Sari la conținut

0721428037 , 0763748 337

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

de mila curvelor in nici un caz ,eu va dau voua bani nu voi mie,iar in lumea reala daca am sta unul langa altul ai auzi uitel pe cutare ( real numale meu este altul ) tare maistru bucatar,iar de tine ar zice uite-o si pe curva aia ce locuia in cutare loc. Revino-ti soro

Bai tu asta de locuieste in inima femeilor =)) ,care plange dupa niste puncte virtuale ....poti sa fii cine vrei tu ,pentru mine nu are importanta ....nu dau 2 bani pe tine ! :)

Da sunt curva ,dar eu din asta m-am ales cu ceva si o fac pentru ceva....tu esti aici sa scrii niste aberatii si dupa sa iti dai puncte in stanga si in dreapta ....sau incepi si vb .tu cu tine despre abonamente si recomandari =))

Hai ca mi-am irosit energia degeaba pe tine ...zatttt...

• Like 2
  • Oras:In inima femeilor
Postat

Bai tu asta de locuieste in inima femeilor =)) ,care plange dupa niste puncte virtuale ....poti sa fii cine vrei tu ,pentru mine nu are importanta ....nu dau 2 bani pe tine ! :)

Da sunt curva ,dar eu din asta m-am ales cu ceva si o fac pentru ceva....tu esti aici sa scrii niste aberatii si dupa sa iti dai puncte in stanga si in dreapta ....sau incepi si vb .tu cu tine despre abonamente si recomandari =))

Hai ca mi-am irosit energia degeaba pe tine ...zatttt...

marsh catea nu te pun eu sa te bagi in seama cu mine esti un nimeni pentru mine o saracie nimic mai mult

• Like 3
  • Minus 5
Vizitator
Postat

Intra si da-ti repede puncte =))

• Like 2
Postat

Intra si da-tirepede puncte=))

iar nu ai clienti?

• Like 2
  • Minus 4

Vizitator
Postat

iar nu ai clienti?

Am prea multi...iti dau si tie daca vrei =))

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare