intereseaza ce recenzii le lasati, atata timp cat e coada la usa lor si merge treaba.

• Like 1
Postat

Tocmai asta e ideea, tu continua in stilul tau specific si lasa-i pe restul, care-s comentatori si instigatori. Poti pur si simplu sa-i ignori, nu-i nevoie sa raspunzi la ironii sau confruntari. Nu te platesc ei ca sa te duci la femei. N-ar trebui sa-ti pese de ce zic altii, cu atat mai putin o curva, daca nu te respecta. Pe majoritatea oricum nu le intereseaza ce recenzii le lasati, atata timp cat e coada la usa lor si merge treaba.

:hihat :hihat :hihat

• Like 2
  • Minus 4
Vizitator
Postat

S-au gasit pana s-au nimerit =))

• Like 2
Postat

S-au gasit pana s-au nimerit =))

ca si tine de altfel  ce sa cauti aici daca erai una serioasa,esti curva o arzi pe sait de curve :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 2
  • Minus 4
Vizitator
Postat

ca si tine de altfel  ce sa cauti aici daca erai una serioasa,esti curva o arzi pe sait de curve :laugh2 :laugh2 :laugh2

Sunt o curva ...dar tu esti un om demn de mila :(

• Like 2

Postat

Sunt o curva ...dar tu esti un om demn de mila :(

de mila curvelor in nici un caz ,eu va dau voua bani nu voi mie,iar in lumea reala daca am sta unul langa altul ai auzi uitel pe cutare ( real numale meu este altul ) tare maistru bucatar,iar de tine ar zice uite-o si pe curva aia ce locuia in cutare loc. Revino-ti soro

• Like 3
  • Minus 5

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.